Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu jak ja zaciaga z nienacka w krzaki i gwalci a ona udaje niedostepna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 4 godziny temu ciekawe czy krejzolka wie ze pekalski by ja zajeeebal po stosunku xD chyba letko wyidealizowala sobie jego obraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 274 Napisano 2 godziny temu Jesteś odrażającym śmieciem. Nie czytałam tutaj nikogo tak porypanego jak ty, gratuluje. I nie wycieraj sobie mordy moim nickiem, wykolejeńcu zezwierzęcony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Jules Winnfield 93 napisał: jak ja zaciaga z nienacka w krzaki i gwalci a ona udaje niedostepna Mówisz o tym panu z awatarka? Jeszcze jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Jesteś odrażającym śmieciem. Nie czytałam tutaj nikogo tak porypanego jak ty, gratuluje. I nie wycieraj sobie mordy moim nickiem, wykolejeńcu zezwierzęcony. pisalem Ci ze to zarty takie, ja na priw bede inny, tym bardziej jak bysm na trzezwo pisali o kazdej porze dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 274 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, big buuu napisał: Mówisz o tym panu z awatarka? Jeszcze jak Jakbyś miał kiedykolwiek watpliwosci dlaczego jesteś sam, nigdy nie miałeś i nie będziesz miał dziewczyny, czemu jesteś przetrwałam pravvikiem który odpłynął w kierunku incelstwa - nie powinienes mieć jakichkolwiek watpliwosci ani złudzeń i marzeń o zmianie stanu rzeczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 274 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: pisalem Ci ze to zarty takie, ja na priw bede inny, tym bardziej jak bysm na trzezwo pisali o kazdej porze dnia Jesteś dla mnie śmieciem i nie mam do ciebie ani krzty empatii a uwierz ze w moim przypadku to trudny stan do osiągnięcia. Tobie sie udało gratuluje. Jesteś chorym świrem gorszym niz widmok i lezak razem wzięci, good job Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu Krejzolka pijana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 274 Napisano 2 godziny temu I skoncz zakładać o mnie tematy i do mnie nawiązywać świnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: I skoncz zakładać o mnie tematy i do mnie nawiązywać świnio. ogladalas dokument o pekalskim co wrzucilem? obrzydzil cie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Jesteś dla mnie śmieciem i nie mam do ciebie ani krzty empatii a uwierz ze w moim przypadku to trudny stan do osiągnięcia. Tobie sie udało gratuluje. Jesteś chorym świrem gorszym niz widmok i lezak razem wzięci, good job Za późno, już zwalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Jules Winnfield 93 napisał: pisalem Ci ze to zarty takie, ja na priw bede inny, tym bardziej jak bysm na trzezwo pisali o kazdej porze dnia Masz jeszcze tego rog ally? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Jakbyś miał kiedykolwiek watpliwosci dlaczego jesteś sam, nigdy nie miałeś i nie będziesz miał dziewczyny, czemu jesteś przetrwałam pravvikiem który odpłynął w kierunku incelstwa - nie powinienes mieć jakichkolwiek watpliwosci ani złudzeń i marzeń o zmianie stanu rzeczy. Za bardzo bierzesz do siebie luźny chit chat. Szczerze nie do końca rozumiem to zgrywanie niepokalanej. to kafe . Ej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, draże korsarze napisał: Jesteś dla mnie śmieciem i nie mam do ciebie ani krzty empatii a uwierz ze w moim przypadku to trudny stan do osiągnięcia. Tobie sie udało gratuluje. Jesteś chorym świrem gorszym niz widmok i lezak razem wzięci, good job bys tak gadala do mnie jak bys mnie uwiazala kajdankami do lozka i skakala mi po kootasie to bym byl w siudmym niebie, ehhhhh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, big buuu napisał: Masz jeszcze tego rog ally? mam a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: mam a co Zwykły model czy 32 GB RAM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, big buuu napisał: Zwykły model czy 32 GB RAM? 24 gb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, draże korsarze napisał: Jesteś odrażającym śmieciem. Nie czytałam tutaj nikogo tak porypanego jak ty, gratuluje. I nie wycieraj sobie mordy moim nickiem, wykolejeńcu zezwierzęcony. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu jeeeebalbym krejzolke, chcialbym zeby tak do mnie gadala w trakcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: 24 gb Aha co mi się jeblo że model pro ma 32 ja mam bazowy ale jak już będzie upgrade to minimum 32 GB. Na wszelki wypadek mimo że 24 GB powinno styknąć do 1080p to jakbym dokupywal kiedy pelnoprawną kartę do tego i odpalał 2k 4k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, draże korsarze napisał: I skoncz zakładać o mnie tematy i do mnie nawiązywać świnio. bys mogla do mnie mowic ty swinio , knurze, oblechu i co tylko sobie zarzyczysz, a ja bym nie oddal bo bym mial rece spiete kajdankami, a ty bys skakala na mnie i sie zaspokajala i bys mi plula w twarz, albo moj oblesny swinski ryyyj, tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu Legion go2 ma 32 GB ale nie ma Wielkiej różnicy w mocy by się przesiadać i kosztuje 5 tysi. Nie opłaca się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, big buuu napisał: Aha co mi się jeblo że model pro ma 32 ja mam bazowy ale jak już będzie upgrade to minimum 32 GB. Na wszelki wypadek mimo że 24 GB powinno styknąć do 1080p to jakbym dokupywal kiedy pelnoprawną kartę do tego i odpalał 2k 4k ja nie wiem mam ally rog x, juz sie nie interesuje technikaliami wyroslem z tego teraz jakies x boxowe wersje wyszly niby czytalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, big buuu napisał: Legion go2 ma 32 GB ale nie ma Wielkiej różnicy w mocy by się przesiadać i kosztuje 5 tysi. Nie opłaca się duzo ramu sie nadaje do gier z otwartym swiatem, ja mam je wgrane ale nie gram w nie bo to trzeba usiac na 5-10 godzin ja za malo palzy mam to wole w nfs popykac albo strzelanke durna jak cod przez godzinke i spac ide Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: ja nie wiem mam ally rog x, juz sie nie interesuje technikaliami wyroslem z tego teraz jakies x boxowe wersje wyszly niby czytalem No pisze że legion go 2 wyszedł z 32gb ramu ale za mała różnica w mocy by się przesiadać i kosztuje 5 tysi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu Dobra jak krejzi będzie już gotowa na gangbang to piszta ja śpię 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, big buuu napisał: No pisze że legion go 2 wyszedł z 32gb ramu ale za mała różnica w mocy by się przesiadać i kosztuje 5 tysi na hui ci ten ram do handhelda, ja w kompie pc mam teraz 16 gb, i starczy bo malo teraz gram nie mysle nawed o nowym kompie, moze za 2-3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu jeeeebalbym krejzi az by sie jej ciipka odparzyla i swedziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu ciekawe jak to jest miec dziewczyne i siedziec z nia caly dzien w domu, hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu przychodze do domu a ona odbiega i calusa mi daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach