Jules Winnfield 93 8 Napisano 3 godziny temu cos musi byc na rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 3 godziny temu masz krejzi , poszarp sobie broszke przed snem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 3 godziny temu ten wons nie jedna peezda trzons Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 3 godziny temu 9:20 xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 53 Napisano 3 godziny temu Ona jest teraz w Polsce? Dzisiaj pisała coś ze znawstwem o Żabce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 3 godziny temu -jak pan to robil przeciez to t rup? - tr ump ale jak zyla to nie dala mi sie, dlatego martwa ruuhalem, zaspokajalem sie seksualnie, mialem wtedy wytrysk do jej narzadow rodnych xDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 53 Napisano 3 godziny temu A może Krejzi to twój projekt, krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ffxc1_5yih napisał: Ona jest teraz w Polsce? Dzisiaj pisała coś ze znawstwem o Żabce xD pisala ze to chore ze mozesz stac obok takiego lezaka w zabce i nie wiedziec ze to psychol i ja to przerazalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 3 godziny temu mowicie sobie co chcecie ale co pekalski poruuuchal to jego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 3 godziny temu mysle sobie ze jak kiedys przypadkuje i bede np isc w nocy gdzies po miescie i laska bedzie szla to podskocze i zrobie tak ŁAAAAA tylko zeby zobaczyc jej przestraszona mine, zobaczyc jak to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 53 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: mowicie sobie co chcecie ale co pekalski poruuuchal to jego Przerażają mnie twoje fascynacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Ffxc1_5yih napisał: A może Krejzi to twój projekt, krasnal kto krasnal ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 3 godziny temu Podobny do byczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ffxc1_5yih napisał: Przerażają mnie twoje fascynacje. to sa fascynacje krejzi, nie widziales jak sie odpalila przed chwila na wzmianke o pekalskim? to jest jej crush, tylko bidulka nie wiedziala ze on sie najbardziej zaspokajal jak ofiara nie zyla xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 53 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: mysle sobie ze jak kiedys przypadkuje i bede np isc w nocy gdzies po miescie i laska bedzie szla to podskocze i zrobie tak ŁAAAAA tylko zeby zobaczyc jej przestraszona mine, zobaczyc jak to jest A ona wezwie policję i nie uciekniesz, bo już nie umiesz biegać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Podobny do byczego chyba do ciebie, krejzi cie do ciebie porownala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Ffxc1_5yih napisał: A ona wezwie policję i nie uciekniesz, bo już nie umiesz biegać. dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 53 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Idę stąd. Zostawiam cię z marzeniami o pękalskim Edytowano 3 godziny temu przez Ffxc1_5yih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Ffxc1_5yih napisał: Idę stąd. Zostawiam cię z marzeniami o pękalskim to krejzi marzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Jules Winnfield 93 napisał: chyba do ciebie, krejzi cie do ciebie porownala A wkleic ciebie według mnie jota w jote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Piękny widok sřaki tak napisał: A wkleic ciebie według mnie jota w jote wklejaj, nie pekaj, pekalski Edytowano 2 godziny temu przez Jules Winnfield 93 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: wklejaj, nie pekaj, pekalski Hhttps://web.archive.org/web/20170823033625/http://www.kowbojki.pl/szafa/przegrywy-52437 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Piękny widok sřaki tak napisał: H nie dziala link ale podejrzewam co to za zdj, widac gul musial ci skoczyc ostro o moje bmw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: nie dziala link ale podejrzewam co to za zdj, widac gul musial ci skoczyc ostro o moje bmw Na pewno zwłaszcza że miałem wtedy ćwierć miliona złotych Hhttps://web.archive.org/web/20170606192452im_/http://z5.kowbojki.pl/02e422400f1bc99fdedf116979e7377c/NAJWIĘKSZE PRZEGRYWY NA KOWBOCHANPL.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu staraj sie dalej zaden link nie dziala, miotaj sie pekalski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu Innym dziala może ci zrobiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Innym dziala może ci zrobiom dziala nie pomyslalem wczesniej zeby vpn wylaczyc, no powiem bez rewelacji, myslalem ze mnie chociaz ciarki krindzu przejda ale nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Na pewno zwłaszcza że miałem wtedy ćwierć miliona złotych to czemu akurat teraz straszysz mnie zdjeciami jak dzis sie pochwalilem ze mam nowe oponki pirelli za ponad 2 kola komplet, biedaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: to czemu akurat teraz straszysz mnie zdjeciami jak dzis sie pochwalilem ze mam nowe oponki pirelli za ponad 2 kola komplet, biedaku Człowieku dopiero skończyłem komody setup rzutnika ich wartość jakieś 20tysięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu Masz tak w skrócie rzutnik, ipad pro 13 z lewej strony, z prawej słuchawki sony, 5.1 głośniki, ps2 mff 19 lcd okablowanie i lezanke a w nich 8 padow kazdy nowy warty średnio ~300 w każdej z 8 szuflad 4 gry w folii, do tego nintendo switch oled i ps vita oled oraz dwie myszki i laptopa sony wszystko jest oksblowane minimalist tesz koszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach