sylva07 0 Napisano 17 godzin temu Proszę o informację od osób, które posiadają e-mail na poczcie o2. Czy otrzymujecie albo otrzymywaliście kiedyś w folderze spam napływ wiadomosci z seks randkami? W tytule treści bywały serduszka? Pytam, ponieważ niedawno musiałam skorzystać z poczty mojego męża i znalazłam takie wiadomości stare w spamie. Martwię się czy gdzieś się rejestrował czy to faktycznie tylko spam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 17 godzin temu Nie. Bo mam pocztę na Onecie i mnie do spamu wchodzą wiadomości z Allegro i jakieś inne zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, sylva07 napisał: Proszę o informację od osób, które posiadają e-mail na poczcie o2. Czy otrzymujecie albo otrzymywaliście kiedyś w folderze spam napływ wiadomosci z seks randkami? W tytule treści bywały serduszka? Pytam, ponieważ niedawno musiałam skorzystać z poczty mojego męża i znalazłam takie wiadomości stare w spamie. Martwię się czy gdzieś się rejestrował czy to faktycznie tylko spam. Obwąchaj mu kսtasa czy śmierdzi obcą cіpą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, sylva07 napisał: Proszę o informację od osób, które posiadają e-mail na poczcie o2. Czy otrzymujecie albo otrzymywaliście kiedyś w folderze spam napływ wiadomosci z seks randkami? W tytule treści bywały serduszka? Pytam, ponieważ niedawno musiałam skorzystać z poczty mojego męża i znalazłam takie wiadomości stare w spamie. Martwię się czy gdzieś się rejestrował czy to faktycznie tylko spam. O właśnie to chciałam dodać. Może ty albo ktoś z bliskich korzystacie z randek Edytowano 17 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 193 Napisano 17 godzin temu Nie opłaca się być dobrym człowiekiem najlepiej innych shmacic jak każdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Kocopoł napisał: Nie opłaca się być dobrym człowiekiem najlepiej innych shmacic jak każdy Musisz założyć sektę i głosić tam swoje wysrywy. Znajdziesz wielu wiernych wyznawców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 193 Napisano 15 godzin temu 22 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Musisz założyć sektę i głosić tam swoje wysrywy. Znajdziesz wielu wiernych wyznawców. Nie chce żadnej sekty chciałabym żeby na ulicach był syf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 15 godzin temu 12 minut temu, Kocopoł napisał: Nie chce żadnej sekty chciałabym żeby na ulicach był syf Masz syf w głowie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 444 Napisano 14 godzin temu 17 minut temu, Kocopoł napisał: Nie chce żadnej sekty chciałabym żeby na ulicach był syf Jedz do indii tam są rzeki ścieki i wszechobecny syf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 5 Napisano 14 godzin temu 20 minut temu, Kocopoł napisał: Nie chce żadnej sekty chciałabym żeby na ulicach był syf To musisz wyjechać do swoich kochanych Indii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 193 Napisano 14 godzin temu 22 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Masz syf w głowie... Mam okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Mam okres Ja mam dwa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach