BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu A kto wie. Tu kazdy ptakuje po kryjomu a potem zgrywa świętoszka jak elzbieta I kafeterianska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu Są indory wroble ale też pawie i tukany. I som także różne feniksy czy inne pterodaktyle tak. W zależności od gniazda kosmicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 449 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, bocibot napisał: Ciekawe czy widziała Ptaka miecza albo widmo Seven to Miecz więc widziała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu Wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu Zniszczyliście temat boży. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 377 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Seven to Miecz więc widziała. A Salix to ruda Evka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 2 godziny temu Czy ptak o innym imięniu będzie miał tak samo piękny zapach z racji tego że jest ptakiem Szekspirq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 377 Napisano 2 godziny temu Chociaż Miecz twierdzi, że Salix to Poetka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu Niestety wszystkie smierdzo tak samo. Przykro mi. Ale jak widać są senselierzy amatorzy specyficznych wyciągów wziewnych inhalacji tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu A czego on teraz babe udaje po raku i dlaczego jest tak podłym ptakiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu Wyczuwam swad odbytniczej pustki tutaj więc odchodzę na zawsze. Żegnajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 1 godzinę temu Mi się spało 14h w staniku mejkapie nie żyje już ale jutro może będzie lajfowanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Kolega mi proponował masaz pleców oby znalazł jakaś babę normalna huh Edytowano 1 godzinę temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 449 Napisano 1 godzinę temu 47 minut temu, bocibot napisał: Czy ptak o innym imięniu będzie miał tak samo piękny zapach z racji tego że jest ptakiem Szekspirq Zależy jakiego mydła użyje pod prysznicem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 0 Napisano 1 godzinę temu Podoba mi się, pasuje do mnie Cytat Słyszałem oszczerstwo wielu: Trwoga dokoła! Donieście, donieśmy na niego! Wszyscy zaprzyjaźnieni ze mną wypatrują mojego upadku: Może on da się zwieść, tak że go zwyciężymy i wywrzemy swą pomstę na nim! Ale Pan jest przy mnie jako potężny mocarz; dlatego moi prześladowcy ustaną i nie zwyciężą. Będą bardzo zawstydzeni swoją porażką, okryci wieczną i niezapomnianą hańbą. Panie Zastępów, Ty, który doświadczasz sprawiedliwego, patrzysz na nerki i serce, dozwól, bym zobaczył Twoją pomstę nad nimi. Tobie bowiem powierzyłem swą sprawę. śpiewajcie Panu, wysławiajcie Pana! Uratował bowiem życie ubogiego z ręki złoczyńców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 36 minut temu 45 minut temu, murb napisał: Zależy jakiego mydła użyje pod prysznicem. Witamina z Dicka kto zna poleca i próbował może się wypowiadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach