Mgła 260 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Pod warunkiem, że nie będzie udawał Pajaca w życiu realnym kórym nie jest, bo do tego też trzeba mieć talent. Pozera poznasz od razu, aktora po tym jak gra rolę Dawno już nic z filmów i seriali nie oglądam, a z tego co kiedyś to myślę, że Jack Nicholson to dobry aktor, może gęba bardziej predestynuje do złoczyńców, ale odnajdywał się też świetnie w rolach komediowych, romantycznych. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Piszesz o jego aktorstwie czy wyglądzie? Skoncz sie ośmieszać amatorze kina. Wiem że trolujesz i to juz jest nudne. Jarasz się jakimś włoskim amantem tylko dlatego że jest przystojny a negujesz aktorski talent bo ci aktor nie leży. To jest parodia. Żałosny jestes. Zwłaszcza w tym rozkazującym tonie którym nakazujesz każdej robić cokolwiek. Zejdź na ziemię jełopie Jako hejterka marną byś była aktorką także polecam wywiad, bo mnie nie obrazisz w żaden sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 2 godziny temu Eryk Kulm (musiałam sprawdzić jak się nazywa) i Jakub Gierszał myślę, że są dość plastyczni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 2 godziny temu Po pierwsze pisze sie tak że w tym kontekście...I po co mi ten wywiad? Tam jego talent sie objawi? Jarasz się nim bo jestes pedałem czy o co ci chodzi zasadniczo? Bo to że aktorem jest mocno średnim a piosenkarzem już w ogóle żadnym to nie jest tajemnica i widzi to każdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 2 godziny temu Liczysz ze jak chlop jest przystojny choc nie w typie każdej bynajmniej to przycmi jego beztalencie bo baby są głupie i lecą na Alvaro Haha obudz się bo sie zeråles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Mgła napisał: Dawno już nic z filmów i seriali nie oglądam, a z tego co kiedyś to myślę, że Jack Nicholson to dobry aktor, może gęba bardziej predestynuje do złoczyńców, ale odnajdywał się też świetnie w rolach komediowych, romantycznych. Dobranoc I słynny lot nad kokółczym gniazdem, ale skoro o złoczyńcach myslisz, to polecam Ci ten serial wgniata w podłogę, bo nie chodzi tutaj o brutalizm, ale o prawdę z jaką czasem w życiu realnym niektorzy muszę się zmierzyć. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 260 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, yeya napisał: Eryk Kulm (musiałam sprawdzić jak się nazywa) i Jakub Gierszał myślę, że są dość plastyczni... Ziemniak? Pierwszy zalatuje Żydem. Nie znam obu, ale z fot zdaje się tak jest jak piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Po pierwsze pisze sie tak że w tym kontekście...I po co mi ten wywiad? Tam jego talent sie objawi? Jarasz się nim bo jestes pedałem czy o co ci chodzi zasadniczo? Bo to że aktorem jest mocno średnim a piosenkarzem już w ogóle żadnym to nie jest tajemnica i widzi to każdy. Skończyłaś już wariatko pluć jadem, czy do rana zamierzasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 260 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: słynny lot nad kokółczym gniazdem, ale skoro o złoczyńcach myslisz, to polecam Ci ten serial wgniata w podłogę, bo nie chodzi tutaj o brutalizm, ale o prawdę z jaką czasem w życiu realnym niektorzy muszę się zmierzyć. Dobranoc Podaruję sobie. Piękny taniec zła, powtarzalne schematy, zalew emocji tego rodzaju, to mnie w kinie jarało przez lata, teraz wystarczy mi że taki jest świat realny i moja głowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 260 Napisano 1 godzinę temu Na fejsie Muzeum Zamoyskich wrzuca krótkie filmiki Stefci, czasem trafię, to przynajmniej jest trochę romantyzmu do oglądania, a nie same kryminałyi aktorzy bardzo naturalnie grają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Mgła napisał: Ziemniak? Pierwszy zalatuje Żydem. Nie znam obu, ale z fot zdaje się tak jest jak piszesz. Nie ta płeć .) Przypomina mi jednego z aktorów grających w tym filmie https://www.filmweb.pl/film/Milczenie-2016-278033 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 1 godzinę temu Bardzo dobry film tak na marginesie. Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Podaruję sobie. Piękny taniec zła, powtarzalne schematy, zalew emocji tego rodzaju, to mnie w kinie jarało przez lata, teraz wystarczy mi że taki jest świat realny i moja głowa. Myślę, że masz całkiem niezłą głowę nie tylko do interesów, więc romantycznie do tego podejdź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Skończyłaś już wariatko pluć jadem, czy do rana zamierzasz ? Jesteś toksyczny. Taka jest prawda. Nie potrafisz dyskutowac na żaden temat. Wszedzie się doszukujesz chùi wie czego. Nie mogę nic napisać poza beka bo zawsze twierdzisz że pluje jadem i hejtuje. Typowe odwracanie kota ogonem toksycznego zyeba. I spjerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 254 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Jesteś toksyczny. Taka jest prawda. Nie potrafisz dyskutowac na żaden temat. Wszedzie się doszukujesz chùi wie czego. Nie mogę nic napisać poza beka bo zawsze twierdzisz że pluje jadem i hejtuje. Typowe odwracanie kota ogonem toksycznego zyeba. I spjerdalaj Nie obrażam Cię pisze o aktorstwie, a Ty wyskakujesz do mnie z jadem i pretensjami jakbym Ci coś zrobił. Ogarnij się kobieto, bo Magda Salowa dobrze Cię wczoraj wyjaśniła. Iskra też ma klasę i potrafi pogadać ze mną jak wiele kobiet tutaj tylko Ty masz problem do wszystkich, ale nie do siebie. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 283 Napisano 1 godzinę temu Jesli chodzi o ten film 365 to zawsze jak na to natrafię gdzieś w tv to odczuwam takie upokorzenie po 1 ze coś takiego powstalo, po 2 ze ktos tym epatuje i jestem ‚zmuszona ‚ to mieć przed oczami przez pare minut czy sekund Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach