Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu To się odsywa szufladzie 8x i kopara opada a jeszcze 8 chce zrobić innych retro systemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu Mnie nie obchodzom jakieś opony twoje mam swój majątek i nim się napawam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Jules Winnfield 93 napisał: to czemu akurat teraz straszysz mnie zdjeciami jak dzis sie pochwalilem ze mam nowe oponki pirelli za ponad 2 kola komplet, biedaku Same komody 149-249 zależy kiedy kupujesz w ikea + dostawa 5-20 za sztuke lub 169-259 całość to 2k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu A u mnie już połowa szuflad wypelniona kolekcjom jest pierwszy rząd od góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu Tylko jeszcze w ps2 muszę kupić inne 2 gry ulubione a te sprzedać ale to szlif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Same komody 149-249 zależy kiedy kupujesz w ikea + dostawa 5-20 za sztuke lub 169-259 całość to 2k ale to ci starczy na lata, a ja opony szybko zedre i musze nowe kupic, nie liczac oleju, plynow, paliwa, biedaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu (edytowany) oc prawie 700 zl rocznie, przeglad 150, mandaty srednio 300-600 zl rocznie, biedaku Edytowano 2 godziny temu przez Jules Winnfield 93 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: ale to ci starczy na lata, a ja opony szybko zedre i musze nowe kupic, nie liczac oleju, plynow, paliwa, biedaku Ja nie mam mi kolega powiedział że 7k wydaje rocznie na utrzymanie car i wole taxi rocznie wydam z 500 może 1500 zależy ile spraw i chęci do czegoś ogólnie nie żałuję jak trzeba i bogatom ciotke podwioze taryfom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: oc prawie 700 zl rocznie, przeglad 150, mandaty srednio 300-600 zl rocznie, biedaku To jest nic. Ty na alko wydajesz więcej niż na paliwo zgadza się? Edytowano 2 godziny temu przez big buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: oc prawie 700 zl rocznie, przeglad 150, mandaty srednio 300-600 zl rocznie, biedaku No dokładnie ja wolę to wydac na taxi i mieć wszystko w dopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fedora 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Piękny widok sřaki tak napisał: No dokładnie ja wolę to wydac na taxi i mieć wszystko w dopie przecież od kiedy matka umarła to taksówką nie jechałeś bo cię nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fedora napisał: przecież od kiedy matka umarła to taksówką nie jechałeś bo cię nie stać Cały czas jeżdżę gdzie ja bym z buta chodzil mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu Czasem takie krótki dystans zamawiam że aż wstyd bo wychodzi 10-11 zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 8 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, big buuu napisał: To jest nic. Ty na alko wydajesz więcej niż na paliwo zgadza się? zalezy czy pytasz czy wydaje na paliwo za swoje czy za szefa, bo jak za szefa to miesiecznie z 20 kola na paliwo wydam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fedora 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Czasem takie krótki dystans zamawiam że aż wstyd bo wychodzi 10-11 zeta i taksówkarz takiego śmierdziała do samochodu wpuszcza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fool 5 Napisano 2 godziny temu 57 minut temu, Piękny widok sřaki tak napisał: A wkleic ciebie według mnie jota w jote Ciekawe czy dalej taki grubas jak na focie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fedora napisał: i taksówkarz takiego śmierdziała do samochodu wpuszcza? Ty to zglupiales ja mam np. do ciotki 3,5km że bym szedł z buta w imię czego a jak jest sprawa mówi przyjdz za godzinę to biorę taxi a 45 jem i pale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 1 godzinę temu Jprdl ludzie to som poo...i myslom że jak ktoś nie ma samochód to jest ubezwłasnowolniony i z buta albo rower czy autobus no nie wiem chooj wie co myslom Taksówka w centrum to jest szybciej niż papierosa idzie spalic i nie martwisz się o żadne parkingi oblodzone szyby z zimna po deszczu smród od słońca paliwo ubezpieczenia kradzieże opony utratę wartości w czasie naprawy przeglądy myjnie sprzątanie akumulatory radio zostawione sony i resztę gowwna jak mandaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 1 godzinę temu Stoje se i myślę chce byc tam a jestem tu wyciągam tel odpalam fajke podjeżdża wsiadam wysiadam na miejscu wywalone jaja ponieważ wliczam to w koszty życia tak jak bym miał samochód to też bym musiał zalac oplacic postojowy parking strzeżony i inne gówwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fedora 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Jprdl ludzie to som poo...i myslom że jak ktoś nie ma samochód to jest ubezwłasnowolniony i z buta albo rower czy autobus no nie wiem chooj wie co myslom Taksówka w centrum to jest szybciej niż papierosa idzie spalic i nie martwisz się o żadne parkingi oblodzone szyby z zimna po deszczu smród od słońca paliwo ubezpieczenia kradzieże opony utratę wartości w czasie naprawy przeglądy myjnie sprzątanie akumulatory radio zostawione sony i resztę gowwna jak mandaty Dziwne że u was na Podlasiu w ogóle są taksówki. Bez własnego samochodu umrzesz jako prawiczek. Edytowano 1 godzinę temu przez Fedora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fedora 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Stoje se i myślę chce byc tam a jestem tu wyciągam tel odpalam fajke podjeżdża wsiadam wysiadam na miejscu wywalone jaja ponieważ wliczam to w koszty życia tak jak bym miał samochód to też bym musiał zalac oplacic postojowy parking strzeżony i inne gówwno No fajnie tylko na to trzeba mieć pieniądze a ty nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fedora napisał: Dziwne że u was na Podlasiu w ogóle są taksówki. Bez własnego samochodu umrzesz jako prawiczek. Stypiara ma swój mi po co nie każdy mieszka na zadupiu jak ty u mnie jest wszystko w okolicy a jak nie masz na taryfe to nawet nie bierz się za samochód bo tam to dopiero koszty jak ci szkoda 17 zeta na kurs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fedora napisał: No fajnie tylko na to trzeba mieć pieniądze a ty nie masz Ja mam zawsze miałem na taxi dla mnie to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fedora 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Piękny widok sřaki tak napisał: Ja mam zawsze miałem na taxi dla mnie to normalne bo matce z emerytury kradles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 1 godzinę temu Nawet tak wolę bo jakbym miał wywalic 7-25stow na ubezpieczenie samochodu zupełnie abstrakcyjne wolę po 10-20 zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fedora napisał: bo matce z emerytury kradles Zawsze za moje bylo taxi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 1 godzinę temu Rozumiem że ludzie szukajom oszczędności i wolom 266zl za mc autobus niż taxi 680 do pracy ale to już twoja decyzja możesz zarabiać więcej i nawet do roboty bujac się taryfom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 1 godzinę temu Tak samo możesz se kupić ferrari i dojeżdżać na pracę w piekarni kto ci broni pensje oszczędności inwestycje a potem wszystko w cara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem jak w pl np w Anglii piekarz to z 12k zl wyciąga już chyba to możesz i ac płacić bo cie stać będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 9 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fedora napisał: ty nie miałeś swoich. Nimfuś też jeździ taxi mimo że ją na auto nowe z salonu stać Zawsze miałem swoje i nadal mam Pamiętam jak byłem w uk typ miał ferrari a dom z gliny można wszystko zależy od piorytetow mnie akurat samochody nie jarajom miałem 270k i nie myślalem żeby nawet kupić jakiś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach