MaTiCzEk777 0 Napisano 6 godzin temu niech pierwszy rzuci kamieniem ten co nie marzyl o posiadaniu wyuzdanej partnera/partnerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 262 Napisano 4 godziny temu hehe ciekawe czy do męskich też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 283 Napisano 4 godziny temu Qrvy nie kosztują tak drogo żeby trzeba było takie pytania filozoficzne zadawać. Ile to kosztuje? 2 stówy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 1 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, draże korsarze napisał: Qrvy nie kosztują tak drogo żeby trzeba było takie pytania filozoficzne zadawać. Ile to kosztuje? 2 stówy? Więcej 2 stówy to kilka lat temu kosztowały i to te z najniższej półki jak Anastazja, tera inflacja poszła w górę to i zarobki to i kur.wy podrożały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 283 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Kubuntu napisał: Więcej 2 stówy to kilka lat temu kosztowały i to te z najniższej półki jak Anastazja, tera inflacja poszła w górę to i zarobki to i kur.wy podrożały Ale anastejżia nadal ze 2 stówy chyba kosztuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 19 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Ale anastejżia nadal ze 2 stówy chyba kosztuje A we Francji jakie są cenniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 283 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, big buu napisał: A we Francji jakie są cenniki? Przyjedź, dowiedz sie. Jak sie nie boisz z mieszkania wyjść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 24 minuty temu, draże korsarze napisał: Ale anastejżia nadal ze 2 stówy chyba kosztuje Patrząc na to co ma do zaoferowania to nic dziwnego Edytowano 2 godziny temu przez Kubuntu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 19 Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, draże korsarze napisał: Przyjedź, dowiedz sie. Jak sie nie boisz z mieszkania wyjść. Ale nigdy se chłopa albo baby nie zamówiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: Ale nigdy se chłopa albo baby nie zamówiłaś? Kobiety nie muszą nawet gdy są brzydkie jak gargamel. I tym się różnimy bo na bice i inne owsiki chętnych nie ma nawet gargamelic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBabaduk napisał: Kobiety nie muszą nawet gdy są brzydkie jak gargamel. I tym się różnimy bo na bice i inne owsiki chętnych nie ma nawet gargamelic Patrycja to dlaczego żaden chłop cię nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kubuntu napisał: Patrycja to dlaczego żaden chłop cię nie chce Bo jestem gargamel totalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Bo jestem gargamel totalny tak jak Magda salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kubuntu napisał: tak jak Magda salowa Ona jest desperatkom. A mi nie zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 19 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Kubuntu napisał: Patrycja to dlaczego żaden chłop cię nie chce Bo wygląda jak sportsmenka z byłego NRD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 19 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Kobiety nie muszą nawet gdy są brzydkie jak gargamel. I tym się różnimy bo na bice i inne owsiki chętnych nie ma nawet gargamelic Że niby jak zapłacisz to i tak chętnych nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: Że niby jak zapłacisz to i tak chętnych nie ma Gdybyś ty byl przystojny i rozchwytywany to może mógłbyś miec ze mnie beke ale ty jesteś paskudny i spasiony jak ja wiec to jakby krindz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 283 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, big buu napisał: Ale nigdy se chłopa albo baby nie zamówiłaś? A po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 55 minut temu 26 minut temu, draże korsarze napisał: A po co? Po jajco. Tak se żartuje tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 55 minut temu 40 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Gdybyś ty byl przystojny i rozchwytywany to może mógłbyś miec ze mnie beke ale ty jesteś paskudny i spasiony jak ja wiec to jakby krindz Za to nie jestem tak umięśniony jak ty uh ah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 51 minut temu 4 minuty temu, big buuu napisał: Za to nie jestem tak umięśniony jak ty uh ah To żałuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 54 Napisano 12 minut temu 1 godzinę temu, big buu napisał: Ale nigdy se chłopa albo baby nie zamówiłaś? Przecież ona jest tutka, to ją zamawiają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach