Seven 76 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: A co ty myślałaś że moje uczucia na śmietniku znalazlam i będę każdego kochać jak leci. A daj ty mi spokój. Tak uważam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 10 Napisano 6 godzin temu Mi się wydaje gejowate przecież to czuc penísa obok swojego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Tak uważam! To niech cie ta dewiza prowadzi przez życie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 458 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Niebieski ekran śmierci BSOD to termin w środowisku informatycznym oznaczający błąd krytyczny systemu operacyjnego Windows, który uniemożliwia dalszą pracę na komputerze... z reguły po restarcie ustępuje, najczęstszą przyczyną jest błąd kernela spowodowany problemami ze sterownikami. W świecie Unixów odpowiednikiem BSOD jest Kernel Panic Ciekawostką jest, że przed erą sandboxowania sterowników (tryb piaskownicy), BSOD-y były częstym i powszechnym zjawiskiem i zdarzały się przynajmniej raz na jakiś czas niemal każdemu... w momencie wprowadzenia sandboxingu - czyli wydzielania sterowników w specjalnie wydzielone wirtualne środowiska, tak by ich awaria nie wpływała bezpośrednio na zadania kernela, częstotliwość błędó krytycznych BSOD została mocno zredukowana. Wybaczcie... zboczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Może jom kręci niemyta pyta Po nocy łaj not? Sama przyjemność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Po nocy łaj not? Sama przyjemność. I tak do paszczy? Zerzygam się zara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 458 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Seven napisał: O to mi się rozchodzi. To znaczy czy można to samodzielnie naprawić? Czy to zajmuje długi czas? Czy to łatwe? Póki co nie biorę sie za to i czy może do serwisu lepij? Potrzebne mi dane, więc chcę to odzyskać. Większosć BSOD-ów ustępuje po restarcie systemu... włącz, wyłącz... jeśli nie ustąpi po restarcie, to problem jest poważniejszy i przydałby się ktoś kumaty... odzyskać dane z dysku raczej się da... przynajmniej większość. Edytowano 6 godzin temu przez RC + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: I tak do paszczy? Zerzygam się zara Najlepiej z jajami. Nie ciągnij mnie za język bo to nie erotyczny moment na zwierzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Ciekawostką jest, że przed erą sandboxowania sterowników (tryb piaskownicy), BSOD-y były częstym i powszechnym zjawiskiem i zdarzały się przynajmniej raz na jakiś czas niemal każdemu... w momencie wprowadzenia sandboxingu - czyli wydzielania sterowników w specjalnie wydzielone wirtualne środowiska, tak by ich awaria nie wpływała bezpośrednio na zadania kernela, częstotliwość błędó krytycznych BSOD została mocno zredukowana. Wybaczcie... zboczenie No właśnie nie zboczony tys z piaskownicy a tu się toczy dyskusja biblijna i o fallusach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Najlepiej z jajami. Nie ciągnij mnie za język bo to nie erotyczny moment na zwierzenia. No więc nie wiem co zaczynasz pėnisowanie jak to temat czysto boży i wzniosły. Czas na jaja jest niżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 458 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, bocibot napisał: No właśnie nie zboczony tys z piaskownicy a tu się toczy dyskusja biblijna i o fallusach O fallusach to widzę szczególnie... Edytowano 6 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Większosć BSOD-ów ustępuje po restarcie systemu... włącz, wyłącz... jeśli nie ustąpi po restarcie, to problem jest poważniejszy i przydałby się ktoś kumaty... odzyskać dane z dysku raczej się da... przynajmniej większość. Mhm. Tyle o ile się orientuję tyle, że właśnie nie wskakuje nic po restarcie i po kombinacji przycisków. W sieci czytałam i narazie odpuściłam bo szlag mnie trafiał. Będę prosić o wskazówki w miedzyczasie. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: No więc nie wiem co zaczynasz pėnisowanie jak to temat czysto boży i wzniosły. Czas na jaja jest niżej. Widać brak mi mocno pieszczoty. No nic, przepraszam za wtargnięcie z tematem członków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Widać brak mi mocno pieszczoty. No nic, przepraszam za wtargnięcie z tematem członków. Tydzień dopiero a ty już szalejesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: I tak do paszczy? Zerzygam się zara A z dûpiu do paszczy jak biorą to też jest nietypowy stan psychiczny i nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: A z dûpiu do paszczy jak biorą to też jest nietypowy stan psychiczny i nie rozumiem Bo my mamy autyzm a normimi normalnie biorą zewsząd po nocy i nie ma problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Tydzień dopiero a ty już szalejesz. Chleb nigdy sie nie przejada choć nie wszędzie smarują go z dwóch stron. Idę ogarnąć chatę. Goście pojechali do centrum na zwiedzanie a ja nie, bo mnie się nie chciało dzisiaj. Mam chwilę dla siebie. W każdym razie wyjeżdżają jutro jakbyś była ciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Bo my mamy autyzm a normimi normalnie biorą zewsząd po nocy i nie ma problemu. Może to zew dżungli powrót do lona madki nie wnikam w te stany skupienia tylko ja mam dziwny odbyt fraktalny że bym się brzydziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Chleb nigdy sie nie przejada choć nie wszędzie smarują go z dwóch stron. Idę ogarnąć chatę. Goście pojechali do centrum na zwiedzanie a ja nie, bo mnie się nie chciało dzisiaj. Mam chwilę dla siebie. W każdym razie wyjeżdżają jutro jakbyś była ciekawa. Mi się przejadą więc wtedy bulku albo inny rodzaj. A ja nie pojechałam w gości bo mam inne plany na siebie. Gdybyś ty była ciekawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, bocibot napisał: Może to zew dżungli powrót do lona madki nie wnikam w te stany skupienia tylko ja mam dziwny odbyt fraktalny że bym się brzydziła Można wejść do lona madki szamansko i tam se uzdrowić odbyt do 100 pokolenia wstecz. Ale to dygresja taka. A niech se tam madkujom jak lubio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Mi się przejadą więc wtedy bulku albo inny rodzaj. A ja nie pojechałam w gości bo mam inne plany na siebie. Gdybyś ty była ciekawa Ale wracasz do smaku bo ci go brak. Za dzień, dwa czy maks tydzień. Na dziś czy na życie całe te plany? Mogłabyś wpaść na week do mnie to bym cię po Camden oprowadziła i byś sobie strzeliła fotkę z Amy W. Dobrego dnia. Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 6 godzin temu Te normalse to wiecznie gości i z jajami do paszczu i wszystko chloną a nam potrzeba grzybów halucynnych chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 377 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Ale wracasz do smaku bo ci go brak. Za dzień, dwa czy maks tydzień. Na dziś czy na życie całe te plany? Mogłabyś wpaść na week do mnie to bym cię po Camden oprowadziła i byś sobie strzeliła fotkę z Amy W. Dobrego dnia. Cześć. Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Ale wracasz do smaku bo ci go brak. Za dzień, dwa czy maks tydzień. Na dziś czy na życie całe te plany? Mogłabyś wpaść na week do mnie to bym cię po Camden oprowadziła i byś sobie strzeliła fotkę z Amy W. Dobrego dnia. Cześć. Jak jesteś smakolyszem to tak. Ja jestem snakolyszem tylko. Na dziś bo zyje tylko teraźniejszościo. Spoko. Będę w 2028 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 6 godzin temu Wieczny aplauz jajami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Cześć Cześć! Cześć! Pragnę się z tobą spotkać wieczorową porą na mały dyskurs. Teraz już uciekam gdyż czas zegar odmierza wszędzie tak samo. Czy za milion dolarów czy ten z ciucholandu. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Jak jesteś smakolyszem to tak. Ja jestem snakolyszem tylko. Na dziś bo zyje tylko teraźniejszościo. Spoko. Będę w 2028 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Dobra idz sprzątaj bo za dużo aplauzu jajami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 6 godzin temu Ciekawe czy widziała Ptaka miecza albo widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 6 godzin temu Ciekawe co czyni ptaka wyjątkowym i odróżniającym się od innych klekotajacych ptaków fraktalnych w kosmosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach