Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jules Winnfield 93

Czy kobiety zazdroszczą mężczyzną sikania na stojąco?

Polecane posty

Mężczyzna w każdym miejscu moze podejść, opuścić spodnie o 5 cm i się odlać, a kobieta musi szukać ustronnego miejsca bo musi kucnąć i praktycznie zdjąć całe spodnie z doopska

Przed chwilą, Rough Sleeper napisał:

Ja czasem na kolanach sikam, jak leze w namiocie a MI sie nie chce wstawac, Bo zimno, to klekam I sikam xD

Ale do namiotu?

Przed namiotem xD

Albo wychodze przed I sikam na drzewko xd

Edytowano przez Rough Sleeper

Wątpię. Choć niektóre kobiety, szczególnie feministki, zazdroszczą mężczyznom dominacji, kontroli de facto nad społeczeństwem i światem. Taka jest prawda, mężczyzna rządzi światem, szczególnie biali mężczyźni i Azjaci. 

Jedną rzecz feministki pomijają, lub nie rozumieją... że mężczyzna jest głową, ale kobieta szyją... a szyja kręci głową 😆 i cały świat mężczyzn wokół kobiet się kręci, dynamika wyznaczona przez naturę. 

Edytowano przez RC +

1 minutę temu, Rough Sleeper napisał:

Przed namiotem xD

Albo wychodze przed I sikam na drzewko xd

Lales kiedyś z drzewa?

Przed chwilą, Rough Sleeper napisał:

Widze, ze tematy jak znikaly tak nadal znikaja. Szkoda czasu tu pisac.

Wpadne kiedys moze xD. Elo xD

Dobrze, że jesteś cały i zdrowy. Martwiliśmy się o ciebie

1 minutę temu, Rough Sleeper napisał:

Nie

Dobra musze spadac, Bo zaraz zamykaja klinike, a ja nie mam telefonu, wiec nie mam neta xD.

Nara xD

Trzym się

No pewnie ze jestem, do tego chodze grac muzyke w jazz klubie I ludziom sie podoba. Mlode laseczki do mnie podbijaja I MI dziekuja za gre xD. Z czyms takim sie jeszcze nie spotkalem, ze mi mlode dziewczyny za gre dziekuja.

Duzo trenuje perkusje, zaraz wracam i bede sluchal muzy I trenowal xD. U mnie zajeebiscie nie ma sie co martwic xD. Thanks xD

Elcia w ogole depiluje klate i brzuch, Bo duzo saunuje I plywam w basenie I mnie zaczelo brac na widok moich klakow na wymioty xD

• Like 1

Wy tez sie trzymajcie. Ja w srode znowu bede gral na zywo, musze trenowac. Niedlugo moze sie zmienic moje zycie. Zaczne grac w jakims zespole czy cos. tak sie ciesze. 

Elo xD

14 minut temu, RC + napisał:

Wątpię. Choć niektóre kobiety, szczególnie feministki, zazdroszczą mężczyznom dominacji, kontroli de facto nad społeczeństwem i światem. Taka jest prawda, mężczyzna rządzi światem, szczególnie biali mężczyźni i Azjaci. 

Jedną rzecz feministki pomijają, lub nie rozumieją... że mężczyzna jest głową, ale kobieta szyją... a szyja kręci głową 😆 i cały świat mężczyzn wokół kobiet się kręci, dynamika wyznaczona przez naturę. 

Ja mam taką teorię że jak wkładasz penisa to jak byś wkładał wtyczkę do kontaktu. Chcesz podładować telefon to wkładasz wtyczkę i ładujesz, chcesz zatankować samochód wkładasz pistolet i tankujesz itd. Brzydzi mnie równierz wizja tego że ktoś wlewa we mnie biały płyn a po tym musze przez 9 miesięcy nosić w sobie jakąś obcą istotę stworzoną przez obcego mi człowieka, która we mnie rośnie a potem się wykluwa rozrywając mi pochwę i wykrwawiając mnie

17 minut temu, RC + napisał:

Ja mam taką teorię że jak wkładasz peeenisa to jak byś wkładał wtyczkę do kontaktu. Chcesz podładować telefon to wkładasz wtyczkę i ładujesz, chcesz zatankować samochód wkładasz pistolet i tankujesz itd. Brzydzi mnie równierz wizja tego że ktoś wlewa we mnie biały płyn a po tym musze przez 9 miesięcy nosić w sobie jakąś obcą istotę stworzoną przez obcego mi człowieka, która we mnie rośnie a potem się wykluwa rozrywając mi pooochwę i wykrwawiając mnie

14 minut temu, Rough Sleeper napisał:

Elcia w ogole depiluje klate i brzuch, Bo duzo saunuje I plywam w basenie I mnie zaczelo brac na widok moich klakow na wymioty xD

No i prawidłowo. 😁

21 minut temu, Rough Sleeper napisał:

No pewnie ze jestem, do tego chodze grac muzyke w jazz klubie I ludziom sie podoba. Mlode laseczki do mnie podbijaja I MI dziekuja za gre xD. Z czyms takim sie jeszcze nie spotkalem, ze mi mlode dziewczyny za gre dziekuja.

Duzo trenuje perkusje, zaraz wracam i bede sluchal muzy I trenowal xD. U mnie zajeebiscie nie ma sie co martwic xD. Thanks xD

A nie odpisałeś mi czemu dziewczyny nie masz 

23 minuty temu, Rough Sleeper napisał:

Nie

Dobra musze spadac, Bo zaraz zamykaja klinike, a ja nie mam telefonu, wiec nie mam neta xD.

Nara xD

I nie wracaj.

Niedługo tak technologia podskoczy że inkybatory zastąpią kobiety, będzie trzeba zrobić człowieka? wystarczy że byle incel się spuści do maszyny i już człowiek powstanie. Baby nie będą potrzebnę, dodatkowo powstaną roboty co spełnią każdy rozkaz. Jak w bladerunner 2049, prawdziwe laski będą się szmacić za kasę i to tylko dewianci (z perspektywy czasów) będą o nie zabiegać

A próbował ktoś sikać stojąc na jednej nodze pijąc piwo jednocześnie? Ekstremalne doświadczenie zwłaszcza gdy robi się to w pubie przy ladzie.

1 minutę temu, Mengoł pospolity napisał:

A próbował ktoś sikać stojąc na jednej nodze pijąc piwo jednocześnie? Ekstremalne doświadczenie zwłaszcza gdy robi się to w pubie przy ladzie.

ja kiedys w klubie sie zrzygalem za kanapom xD takie byly przy scianie, koledzy widzieli i sie smieli xD pewnie dlatego ze to jest mysl ze sie na zlość komuś robi, jak w kawałku wwo - kazdy ponad każdym, skoorwysyni

3 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał:

ja kiedys w klubie sie zrzygalem za kanapom xD takie byly przy scianie, koledzy widzieli i sie smieli xD pewnie dlatego ze to jest mysl ze sie na zlość komuś robi, jak w kawałku wwo - kazdy ponad każdym, skoorwysyni

Czym tu się chwalić? Totalny upadek człowieka i pomyśli, że ktoś to musiał po tobie posprzątać 🤨

• Like 2

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Czym tu się chwalić? Totalny upadek człowieka i pomyśli, że ktoś to musiał po tobie posprzątać 🤨

No właśnie wtedy się tym nie przejmowałem, miałem nagłą potrzebę i wiem że chocbym sprintem biegł to bym nie dobiegł, to było pójscie na łatwiznę, ale nie zastanawiałem sie wtedy że ktos to bedzie sprzatał miałem 19-21 lat.

3 minuty temu, Mengoł pospolity napisał:

Niezdolność do utrzymania równowagi na jednej nodze z zamkniętymi oczami przez określony dla wieku czas  wiąże się ze zwiększonym ryzykiem uszkodzenia naczyń krwionośnych w mózgu i zmniejszoną zdolnością rozumowania.

1 minutę temu, salix napisał:

Niezdolność do utrzymania równowagi na jednej nodze z zamkniętymi oczami przez określony dla wieku czas  wiąże się ze zwiększonym ryzykiem uszkodzenia naczyń krwionośnych w mózgu i zmniejszoną zdolnością rozumowania.

Fakt. Dodam tylko, że by eksperyment był miarodajny wymagana jest pełna trzeźwość i wypoczęty, wyspany organizm. 

za ryż będziecie zapieerdalać i będziecie zadowolone

w przyszłości każdy incela będzie stać na androidkę, ludzi płodzić będzie się w inkubatorach na co tylko najbogatsi mogą sobie pozwolić,  a prawdziwym kobietom zostanie się tylko kuuurwić za ryż haha

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się