Kocopoł 133 Napisano 4 godziny temu https://vm.tiktok.com/ZNdT6PG2D/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 4 godziny temu Dajcie jakieś mopsy adoptowane przez koty a nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 4 godziny temu Ide bo mnie nudzicie okrutnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Kocopoł napisał: koniec świata nom dziwne te internety są bardzo Bo zbierajom skrajnosci Coś mi się roochac nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu Hmmm elka jest tak przekonana że bym się zaminil z malowanym dziwne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 4 godziny temu Zakochana para Iskra i malowany beks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Zakochana para Iskra i malowany beks. Elka zasługuje na całe gówwno co jom spotkalo zresztą inne tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak tak napisał: Elka zasługuje na całe gówwno co jom spotkalo zresztą inne tesz Bo nie wybrala ciebie. Tak wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Bo nie wybrala ciebie. Tak wiem. Nie gdzie tam ja nie bylem zainteresowany Ja po prostu lubię samice ratowac w opałach Chciałbym jakoms ukrainke chyba nie skazonom takimi munkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu Ale fajna by była taka wiesz ufna pierwszy raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu Akurat dla mnie nie bo ja nie zawiode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 133 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Elka zasługuje na całe gówwno co jom spotkalo zresztą inne tesz Malowany jest pieskiem Elci a jej pasuje że on trwa w schizofremi bo lubi atencje i nic nie daje jej takiego zadowolenia jak komplement od bolka Edytowano 4 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu No jak by pucowala berlo i chate to romantycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu Nie daje se rady z tym mieszkaniem ciotka mówiła żebym se odkurzacz robot kupil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 4 godziny temu Gdzie spiom ptaki teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 133 Napisano 4 godziny temu Do pracy by babofon poszedł albo chociaż próbował się czymś innym interesować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu I gotowac nie mam kiedy i ochoty byśmy się świetnie uzupelnili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 383 Napisano 4 godziny temu Co za zjêby. ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Do pracy by babofon poszedł albo chociaż próbował się czymś innym interesować Po co pracować ty niby pracujesz reszta niby tesz i nic z tego nie widać Edytowano 4 godziny temu przez Dwa spełnienia tak tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 133 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Po co pracować ty niby pracujesz reszta niby tesz i nic z tego nie widać Jakie te baby szczęśliwe w tych dûpozwionzkach że im pijaczki z ADHD czy choroba dwubiegunowa muszą doope lizać Edytowano 4 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu Chooja z tej pracy jest jak typ dzisiaj widziałem ma spółkę i 300tys kwartalnego zysku netto to chociaż widać w tle lepszy standard wykończenia wnętrza i złoty zegarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Jakie te baby szczęśliwe że im pijaczki z ADHD czy choroba dwubiegunowa muszą doope lizać A daj spokój ja to może i bym coś osiągnął pracujac ale inni przepierdalajom i tak wszystko na kebaby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu Alkohol czy co tam innego jeszcze w swojego grata bmw bez dna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 133 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: A daj spokój ja to może i bym coś osiągnął pracujac ale inni przepierdalajom i tak wszystko na kebaby Jeszcze to malowane się wozi i tu prezentuje jako super partia bo dwie debylki zdesperowane złapał to teraz każdy ma go wychwalać Edytowano 4 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 133 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Fajny zakątek mamy taki sabat wrednych grazynek z lerzaczkiem Edytowano 4 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Jeszcze to malowane się wozi i tu prezentuje jako super partia bo dwie debylki zdesperowane złapał to teraz każdy ma go wychwalać Tak sadzi się jak Alvaro bo elka z 2 bombelka leci do ssania Ns kowbojkach z 11 to pies z kulawom nogom by nie obsikal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach