Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jules Winnfield 93

ciekawe czy krejzolka juz spi sobie i slodko chrapie i sni o pekalskim

Polecane posty

3 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał:

ciekawe jak to jest miec dziewczyne i siedziec z nia caly dzien w domu, hehs

nie fajnie bo wtedy ona pierdzi przy facecie 

7 minut temu, Jules Winnfield 93 napisał:

krejzolka nie pierdzi

Jesli nie przestaniesz wycierać sobie gęby moja osoba mam możliwość mieć twoje dane i zapłacisz za pisanie tych chorych rzeczy i jazdę po pijanemu itd. Odchrzań sie ode mnie nigdy z tobą nie rozmawiałam i nie rozumiem czemu usrales sie właśnie na mnie. Po prostu sie odpjerdol bo wzbudzasz we mnie odruch wymiotny dotarło czy potrzebujesz żeby ci ktos to bardziej fizycznie wyjaśnił?

6 minut temu, draże korsarze napisał:

Jesli nie przestaniesz wycierać sobie gęby moja osoba mam możliwość mieć twoje dane i zapłacisz za pisanie tych chorych rzeczy i jazdę po pijanemu itd. Odchrzań sie ode mnie nigdy z tobą nie rozmawiałam i nie rozumiem czemu usrales sie właśnie na mnie. Po prostu sie odpjerdol bo wzbudzasz we mnie odruch wymiotny dotarło czy potrzebujesz żeby ci ktos to bardziej fizycznie wyjaśnił?

popiszmy na priw, na mailu czy cos, moge na nerwice przyjsc i sie odezwac, zobaczysz ze nromalny jestem

ide lulu zaraz, Ty tez ?

29 minut temu, draże korsarze napisał:

Seks rano, seks wieczorem seks seks ani słowa o seksie 💃

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się