Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Jules Winnfield 93 napisał: jakie zdjecie jak to mitoman, wymysla sobie te komputery ich nazwy wypisuje z aukcji na allegro Widzisz u mnie total minimalizm jak się poxbede części to mogę wszystkie komputery schowac do komody w odstępach autyzmu estetyki i 0 przestrzeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Piękny widok sřaki tak napisał: A co wymyślam Nudziarz jesteś Smerf śpioch i tyle Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu Ale chce części to będzie takie hobby sobie majsterkowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Z kim przesajesz taka się stajesz Widzę właśnie Madzia zna moje żarty i wie co mam na myśli Ty nie bardzo złośnico No tak Madzia wie a ja nie nie mam wiecej pytań wysoki sądzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nudziarz jesteś Smerf śpioch i tyle Ja tak o tobie w zasadzie rzadko czytam co piszesz chyba że mnie cytujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu Już prawie 1 chleba nie ma a mówili że dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Piękny widok sřaki tak napisał: A co wymyślam No chyba te nie spuszczanie wody w kiblu czy te klopsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: No tak Madzia wie a ja nie nie mam wiecej pytań wysoki sądzie Wiadomka, że nie kumasz czaczy smerfetko trzeba Cię nauczyć tańca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Ja tak o tobie w zasadzie rzadko czytam co piszesz chyba że mnie cytujesz Ok śpiochu wyluzuj i odpędż złego ducha tylko spokój Cię uratuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Wiadomka, że nie kumasz czaczy smerfetko trzeba Cię nauczyć tańca Nic sie nie bede uczyć bo ide spać zaraz a tobie też to radzę i bądź grzeczny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Ja tak o tobie w zasadzie rzadko czytam co piszesz chyba że mnie cytujesz Każdy ma takie osoby tutaj które go ciekawią a inne znów nie. To normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wiadomka, że nie kumasz czaczy smerfetko trzeba Cię nauczyć tańca Ona umie tańczyć tylko na kuta.sach Edytowano 8 godzin temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Komputerów nie wymyśla. zazdroscisz facetom sikania na stojaco? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Już prawie 1 chleba nie ma a mówili że dużo Zjadłeś juz dzisiaj 1 chleb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: zazdroscisz facetom sikania na stojaco? Zazdrościć to złe słowo ale lepiej wam pod tym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zjadłeś juz dzisiaj 1 chleb? Tak bo nie mam mięsa nie licząc szynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zazdrościć to złe słowo ale lepiej wam pod tym względem. Czy ja wiem wali później z rury umywalki że idzie zemdlec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 8 godzin temu Albo mój dziadek sikal do kibelka nie trafial i walilo w calym kiblu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nic sie nie bede uczyć bo ide spać zaraz a tobie też to radzę i bądź grzeczny. O tej porze powninnaś już spać, ale poczekam aż zaśniesz i przytulę malutką Magi jestem grzeczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Czy ja wiem wali później z rury umywalki że idzie zemdlec Ale sikaj w lesie czy przy drodze no to wam latwiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: O tej porze powninnaś już spać, ale poczekam aż zaśniesz i przytulę malutką Magi jestem grzeczny Woec się kładę i dobranoc Paweł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, gnomee napisał: Ona umie tańczyć tylko na kuta.sach ... Ty jedyne co umiesz to obrażć kobiety, bo nie miałeś wzorca prawik. Pochodzisz z patologicznej rodziny i to nie jest śmieszne. Weż się za siebie bo masz szansę póki jeszcze żyjesz na tym świecie .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Woec się kładę i dobranoc Paweł Ja też zmykam więc dobranoc Magda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, gnomee napisał: Ona umie tańczyć tylko na kuta.sach Mylisz sie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 251 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mylisz sie. Nie przejmuj się tym zrypem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mylisz sie. To ty Magda jesteś też A Magdalena to inne czy tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Piękny widok sřaki tak napisał: To ty Magda jesteś też A Magdalena to inne czy tesz Magda to inaczej Magdalena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1208 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie przejmuj się tym zrypem Nie przejmuje tylko gada głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Piękny widok sřaki tak napisał: To ty Magda jesteś też A Magdalena to inne czy tesz lezak ty swirze widac mocno cie moje nowe opony pirelli za ponad 2 kola zabolaly ze zaczales mnie szukac na webarchive, normalnemu czlowiekowi szkoda by bylo czasu, a tutaj zazdrosc cie napedzala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie przejmuje tylko gada głupoty. a ile masz lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach