250GodzinTak 391 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Gratulacje, wracam, a Ty tyle zrobiłaś jestem pod wrażeniem, że pazukrów nie ostrzysz Już dawno naostrzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jeszcze byłabym w stanie gołąbki zrobić i włączyć odkurzacz Mało ja tylko robię jednym paluszkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Gratulacje, wracam, a Ty tyle zrobiłaś jestem pod wrażeniem, że pazukrów nie ostrzysz Ostrzy sobie na ciebie i zaraz zaatakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Już dawno naostrzone Tylko mi ich w plecy nie wbijaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 391 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mało ja tylko robię jednym paluszkiem Bo Promyk cię napromieniował swoją energią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 391 Napisano 9 godzin temu Idziemy spać. Rano trzeba jakieś zakupy, sprzątanie i do kołchozu. Ale dziś Biedronka jest czynna do 23.30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bo Promyk cię napromieniował swoją energią Nie bo jestem tak silna szczególnie w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ostrzy sobie na ciebie i zaraz zaatakuje Myślałem, że już śpisz Złośnico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Idziemy spać. Rano trzeba jakieś zakupy, sprzątanie i do kołchozu. Ale dziś Biedronka jest czynna do 23.30 Już idziemy już się kładziemy Nie wkurzaj mnie już tylko piłuj pazurki i kawe z rana poproszę. Ty robisz ja piję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Myślałem, że już śpisz Złośnico Jak widzisz nie. A nie boisz sie podrapania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Już idziemy już się kładziemy Nie wkurzaj mnie już tylko piłuj pazurki i kawe z rana poproszę. Ty robisz ja piję Weź daj kobiecie chwile wytchnienia a nie piłuj i kawa i ciekawe co jeszcze Jeszcze pewnie jasia jej zabierzesz I kołdrę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak widzisz nie. A nie boisz sie podrapania Ciebie strach się bać jak duch nocą przybywasz Smerfetko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Mało ja tylko robię jednym paluszkiem Ja mojom myje trzema zrobiłem dzisiaj ps2fat salonu, 8 szuflad, 2/3 komody retro setup pc i szufladzie allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ciebie strach się bać jak duch nocą przybywasz Smerfetko Bój sie bój , lubie poddanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Weź daj kobiecie chwile wytchnienia a nie piłuj i kawa i ciekawe co jeszcze Jeszcze pewnie jasia jej zabierzesz I kołdrę Przecież jej nie żadze jak Ty mi, a ciekawość to pierwszy stopień do piekła zazdrośnico Nic jej nie zabieram to twoja wina Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Ja mojom myje trzema zrobiłem dzisiaj ps2fat salonu, 8 szuflad, 2/3 komody retro setup pc i szufladzie allegro Popracowałeś dziś i dobrze. Ja troche też ale dużo tez się lenilam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Bój sie bój , lubie poddanych Możesz sobie pomarzyć domino Lepiej w nie zagraj Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Przecież jej nie żadze jak Ty mi, a ciekawość to pierwszy stopień do piekła zazdrośnico Nic jej nie zabieram to twoja wina Mówisz co ma ci zrobić czyli ządzisz a ja tobie nic przecież nie mówię No tak moja wina jak zawsze. Nie mam wuecej pytań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Popracowałeś dziś i dobrze. Ja troche też ale dużo tez się lenilam. A ja nic jutro muszę pobzykac A wiedzialas że do malm komody wchodzi 6 atx dell To moje wszystkie komputery mogę schować do jednej komody w sumie Pierwsza szufladzie 5 mff i laptopa Dwie następne 4 atx I mieszkanie bez pcet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu Ale będę części pchal tylko muszę ogarnąć jakoms gabke na spód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Piękny widok sřaki tak napisał: A ja nic jutro muszę pobzykac A wiedzialas że do malm komody wchodzi 6 atx dell To moje wszystkie komputery mogę schować do jednej komody w sumie Pierwsza szufladzie 5 mff i laptopa Dwie następne 4 atx I mieszkanie bez pcet Nie wiedziałam. A może zdjęcie jakieś wrzucisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Mówisz co ma ci zrobić czyli ządzisz a ja tobie nic przecież nie mówię No tak moja wina jak zawsze. Nie mam wuecej pytań A Ty chcesz żeby było na odwrót Mówisz, że lubisz poddanych Przecież nie moja teraz. Też nie am pytań do spania Magi Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: A Ty chcesz żeby było na odwrót Mówisz, że lubisz poddanych Przecież nie moja teraz. Też nie am pytań do spania Magi Czyli kogo wina? leżaka? Żartuje sobie z podanymi ale ty każesz robić kawę i bardziej dobrze niech ci robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wiedziałam. A może zdjęcie jakieś wrzucisz? jakie zdjecie jak to mitoman, wymysla sobie te komputery ich nazwy wypisuje z aukcji na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wiedziałam. A może zdjęcie jakieś wrzucisz? RymCyma cos pokazywałem ale nie zapisałem jutro może ci zrobię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: jakie zdjecie jak to mitoman, wymysla sobie te komputery ich nazwy wypisuje z aukcji na allegro Na serio 10 komputerów mam i to nie licząc tabletów bo tak to z 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: jakie zdjecie jak to mitoman, wymysla sobie te komputery ich nazwy wypisuje z aukcji na allegro Komputerów nie wymyśla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli kogo wina? leżaka? Żartuje sobie z podanymi ale ty każesz robić kawę i bardziej dobrze niech ci robi Z kim przesajesz taka się stajesz Widzę właśnie Madzia zna moje żarty i wie co mam na myśli Ty nie bardzo złośnico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu Oprócz tych 10 to tak ze 4-5 mam części retro pcetow ze można by złożyć tylko trzeba mieć zasilacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Komputerów nie wymyśla. A co wymyślam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach