Lord23 0 Napisano 4 godziny temu Moja dziewczyna u której mieszkam robi spotkanie integracyjne u siebie w domu będą koleżanki i koledzy z pracy,mają piec pierniki jakieś piwko winko i ustalili w pracy że bez osób towarzyszących bo mało miejsca i ona mi oznajmiła że wtedy cytuje mam od niej wolne znaczy mam uciekać na ten dzień i noc do siebie. Co wy o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 34 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Lord23 napisał: Moja dziewczyna u której mieszkam robi spotkanie integracyjne u siebie w domu będą koleżanki i koledzy z pracy,mają piec pierniki jakieś piwko winko i ustalili w pracy że bez osób towarzyszących bo mało miejsca i ona mi oznajmiła że wtedy cytuje mam od niej wolne znaczy mam uciekać na ten dzień i noc do siebie. Co wy o tym myślicie? Że jest albo wielce uczciwa, że będzie przestrzegać ustalonych zasad bez wyjątków, albo że ma cię w dupje. Osobiście stawiam na to drugie. (Fajne prowo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 3 godziny temu Normalna sprawa. Czemu prowo? Tylko ludzie nienormalni wszystko robia razem. Koleś nie potrafi się zająć sobą przez 1 dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 34 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Normalna sprawa. Czemu prowo? Tylko ludzie nienormalni wszystko robia razem. Koleś nie potrafi się zająć sobą przez 1 dzień? A można gdzieś mieszkać i być wyrzuconym na jeden dzień jak fotele mojej matki na pirszą komunię do sąsiadki Antosi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: A można gdzieś mieszkać i być wyrzuconym na jeden dzień jak fotele mojej matki na pirszą komunię do sąsiadki Antosi? Mozna. Każdy ma prawo zrobić w domu coś takiego. Wystarczy poinformować odpowiednio wcześniej by chlop mógł sobie zaplanować czas. Chyba że należysz do ludzi którzy nawet integracyjne spotkania muszą spędzać z misiaczkiem. Nie każdy ma wielki dom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: A można gdzieś mieszkać i być wyrzuconym na jeden dzień jak fotele mojej matki na pirszą komunię do sąsiadki Antosi? Temat normalny ale zrobiony od dupy strony. Czy na na babskim wieczorze też powinien zostać jej facet? Można tak zrobic tylko powinna powiedzieć, że taki mają pomysł i jeśli nie ma nic przeciwko to ona to zorganizuje. Nie stawiać przed faktem dokonanym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1190 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Lord23 napisał: Moja dziewczyna u której mieszkam robi spotkanie integracyjne u siebie w domu będą koleżanki i koledzy z pracy,mają piec pierniki jakieś piwko winko i ustalili w pracy że bez osób towarzyszących bo mało miejsca i ona mi oznajmiła że wtedy cytuje mam od niej wolne znaczy mam uciekać na ten dzień i noc do siebie. Co wy o tym myślicie? Stanie ci sie coś jak na jedną noc pójdziesz do siebie? Ci innego jakbyś nie miał gdzie iść to co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 34 Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Mozna. Każdy ma prawo zrobić w domu coś takiego. Wystarczy poinformować odpowiednio wcześniej by chlop mógł sobie zaplanować czas. Chyba że należysz do ludzi którzy nawet integracyjne spotkania muszą spędzać z misiaczkiem. Nie każdy ma wielki dom. Nie muszę jeśli to odbywa się w lokalu. Nie dałabym się z chaty wywalić. Ewentualnie ja bym mogła zaproponować, że się ewakuuję żeby mieli więcej swobody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 34 Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, Pokraka napisał: Temat normalny ale zrobiony od dupy strony. Czy na na babskim wieczorze też powinien zostać jej facet? Można tak zrobic tylko powinna powiedzieć, że taki mają pomysł i jeśli nie ma nic przeciwko to ona to zorganizuje. Nie stawiać przed faktem dokonanym. No i widzisz, da się po ludzku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Nie muszę jeśli to odbywa się w lokalu. Nie dałabym się z chaty wywalić. Ewentualnie ja bym mogła zaproponować, że się ewakuuję żeby mieli więcej swobody. Prośba to nie rozkaz. Mogłabyś zrobic cokolwiek dla siebie w tym czasie ale lepiej komuś utrudniać. Wiadomo. Taki już babski los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach