Spaghetti .... 242 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: No czytam cały czas i rozumiem wszystko. Nie musi mi jakiś makaron pisać że nie jestem głupia. Bo nie jestem głupia. Proste Więc mnie też za głupka i ćpuna nie musisz mieć skoro Cię tak nie traktuje. Zaczynasz dostajesz proste. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 242 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Ty zacząłeś pjerdolic o jakichś nudesach i szlafrokach. Może ciebie to jara na priw jak ci wieśniary wysyłają zyebane zdjęcia w stanikach ale ode mnie się odyeb bo jestem normalna. Nie zamierzam odpowiadać za urojenia chorych ludzi Bo wysłałaś taką fotkę i teraz mnie próbujesz obwiniać za swoje grzechy Kumasz, czy mam inaczej rozyebać to forum ? Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 242 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: No nie mamy o czym rozmawiać dalej jednak. Widzisz? Jak chcesz potrafisz być grzeczna. Skończ więc już i żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 242 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Cynamon napisał: Wieczorna chciałaś żeby makaron oślepł A jednak przejrzałem na oczy i widziałem figurę której się Policjantka wypiera Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 242 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Tak Udało Ci się, więc dość kłamstw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 242 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Cynamon napisał: współczuję ja bym się porzygał chyba Gdybyś widział nie byłoby o tym mowy. Znikam stąd najwyższy czas Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 242 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Cynamon napisał: Ja też ide. Tylko zwale se pod cycki Szynszyli i spać Mózg sobie "zwal" de..b.i l.u i nie pisz tu więcej Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwiędłe cyce Elci na foto 3 Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Cynamon napisał: A tobie chyba kut,as już nie staje że taki wku.rwiony jesteś kudłaczu Zrzućcie balast do cycków Elci. Nie ma za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 378 Napisano 2 godziny temu Czerwony kapturek i latający dywan z mgłą mózgową znowu uparła się Szynszyli i Makarona. I znowu te szpetne awatary i wszczynanie burd pijackich Czy to się kiedyś jej znudzi? Wątpię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 242 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czerwony kapturek i latający dywan z mgłą mózgową znowu uparła się Szynszyli i Makarona. I znowu te szpetne awatary i wszczynanie burd pijackich Czy to się kiedyś jej znudzi? Wątpię. Cześć Madzia, cieszę się, że widzę z rana fajną kobietę z logicznym podejściem do tematu z Tobą by można było konie kraść Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 378 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Cześć Madzia, cieszę się, że widzę z rana fajną kobietę z logicznym podejściem do tematu z Tobą by można było konie kraść Ciągle o Szynszyli, bo żal dope ściska. A te jej cycki to czkawką się chyba wszystkim odbijają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 242 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ciągle o Szynszyli, bo żal dope ściska. A te jej cycki to czkawką się chyba wszystkim odbijają Lepiej nie wspominamy tylko przejdźmy do konkretów i wypijmy kafe na tarasie ja zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 375 Napisano 1 godzinę temu To wygląda jakby gość ją zostawił tuż przed osiągnięciem orgazmu i teraz się mści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 242 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Get Out napisał: To wygląda jakby gość ją zostawił tuż przed osiągnięciem orgazmu i teraz się mści. Cóż, niektóre kobietki potrafią pokazać pazurki mszcząc się gorzej od nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 375 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: Cóż, niektóre kobietki potrafią pokazać pazurki mszcząc się gorzej od nas Musi mieć bardzo niskie morale, bo to nie są jej jednorazowe wyskoki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 378 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Spaghetti .... napisał: Lepiej nie wspominamy tylko przejdźmy do konkretów i wypijmy kafe na tarasie ja zrobię Nie dam rady się teleportować, poza tym u mnie jest zima A ja znowu jestem zarobiona Ale dzięki za chęci i dziś już 3 kawy wypiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 242 Napisano 53 minuty temu 15 minut temu, Get Out napisał: Musi mieć bardzo niskie morale, bo to nie są jej jednorazowe wyskoki. Wiadomka, ale po co skacze do ludzi i jadem pluje bez powodu tego kuźwa nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 375 Napisano 50 minut temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Wiadomka, ale po co skacze do ludzi i jadem pluje bez powodu tego kuźwa nie rozumiem Zwykle skacze się do innych żeby odreagować jakiś realny syf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 242 Napisano 47 minut temu (edytowany) 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie dam rady się teleportować, poza tym u mnie jest zima A ja znowu jestem zarobiona Ale dzięki za chęci i dziś już 3 kawy wypiłam. U mnie jesień, ale wystarczy wyobraźnia i z tarasu szybko można przejść do kuchni, a potem do pokoju skoro zarobiona jesteś to sobie odpoczniemy 3 kawy od rańca? spalisz przynajmniej kalorie Edytowano 47 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 242 Napisano 41 minut temu 7 minut temu, Get Out napisał: Zwykle skacze się do innych żeby odreagować jakiś realny syf. Więc niech sobie worek treningowy zafunduje to jej szybko złość przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 375 Napisano 17 minut temu 22 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Więc niech sobie worek treningowy zafunduje to jej szybko złość przejdzie Worek nie oddaje i cały trick polega na tym żeby karmić się czyimiś emocjami. Typowe dla toksyków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 242 Napisano 8 minut temu (edytowany) 9 minut temu, Get Out napisał: Worek nie oddaje i cały trick polega na tym żeby karmić się czyimiś emocjami. Typowe dla toksyków. Więc niech nie mierzy wszystkich swoją miarką, bo inteligencja nie polega na skakaniu do innych bez powodu o g... to są chore toksyczne emocje Edytowano 7 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach