BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Mi się bardziej podoba niż te zasrane apartamenty na złotem 44 i podobne zwłaszcza drzewko bandai w środku chaty Za dużo przeszklone ale to wystarczy ogrodzic beton 3m Jakie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Ma trochę racji mi mama nie zabraniala ale obowiązek szkolny powodowal że nie bardzo był luzacki czas na ten program i kosztem pał w szkole czasem U mnie w klasie wszystkie sjebby oglądały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Jakie xD No bonsai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 2 godziny temu Mi się z bandai namco i dbz ...i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Ja chce baobab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: U mnie w klasie wszystkie sjebby oglądały. Po tym telewizja się zaczęła kończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Po tym telewizja się zaczęła kończyć Po paszportach polsatu nic już nie było takie samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem co robić brat ojca mi wisi zachowek przywlaszczyl se 3 pokoje teraz jest stary ma z 70-80 lat nie ma siły sprzątać a ja mu wrecze wezwanie do zapłaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Musisz poczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 1 godzinę temu Może ma emerytury to mu wyjdom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Musisz poczekać. Nie mogę mam ostatni rok żeby się upomniec o swoje cześć 1/8 w gotówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu To nie wiem. Nie mam sumienia do starych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 1 godzinę temu Ogólnie nie liczę że wyskoczy z kasy ale formalnie będzie zrobione to później jego zona i dzieci mi bedom musialy oddać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Nie wiem co robić brat ojca mi wisi zachowek przywlaszczyl se 3 pokoje teraz jest stary ma z 70-80 lat nie ma siły sprzątać a ja mu wrecze wezwanie do zapłaty najpierw musiałbyś wyjść z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Nie mogę mam ostatni rok żeby się upomniec o swoje cześć 1/8 w gotówce Nawet Rym Cym pisał że ch,uja dostaniesz na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: To nie wiem. Nie mam sumienia do starych ludzi Nie każdy emeryt to moja matka z 1650 np ciotka ma 50 000 rocznie nawet by nie odczula 1000mc A wiesz jak szalejom na slodyczach hipermarket teraz to emeryci mają najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cynamon napisał: najpierw musiałbyś wyjść z domu Wszystko załatwię a na koniec adwokat i sprawa w sądzie jeśli dobrowolnie nie zapłaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Nie każdy emeryt to moja matka z 1650 np ciotka ma 50 000 rocznie nawet by nie odczula 1000mc A wiesz jak szalejom na slodyczach hipermarket teraz to emeryci mają najlepiej Dziś widzialam złodzieja który zayebal cały kosz słodyczy i spjerdolil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cynamon napisał: Nawet Rym Cym pisał że ch,uja dostaniesz na szczęście Na kilka lat bez pracy więcej będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Dziś widzialam złodzieja który zayebal cały kosz słodyczy i spjerdolil Bezdomni tesz som bezczelni jeden do mnie podszedł w hipermarket i czy mu kupie 2 kostki masla a ja tego rarytasu to lata nie jadłem po pare zl bylo drogo a teraz z dyche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Bezdomni tesz som bezczelni jeden do mnie podszedł w hipermarket i czy mu kupie 2 kostki masla a ja tego rarytasu to lata nie jadłem po pare zl bylo drogo a teraz z dyche Jesteś milioner 3/4 powinieneś się dzielić z biednymi jeśli nie dla sumienia to chociaz na pokaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Bezdomni tesz som bezczelni jeden do mnie podszedł w hipermarket i czy mu kupie 2 kostki masla a ja tego rarytasu to lata nie jadłem po pare zl bylo drogo a teraz z dyche Ty za rok o tej porze sam będziesz bezdomy więc może byś miała kolege na ulicy jakbyś mu kupił Edytowano 1 godzinę temu przez Cynamon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przyjedzie do Łyszkowice i go przyjmiesz w stodole. Zasady defekacji macie podobne to się dogadacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Cynamon napisał: Ty za rok o tej porze sam będziesz bezdomy więc może byś miała kolege na ulicy jakbyś mu kupił Nie ja jestem bogaty 62tys mam aktualnie czyli 5lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Nie ja jestem bogaty 62tys mam aktualnie czyli 5lat mitoman dopiero miał 20 wczoraj Edytowano 1 godzinę temu przez Cynamon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 1 godzinę temu Spadek wyegzekwować musze to gdzieś dekadę sobie dam radę a jeśli w tym czasie wpadmie giełdzie allegro biznes to może się ustawie na resztę życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cynamon napisał: mitoman dopiero miał 20 wczoraj Ziemię miasto kupuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cynamon napisał: Wolałbym żeby Nimfuś przyjechała To musisz kupić apartament bo księżniczki nie sypiajo w stodolach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Ziemię miasto kupuje czyli fantazje mitomana które nigdy się nie spełnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cynamon napisał: czyli fantazje mitomana które nigdy się nie spełnią Pismo od prezydenta miasta mam i odpowiedź już poszła zabezpieczone będą środki w nowym roku i notariusza i przelew wszystko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach