Patricie Dumbinová 13 Napisano 4 Listopad (edytowany) bułgarski, polski, ukraiński, rosyjski, a nawet niemiecki! Edytowano 4 Listopad przez Patricie Dumbinová Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 13 Napisano 7 Listopad Cofnijmy się do lat 90 i zapalmy po papierosku. I pokaż cycka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 20 Napisano 17 godzin temu Dnia 7.11.2025 o 22:01, big buuu napisał: Jaki żałosny simp xD Chłopie, rozsyłasz swoje śmierdzące już na zdjęciu 10 cm, klata jak u baby w kwiecie wieku, a coś o simpieniu ...isz Miejże ty godność i podjedź do Poznania po rogala na masę czy coś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 20 Napisano 17 godzin temu Heh, jeżeli ona wytrzymała 2 tygodnie w ruskim więzieniu, to ja wytrzymam 3 miesiące w polskim! xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 16 godzin temu A u was bez zmian w poszukiwaniu żony na srafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Dobrze że Srynika nie ma chociaż bo jęczał i jęczał wiecznie to samo jeszcze gorzej niż wy Edytowano 16 godzin temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 20 Napisano 16 godzin temu 24 minuty temu, bocibot napisał: A u was bez zmian w poszukiwaniu żony na srafe Prysznic raz na tydzień z innymi facetami, nie wiem czy to zniosę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 20 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Hej, ja z Wilna i nigdy nie wrócę do Polski Edytowano 16 godzin temu przez a910f222607748 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 16 godzin temu Uff to dobrze bo stresuje się tu a tzytzki mi już wisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 16 godzin temu Na supeł se zawiąż i będzie git. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 20 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, bocibot napisał: Uff to dobrze bo stresuje się tu a tzytzki mi już wisza Niemożliwe, żeby przez rok coś Ci zwiędło. Będę w Wilnie jakbyś chciała dać pomacać ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 16 godzin temu Nieee chyba nie trafie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 16 godzin temu Będzie jak jez i promyk. Skończy się tragedio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 16 godzin temu Ale i tak bym wolała prędzej niż Puchacza bo on jest straszny znaczy agitacja polityczna 24 na 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Przypomina mi przewodnika wycieczek co mi truł czemu się nie uśmiecham i czy mam narzeczonego aaa traumatyczne to było. Smutne to życie tylko praca i praca wszyscy umrzemy i się jeszcze przyczepia że nie amenujesz radością z kaczpy Edytowano 16 godzin temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 15 godzin temu Chyba muszę się na kimś oprzeć bo jestem takie biedne ale śmierdzę i w sumie nie trzeba do niczyjej sekty bo po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 15 godzin temu Dobre te orzeszki pekan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 15 godzin temu A czy wiotka baba boża kiedyś była z big facetem co się fajnie spalo razem w łóżeczku czy tylko ostre roochanie od tylca zeby ryja nie widzieć:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 20 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, big buuu napisał: Zostań na tej ukrainie i zabierz ze sobą kaszubską cichodajke Hej, lepiej zostań pod Poznaniem, bo mogłaby ci się świnio stać krzywda, gdybyś z mamą na zakupy podjechał do Poznania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, bocibot napisał: A czy wiotka baba boża kiedyś była z big facetem co się fajnie spalo razem w łóżeczku czy tylko ostre roochanie od tylca zeby ryja nie widzieć:/ Ja wiotka? Ty se tam nie fantazjuj za mocno dambofonie. Lubię przestrzeń w łóżku. Na szczemscie mam wielkie na calom kafeterie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: jest tutaj tubka paryska ? Nie ma paszol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 13 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: jest tutaj tubka paryska ? jest tutka parkingowa szukala cie bo podobno ja grzybem zaraziles na parkingu przy a4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 15 godzin temu Dobrze że mam kiciusia mojego ludzie to terminatory rûchajace nie trzeba im czułości nic tylko ass to mouth od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach