Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 6 godzin temu Może gdy kupisz te amerykańskie flashlight to majom jakieś tunele naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 18 Napisano 6 godzin temu Pewnie sikane było do tego jak do zlewu też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, bocibot napisał: Pewnie sikane było do tego jak do zlewu też Czasem zazdroszczę argenowi on nie siedzi o 1 w nocy z tabletem za 7 kola na lezacne za półtora przy komodach za dwa żeby wyszukac kabel kątowy usb mini usb a aby podłączyć pionowo ps2 fat obok monitora retro hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Czasem zazdroszczę argenowi on nie siedzi o 1 w nocy z tabletem za 7 kola na lezacne za półtora przy komodach za dwa żeby wyszukac kabel kątowy usb mini usb a aby podłączyć pionowo ps2 fat obok monitora retro hmmm Wśród oparów parującego stolca na podłodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Cynamon napisał: Wśród oparów parującego stolca na podłodze W salonie jestem podłoga umyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 5 godzin temu A stolec byl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu Adaptery znalazłem kątowe pytanie czy się zmieszczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: A stolec byl? Po zakupie z aliexpres adaptera hdd za 23 z wysyłką który kiedyś sprzedałem za 500 nic już nie jest takie samo Drogo jak cholera za kabel dac 21 zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu Bo taki pendrive jest hdmi do ps2 i chinczyk wpadl na pomysł żeby zasilanie zrobić od dołu no i wepnij se wtyczke jak ps2 stoi gdzie masz jakieś 0,5cm miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu No nie dało się chyba bardziej choojowo zaprejektowac adaotera hdmi ps2 fat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Po zakupie z aliexpres adaptera hdd za 23 z wysyłką który kiedyś sprzedałem za 500 nic już nie jest takie samo Drogo jak cholera za kabel dac 21 zeta Choroszcz 150. Mój wajb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 5 godzin temu Każdy se pjerdoli o odbycie a jednak to dialog fraktalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu Ja i tak kombinuje bo istnieje oryginalny kabel vga ps2 od zestawu linux ale to pewnie już nerki obie kosztuje na ebayu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Choroszcz 150. Mój wajb. A pamiętasz jak byl bigbrother i grali na ps2 fat w rrv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szczerze powiedziawszy tak napisał: A pamiętasz jak byl bigbrother i grali na ps2 fat w rrv Pamiętam piosenkę o kurach jedynie. I frytkę w dzakuzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu Ale to byla siara bo jeden z nich wpadl na pomysł żeby ten kto wygra dostał ten telewizor sony 21 crt z rrv i ps2 fat ~6000zl a telewizja się nie zgodziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Pamiętam piosenkę o kurach jedynie. I frytkę w dzakuzi No frytka dawała cípki a Cejrowski się dziwił że ludzie się roochajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 5 godzin temu Pokój zwierzeń. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Pokój zwierzeń. Ta chata jest niezla opuszczona ja bym kupił se 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szczerze powiedziawszy tak napisał: No frytka dawała cípki a Cejrowski się dziwił że ludzie się roochajom Tam nic nie było po prostu się kompali a Cejrowski to jakiś gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu Trochę gladzi szpachly farby i miałbym tam milionerski vajb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu Niezły ma dizajn milionersko jest jakby luksusowo H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 5 godzin temu Wolę prosektorium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: No frytka dawała cípki a Cejrowski się dziwił że ludzie się roochajom Mama ci pozwalała ten program oglądać bo mi nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Wolę prosektorium W dziennik by wnieśli telewizor nawet byś nie widziała sřajac u góry trzeba by to ogrodzic z 3m kamery i może by się dało żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szczerze powiedziawszy tak napisał: W dziennik by wnieśli telewizor nawet byś nie widziała sřajac u góry trzeba by to ogrodzic z 3m kamery i może by się dało żyć Tyle światła to bym nie przezyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Cynamon napisał: Mama ci pozwalała ten program oglądać bo mi nie Ja to byłem zły że jakieś lekcje klasowki i nie mogę sobie w pokoju obejrzeć takiej rewolucji francuskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Cynamon napisał: Mama ci pozwalała ten program oglądać bo mi nie Szkoda ze ci pozwalała mieć owsiki w dupje u prochnice w ryju uszer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Tyle światła to bym nie przezyla Mi się bardziej podoba niż te zasrane apartamenty na złotem 44 i podobne zwłaszcza drzewko bandai w środku chaty Za dużo przeszklone ale to wystarczy ogrodzic beton 3m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Szkoda ze ci pozwalała mieć owsiki w dupje u prochnice w ryju uszer Ma trochę racji mi mama nie zabraniala ale obowiązek szkolny powodowal że nie bardzo był luzacki czas na ten program i kosztem pał w szkole czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach