MaTiCzEk777 0 Napisano 8 godzin temu niech pierwszy rzuci kamieniem ten co nie marzyl o posiadaniu wyuzdanej partnera/partnerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 262 Napisano 6 godzin temu hehe ciekawe czy do męskich też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 283 Napisano 6 godzin temu Qrvy nie kosztują tak drogo żeby trzeba było takie pytania filozoficzne zadawać. Ile to kosztuje? 2 stówy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 1 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, draże korsarze napisał: Qrvy nie kosztują tak drogo żeby trzeba było takie pytania filozoficzne zadawać. Ile to kosztuje? 2 stówy? Więcej 2 stówy to kilka lat temu kosztowały i to te z najniższej półki jak Anastazja, tera inflacja poszła w górę to i zarobki to i kur.wy podrożały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 283 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Kubuntu napisał: Więcej 2 stówy to kilka lat temu kosztowały i to te z najniższej półki jak Anastazja, tera inflacja poszła w górę to i zarobki to i kur.wy podrożały Ale anastejżia nadal ze 2 stówy chyba kosztuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 19 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Ale anastejżia nadal ze 2 stówy chyba kosztuje A we Francji jakie są cenniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 283 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, big buu napisał: A we Francji jakie są cenniki? Przyjedź, dowiedz sie. Jak sie nie boisz z mieszkania wyjść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 24 minuty temu, draże korsarze napisał: Ale anastejżia nadal ze 2 stówy chyba kosztuje Patrząc na to co ma do zaoferowania to nic dziwnego Edytowano 4 godziny temu przez Kubuntu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 19 Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, draże korsarze napisał: Przyjedź, dowiedz sie. Jak sie nie boisz z mieszkania wyjść. Ale nigdy se chłopa albo baby nie zamówiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Ale nigdy se chłopa albo baby nie zamówiłaś? Kobiety nie muszą nawet gdy są brzydkie jak gargamel. I tym się różnimy bo na bice i inne owsiki chętnych nie ma nawet gargamelic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBabaduk napisał: Kobiety nie muszą nawet gdy są brzydkie jak gargamel. I tym się różnimy bo na bice i inne owsiki chętnych nie ma nawet gargamelic Patrycja to dlaczego żaden chłop cię nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kubuntu napisał: Patrycja to dlaczego żaden chłop cię nie chce Bo jestem gargamel totalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Bo jestem gargamel totalny tak jak Magda salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kubuntu napisał: tak jak Magda salowa Ona jest desperatkom. A mi nie zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 19 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Kubuntu napisał: Patrycja to dlaczego żaden chłop cię nie chce Bo wygląda jak sportsmenka z byłego NRD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 19 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Kobiety nie muszą nawet gdy są brzydkie jak gargamel. I tym się różnimy bo na bice i inne owsiki chętnych nie ma nawet gargamelic Że niby jak zapłacisz to i tak chętnych nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Że niby jak zapłacisz to i tak chętnych nie ma Gdybyś ty byl przystojny i rozchwytywany to może mógłbyś miec ze mnie beke ale ty jesteś paskudny i spasiony jak ja wiec to jakby krindz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 283 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, big buu napisał: Ale nigdy se chłopa albo baby nie zamówiłaś? A po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, draże korsarze napisał: A po co? Po jajco. Tak se żartuje tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 3 godziny temu 40 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Gdybyś ty byl przystojny i rozchwytywany to może mógłbyś miec ze mnie beke ale ty jesteś paskudny i spasiony jak ja wiec to jakby krindz Za to nie jestem tak umięśniony jak ty uh ah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, big buuu napisał: Za to nie jestem tak umięśniony jak ty uh ah To żałuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 54 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, big buu napisał: Ale nigdy se chłopa albo baby nie zamówiłaś? Przecież ona jest tutka, to ją zamawiają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach