Fedora 0 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: ciekawe jak to jest miec dziewczyne i siedziec z nia caly dzien w domu, hehs nie fajnie bo wtedy ona pierdzi przy facecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Fedora napisał: nie fajnie bo wtedy ona pierdzi przy facecie krejzolka nie pierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 274 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Jules Winnfield 93 napisał: krejzolka nie pierdzi Jesli nie przestaniesz wycierać sobie gęby moja osoba mam możliwość mieć twoje dane i zapłacisz za pisanie tych chorych rzeczy i jazdę po pijanemu itd. Odchrzań sie ode mnie nigdy z tobą nie rozmawiałam i nie rozumiem czemu usrales sie właśnie na mnie. Po prostu sie odpjerdol bo wzbudzasz we mnie odruch wymiotny dotarło czy potrzebujesz żeby ci ktos to bardziej fizycznie wyjaśnił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, draże korsarze napisał: Jesli nie przestaniesz wycierać sobie gęby moja osoba mam możliwość mieć twoje dane i zapłacisz za pisanie tych chorych rzeczy i jazdę po pijanemu itd. Odchrzań sie ode mnie nigdy z tobą nie rozmawiałam i nie rozumiem czemu usrales sie właśnie na mnie. Po prostu sie odpjerdol bo wzbudzasz we mnie odruch wymiotny dotarło czy potrzebujesz żeby ci ktos to bardziej fizycznie wyjaśnił? popiszmy na priw, na mailu czy cos, moge na nerwice przyjsc i sie odezwac, zobaczysz ze nromalny jestem ide lulu zaraz, Ty tez ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, draże korsarze napisał: Jesli nie przestaniesz wycierać sobie gęby moja osoba mam możliwość mieć twoje dane i zapłacisz za pisanie tych chorych rzeczy i jazdę po pijanemu itd. Odchrzań sie ode mnie nigdy z tobą nie rozmawiałam i nie rozumiem czemu usrales sie właśnie na mnie. Po prostu sie odpjerdol bo wzbudzasz we mnie odruch wymiotny dotarło czy potrzebujesz żeby ci ktos to bardziej fizycznie wyjaśnił? Seks rano, seks wieczorem seks seks ani słowa o seksie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach