Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
An9nimowa

Czy moja miłość do niego skończyła się?

Polecane posty

Przez 10 lat jestem (po miesiącu zerowego kontaktu z nim odrazu będę przygotowana do oficjalnego zerwania i rozstania)  w toksycznym związku, ponieważ mój chłopak jest alkoholikiem i nie szanuje kobiet. Nigdy jemu szczerze nie zależało na mnie 😞 To ja zawsze pierwsza do niego pisałam, dzwoniłam czy przychodziłam do niego - na moje szczęście rzadko kiedy mnie zlewał czy zbywał. On pochodzi z patologicznej rodziny gdzie jego ojciec jest alkoholikiem a jego matka jakaś dziwna. W przyszłym roku nie wiem czy dotrwam z nim 11 lat, ponieważ jest mi on już obojętny, olewam go i daje mu odczuć że też mi nie zalezy (a on wtedy powiedział że on woli jak ja pierwsza inicjuje kontakt) No i nie mam ochoty spędzać z nim czasu a on chciał ale pozbyłam się go pod pretekstem wyjazdu na studia do innego miasta, szkoły i pracy. W głębi duszy coś do niego czuję, bo nie zerwałam z nim natychmiast po tym jak zaczął ćpać, być agresywny czy w mojej obecności nadużywać alkoholu. Najbardziej obawiam się że może się obrazić że urwałam kontakt tak nagle. Co robić? Zbliza się koniec roku a ja naprawdę chciałabym domknąć ten rozdział do końca i od nowego roku zacząć wszystko od nowa i cieszyć się z tego że tym razem będę szczęśliwą singielką a nie taką już zdesperowaną desperatką jak 10 lat temu. 

1 godzinę temu, An9nimowa napisał:

taką już zdesperowaną desperatką jak 10 lat temu. 

zawsze taka bylas... nie oszukuj nas, kazdy to widzi..

Może być to uzależnienie emocjonalne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować