Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 9 Listopad 3 minuty temu, Piękny widok sřaki tak napisał: jest dużo lepszy W sensie jasny jak telewizor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 9 Listopad (edytowany) 18 minut temu, RC + napisał: W dobrze wyciemnionym pomieszczeniu można rzucać obraz na białe ściany. Czernie będą takie sobie, ale to casualowego użytkowania da radę. Są też białe i szare farby projekcyjne, ale drogie, niemniej pomagają z pochłanianiem światła z otoczenia i dobrym rozpraszaniu światła z projektora. I tak jak mówiłem u mnie sobie poradzi ten dell emulatory z 630hd bo ps2 stanie natywnie do gier i looku resztę systemów będzie obsługiwać dell stojac za ps2 mam nadzieję że nie będzie go praktycznie widać Edytowano 9 Listopad przez Piękny widok sřaki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 9 Listopad Później jeszcze wgram oprogramowanie żeby ds2 chodzil jako myszka też przy starcie systemu to będzie mniej czynności które trzeba ogarnąć czyli bez myszki zupełnie i klawiatury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 9 Listopad Rym&Cym jak cie interesuje to ps2 fat pod 19 lcd chodzi po vga 640x480p tylko wymuszone i obraz ma 4:3 z pasy gora dół po 1cm bo te monitory są 5:4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 9 Listopad Mimo wszystko wygląda to spoko vs ogromny tv z dopom który powinien być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 9 Listopad No to jest kompromis jakiś crt sony 21 byłby najlepszy ale wielka krowa psujaca look i niewygodna do dzwigania chociaż niektóre miały raczki na podnoszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 9 Listopad A wgl mieć miejsce na 29" z pierwszym ps1 H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 558 Napisano 9 Listopad Pamiętam salon gier PlayStation i Nintendo w moim mieście, też były podłączane do telewizorów Tylko nie pamiętam ile tam stanowisk było. 7, 10? I na pewno 1 Dreamcast też był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano niedziela o 13:42 (edytowany) 2 godziny temu, kris888 napisał: Pamiętam salon gier PlayStation i Nintendo w moim mieście, też były podłączane do telewizorów Tylko nie pamiętam ile tam stanowisk było. 7, 10? I na pewno 1 Dreamcast też był. 4zl godzina 2.5 pół coś takiego Edytowano niedziela o 13:42 przez Piękny widok sřaki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano niedziela o 13:43 Ps2 fat przestawione ps3ss też wszystko hula brakuje tylko kątownik mini usb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano niedziela o 13:47 2 godziny temu, kris888 napisał: Pamiętam salon gier PlayStation i Nintendo w moim mieście, też były podłączane do telewizorów Tylko nie pamiętam ile tam stanowisk było. 7, 10? I na pewno 1 Dreamcast też był. A ile no to różnie znałem miejscówki gdzie 1 a także gdzie z 8-10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano niedziela o 13:48 A w zakładce pogrzebowym była wymiana gier ps1 xD wszedłem a typ grał w ctr i miał z 15 gier ps1 do trejda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano niedziela o 13:52 2 godziny temu, kris888 napisał: Pamiętam salon gier PlayStation i Nintendo w moim mieście, też były podłączane do telewizorów Tylko nie pamiętam ile tam stanowisk było. 7, 10? I na pewno 1 Dreamcast też był. A żabka nie jest taka zła dzisiaj mi się udało kupić dwa przeterminowane chleby z aplikacjom za 6zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 558 Napisano niedziela o 19:25 (edytowany) oglądałem na YT demo PS1 - gry Tomb Raider III, Spyro, Crash Bandicoot, Tombi, Kula World... 1998 rok. Edytowano niedziela o 19:26 przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano niedziela o 19:30 3 minuty temu, kris888 napisał: oglądałem na YT demo PS1 - gry Tomb Raider III, Spyro, Crash Bandicoot, Tombi, Kula World... 1998 rok. Tak zacna płyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano niedziela o 19:30 Sony Vertical Stand Playstation 2 FAT Base SCPH-10220 PS2 HDD support Jest stojak ps2 fat co pomieści della mff prawdopodobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano niedziela o 19:31 5 minut temu, kris888 napisał: oglądałem na YT demo PS1 - gry Tomb Raider III, Spyro, Crash Bandicoot, Tombi, Kula World... 1998 rok. Jak lubisz to wyszła książka kompedium psx 150zl 400 stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano niedziela o 19:32 Sam się zastanawiam może pod choinkę se wezmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 558 Napisano niedziela o 19:34 (edytowany) 2 minuty temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Jak lubisz to wyszła książka kompedium psx 150zl 400 stron PSX-em to się interesowałem do 2004 kiedy dostałem swój pierwszy komputer. Konsole wtedy poszły w odstawkę. Dzięki za książkę mimo wszystko. Edytowano niedziela o 19:35 przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 558 Napisano niedziela o 19:36 A pamiętasz gazetkę PSX Extreme i te komiksy w niej? Zawsze po szkole się wpadało na chwilę poczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 440 Napisano niedziela o 19:42 9 godzin temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Gdy będzie rzutnik to wystarczy położyć poziomo na czas seansu i nie powinien przrszkadzac Z tych 45 m 2 z zsypem to nie bardzo są się pokombinować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 558 Napisano wtorek o 10:51 Przeniosłeś już te PS2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 558 Napisano wtorek o 13:34 A co na tym rzutniku będziesz oglądać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 558 Napisano wtorek o 14:28 za Wikipedią: Przeplot (ang. interlacing) – technika pozwalająca na podwojenie liczby klatek na sekundę, nie wymagająca większej szerokości pasma. Jedna klatka wideo z przeplotem zawiera dwa półobrazy. Półobrazy są przeplatane co linię wideo (jeden znajduje się w liniach nieparzystych a drugi parzystych). Przeplot stosuje się w telewizji z powodu za małej szerokości pasma na wysłanie pełnych 50 klatek na sekundę, które są potrzebne do zniwelowania migotania w telewizorach kineskopowych, które muszą odświeżać obraz z tą samą częstotliwością co częstotliwość prądu (w Europie jest to 50Hz). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 558 Napisano środa o 15:55 Plakat Tekkena. Jedyny Tekken w który grałem to Tekken 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 558 Napisano środa o 17:50 darmowy wafelka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 558 Napisano czwartek o 16:00 przepychamy temat dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 558 Napisano czwartek o 16:02 Tekken Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 558 Napisano czwartek o 16:05 Także co do tej melatoniny, to lepiej powoli ją zacznij odstawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 558 Napisano czwartek o 16:07 Czarny kolor do urządzeń jest ok, ale nie chciałbym mieszkać w mieszkaniu w którym są czarne ściany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach