Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zbynek

Dzisiaj japoński dzień Singli i singielek

Polecane posty

co byście polecali zamówić na temu? myślałem o kupieniu długopisów, notatników do zapisywania ważnych dat i może okulary

6 minut temu, Zbynek napisał:

co byście polecali zamówić na temu? myślałem o kupieniu długopisów, notatników do zapisywania ważnych dat i może okulary

Takie duperelki to w sklepie tkz. za 2,50 kupi się. 

Wczoraj pobrałam aplikacje... sprawdziłam czy mają tam sprzęt foto i jednak aliexpress pod tym względem przoduje, ale z innymi rzeczami może być ciekawiej. 

Można się odzwyczaić od tego ciągłego znikania tematów... : ) odp o roślinach a tu tematu nie ma... 

Edytowano przez yeya

1 minutę temu, BabkaBożaBabaduk napisał:

Mój czat mnie wkùrwia. Nie może udzielać treści ezoterycznych. Guwno zasrånsle

nowy wątek załóż i zadaj nowe pytanie 

Jak mi napisałaś kiedyś o chiromancji to w jednym wątku był bardzo swobodny w kolejnym zdawkowy ale im więcej pytań (no w ogóle a w ogóle nie naprowadzających .)) to i w drugim zaczął potwierdzać to co mu wyszło w pierwszym... : )

Czyli jestem kowalem swojego losu i ten los nie jest przesądzony. : ) 

Mniej ostatnio z niego korzystam nie dlatego że nie jest eko... kiedyś usłyszałam, że odp. na każde pytanie generuje spore pobory... jakoś tak wyszło, jak jest potrzeba to się konsultuje .)

Przed chwilą, BabkaBożaBabaduk napisał:

Pobory czego? Co2?

Zdziwiło mnie to z wodą... nie było wytłumaczone o co chodzi. Tylko tyle, że każde pytanie to jedna szklanka wody mniej... : )

Przed chwilą, yeya napisał:

Zdziwiło mnie to z wodą... nie było wytłumaczone o co chodzi. Tylko tyle, że każde pytanie to jedna szklanka wody mniej... : )

Eko i bio to największa ściema tego świata. Kolejna sekta która śpiącemu pozwala czuć się lepiej. Ino o kant dùpy rozbić.

Nie czujesz absurdu? Ci którzy tworza te guwna doskonale wiedzą z czym to się je więc takie srånie się przez plebs czyli przez nas zwykłych ludzi jest żałosne i znaczy tyle co odbyt. No i tyle. Wyebane

3 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał:

Nie czujesz absurdu? Ci którzy tworza te guwna doskonale wiedzą z czym to się je więc takie srånie się przez plebs czyli przez nas zwykłych ludzi jest żałosne i znaczy tyle co odbyt. No i tyle. Wyebane

Moim zdaniem nic złego nie ma w większej świadomości... a do tego potrzeba zbierać różne informacje. Czesto sprzeczne.

Edytowano przez yeya

2 minuty temu, yeya napisał:

Moim zdaniem nic złego nie ma w większej świadomości... a do tego potrzeba zbierać różne informacje. Czesto sprzeczne.

Ona się sadzi na wszystkich i na wszystko, dyskusja z tym troIem to strata czasu. 

Przed chwilą, G. Swenson napisał:

Ona się sadzi na wszystkich i na wszystko, dyskusja z tym troIem to strata czasu. 

Spjerdalaj krėtynko trolujaca. Yebnieta bananowa. Idz babe jedze uprawiać deklu. To twoje jedyne osiągnięcie w życiu pijaczki

Przed chwilą, G. Swenson napisał:

Znamy się z Boni nie od dziś... luzik : )

3 minuty temu, Margherite napisał:

Mara?

Tak. 

15 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał:

Spjerdalaj krėtynko trolujaca. Yebnieta bananowa. Idz babe jedze uprawiać deklu. To twoje jedyne osiągnięcie w życiu pijaczki

Oto obraz twój. Życzę dużo zdrowia i rozumu na przyszłość. 

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się