Spaghetti .... 254 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Muzę jutro wolne Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 7 godzin temu Zazdroszczę. Będę płakać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 7 godzin temu W "Furioza cz. 2"podszedł mi ten kawałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zazdroszczę. Będę płakać Dlaczego płakać, jutro pracujesz w Żabce czy jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Dlaczego płakać, jutro pracujesz w Żabce czy jak ? Proszę Cię jaka Żabka. Na chwilę wskoczę po ogień i wrócę na paluszkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Proszę Cię jaka Żabka. Na chwilę wskoczę po ogień i wrócę na paluszkach Lepiej te paluszki wygrzewaj w łóżeczku ktos inny dołoży do kominka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: W "Furioza cz. 2"podszedł mi ten kawałek Ciężki klimat ma ta furioza, totalnie nie pasuje mi tam Damięcki Dlatego wolę saharę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Dlaczego płakać, jutro pracujesz w Żabce czy jak ? W ochronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 6 godzin temu A mnie się Damięcki podoba I fajnie opowiadał u Kuby Wojewódzkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: W ochronie Błagam, bądź mądrzejsza, albo chociaż udaj, żeś mądra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 6 godzin temu Wieczny chłopiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A mnie się Damięcki podoba I fajnie opowiadał u Kuby Wojewódzkiego Mi tez sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: W ochronie Na bramce Złośnico Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 6 godzin temu Zagrał zayebiscie. Ale bardziej jara w wersji bycia sobo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: A mnie się Damięcki podoba I fajnie opowiadał u Kuby Wojewódzkiego Spoko aktor jest, ale tą rolę w furiozie odgrywa na siłę jakby. Wolę Królikowskiego ma ten power Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi tez sie podoba Szkoda, że tak smutno ta 2 cześć się skończyła. Ale zajepista rola i charakteryzacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 6 godzin temu Apropos damieckiego. Nie kumam wątki Matyldy ze wspólnej. Wyjechała do stanów i cała rodzina o niej zapomniala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, Onaaaa napisał: W ochronie Np w Solidzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 17 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Apropos damieckiego. Nie kumam wątki Matyldy ze wspólnej. Wyjechała do stanów i cała rodzina o niej zapomniala xD Właśnie dlatego nie kumasz, bo gość nie nadaje się do wszystkich ról pomimo klasy vip którą ma. To tak jakby ktoś kazał Ci grać baletnice, a Tobie lepiej idzie w słoncznym patrolu Nikt nie jest doskonały, więc będzie raz lepiej raz gorzej. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Właśnie dlatego nie kumasz, bo gość nie nadaje się do wszystkich ról pomimo klasy vip którą ma. To tak jakby ktoś kazał Ci grać baletnice, a Tobie lepiej idzie w słoncznym patrolu Nikt nie jest dosoknały. Ludziom się podobało. A to jest miarą dobrego aktora. Dla ciebie makaron dobrze śpiewa tak że wybacz ale znasz się jak świnia na lataniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Ludziom się podobało. A to jest miarą dobrego aktora. Dla ciebie makaron dobrze śpiewa tak że wybacz ale znasz się jak świnia na lataniu Damięcki nie nadaje się na furiata i nie ma mowy żebym zmienił zdanie o romantyku jego pokroju. Owszem jest świetnym aktorem, ale dla mnie jako BadBoy odpada. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Damięcki nie nadaje się na furiata i nie ma mowy żebym zmienił zdanie o romantyku jego pokroju. Owszem jest świetnym aktorem, ale dla mnie jako BadBoy odpada. Aktor nadaje się do każdej roli. Zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Damięcki nie nadaje się na furiata i nie ma mowy żebym zmienił zdanie o romantyku jego pokroju. Owszem jest świetnym aktorem, ale dla mnie jako BadBoy odpada. Ja też go miałam zawsze za takiego romantyka ale widocznie sue nadaje na furiata bo zagrał świetnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Aktor nadaje się do każdej roli. Zegnam Aktor jest człowiekiem i nie zrobi wszystkiego perfect w każdym wydaniu. Żegnaj Jesteś doskonała w kazdej dziedzinie ? Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 403 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Aktor jest człowiekiem i nie zrobi wszystkiego perfect w każdym wydaniu. Żegnaj Jesteś doskonała w kazdej dziedzinie ? Pewnie tak, bo za taką się ma Tylko co tutaj robi wśród tych niedoskonałości? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ja też go miałam zawsze za takiego romantyka ale widocznie sue nadaje na furiata bo zagrał świetnie Nadaje się na romantyka jak sama zauważylaś, ale BadBoya odegrywa na siłę dla mnie osobiście, ale skoro masz inne zdanie spoko. Ile ludzi tyle gustów i talentów Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pewnie tak, bo za taką się ma Tylko co tutaj robi wśród tych niedoskonałości? Mam wywalone ogólnie na nią, bo wszędzie u każdego widzi problem i obraża, a swojej zaybestości nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Mam wywalone ogólnie na nią, bo wszędzie u każdego widzi problem i obraża, a swojej zaybestości nie Jak połowa tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1215 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nadaje się na romantyka jak sama zauważylaś, ale BadBoya odegrywa na siłę dla mnie osobiście, ale skoro masz inne zdanie spoko. Ile ludzi tyle gustów i talentów Może i na siłę bo ma inny charakter ale to aktor i wielu przekonał do siebie. A o to w tym chodzi by zagrać rolę a nie jakim jest człowiekiem w zyciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak połowa tutaj Od każdej reguły są wyjątki Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach