Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Rough Sleeper

Co tam przegrywy, w srode znowu bede dawal czadu na perkusji w klubie jazzowym, a wy zazdroscicie xD

Polecane posty

2 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał:

za darmo znowu bedziesz napedzal klientow... kozak biznes

Dostaje frytki I piwo za darmo, chociaz ja akurat alkoholu nie pije, gdy mam grac xD. Wiec prosze o kawe z mlekiem

Do tego mam sie gdzie pokazac, gram na zestawie wartym z 20000zl. Poznaje muzykow, moze niedlugo rozpocznie mi sie kariera muzyka, no I polecam grac koncerty na zywo, to piekne uczucie, jak ci brawa bija I mlode laski zagaduja, ze fajnie zagrales 😉

Edytowano przez Zlotopolski

2 minuty temu, Zlotopolski napisał:

Dostaje frytki I piwo za darmo, chociaz ja akurat alkoholu nie pije, gdy mam grac xD. Wiec prosze o kawe z mlekiem

Do tego mam sie gdzie pokazac, gram na zestawie wartym z 20000zl. Poznaje muzykow, moze niedlugo rozpicznie MI sie kariera muzyka, no I polecam grac koncerty na zywo, to Piekne uczucie, jak ci brawa bija I mlode laski zagaduja, ze fajnie zagrales 😉

a czemu dziewczyny jeszcze nie masz?

Ogolnie jak gralem ostatnio, I siedzialem za zestawem to MI sie plakac chcialo, I lzy mialem w oczach.

Boje sie, ze sobie nie poradze. Tzn nie z graniem, Bo to potrafie, tylko dostane szanse od losu, a ja to spieerdole.

Albo ze sie nie dogadam z kolegami z kapela np. Cienko to widze. Lubie grac na bebnach I MI to wychodzi, ale nagle stane sie popularny I nie wiem co wtedy ;/ 

9 minut temu, Jules Winnfield 93 napisał:

a czemu dziewczyny jeszcze nie masz?

Nie wiem... Chcialbym sobie zespol ogarnac I zestaw perkusyjny.

Kiedys gralem co weekendy proby z zespolem. Mialem perkusje. Ale cos poszlo nie tak.

I ciagnie sie za mna zla karma, bo wk... Mocno sasiadow moja gra na perkusji w Polsce 

Teraz mieszkam w lesie I jak trenuje to mnie nikt nie slyszy.

Ogolnie mam przed soba przyszlosc, ale nie wiem jak sobie poradze, jak nagle mnie ludzie zaczna rozpoznawac na miescie np. ;// 

Ogolnie tam w tym jazz klubie kobiety same mnie zagaduja I ludzie, leczy mnie to z fobii spolecznej, to ze tam chodze 

Fajnie ze gdzies mnie w koncu doceniaja, I zostane zapamietany jako dobry bebniarz, a nie jak sobie tutaj uroja moje osobe albo dziwaka, ktory sie do nikogo nie odzywa 

Przed chwilą, Zlotopolski napisał:

Nie wiem... Chcialbym sobie zespol ogarnac I zestaw perkusyjny.

Kiedys gralem co weekendy proby z zespolem. Mialem perkusje. Ale cos poszlo nie tak.

I ciagnie sie za mna zla karma, bo wk... Mocno sasiadow moja gra na perkusji w Polsce 

Teraz mieszkam w lesie I jak trenuje to mnie nikt nie slyszy.

Ogolnie mam przed soba przyszlosc, ale nie wiem jak sobie poradze, jak nagle mnie ludzie zaczna rozpoznawac na miescie np. ;// 

ja zadalem proste pytanie a ty streszczenie biografii wypisales,? ja pytam czemu dziewczyny nie masz, albo chociaz zaruuchac raz na tydzien jak tak cie oblegaja po twoim graniu 

Ogolnie tam w tym jazz klubie kobiety same mnie zagaduja I ludzie, leczy mnie to z fobii spolecznej, to ze tam chodze 

Fajnie ze gdzies mnie w koncu doceniaja, I zostane zapamietany jako dobry bebniarz, a nie jak sobie tutaj uroja moje osobe albo dziwaka, ktory sie do nikogo nie odzywa 

jak by do mnie laski zagadywaly to bym je ruuhal pewnie, a czemu ty tak nie robisz?

9 minut temu, Jules Winnfield 93 napisał:

ja zadalem proste pytanie a ty streszczenie biografii wypisales,? ja pytam czemu dziewczyny nie masz, albo chociaz zaruuchac raz na tydzien jak tak cie oblegaja po twoim graniu 

A skad mam wiedziec?

A co to dziewczyna? 

Ja kocham muzyke a nie dziewczyne

A skad mam wiedziec?

A co to dziewczyna? 

Ja kocham muzyke a nie dziewczyne

zazdroszcze ci, do mnie nigdy dziewczyna nie podeszla zeby zagadac do mnie

Dobrze ze troche odmlodnialem, bo duzo plywalem ostatnio, I mam kosmetyki dobre xD. 

Nawet nie widac, ze lysieje, Bo mam szampon do wlosow za 20 funtow, odzywke za drugie 20 I dobre naturalne mydelka xD. Mam duzo wlosow ;D 

No do mnie w jazz klubie podchodza dziewczyny, ze super zagralem I im sie podobalo, a ja dziekuje, a one ze to one dziekuja za moja gre, bo tak dobrze gram I I'm sie podoba xD. A ja wow xD. 

Az tak dobrze zagralem?

Wczoraj wracam z basenu po ciemku oswietlona droga, a tam po ciemku na placu zabaw siedza jakies dwie mlode dziewczyny, a ja slysze hello darling xD

Nawet ich nie widzialem xD. A ja hello ;P. A one how are you xD. A ja I am fine, thank you xD. You? 

4 minuty temu, Zlotopolski napisał:

Wczoraj wracam z basenu po ciemku oswietlona droga, a tam po ciemku na placu zabaw siedza jakies dwie mlode dziewczyny, a ja slysze hello darling xD

Nawet ich nie widzialem xD. A ja hello ;P. A one how are you xD. A ja I am fine, thank you xD. You? 

takie laski sa w uk? to czemu tam nie wyjade? 

Widzialy mnie jak ide i im sie spodobalem xD. Ja nawet ich nie widzialem, bo bylo ciemno. 

One ze u nich ok thank you, a ja great i im pomachalem xD. Jakies badbojki xD. Ale mi humor poprawily ;D hello darling xD 

Dobra spadam trenowac, Bo jestem pod przychodnia, biore wifi, ale wieje I zimno mi xD. W namiocie cieplutko i wysprzatalem,  jest super xD. I 3 pady treningowe rozstawione.

W srode ide zagrac I czuje ze rozjeebie system xD. Boje sie, ze mi baby same zaczna na kuutasa wskakiwac. To sie okaze. 

Elo 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować