G. Swenson 66 Napisano 4 godziny temu Napić się ciepłej herbatki z cytryną i przekąsić do tego 2 pączki - jeden z nadzieniem różanym, drugi z pistacjowym (jak nie jestem za tym szałem pistacjowym, tak pączki mi z nim smakują). Ale dieta zobowiązuje… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 34 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, G. Swenson napisał: Napić się ciepłej herbatki z cytryną Herbatki bym się napił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 455 Napisano 3 godziny temu Lex by się ucieszył. Jest fanem Ślepnąc od świateł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 45 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, G. Swenson napisał: Ale dieta zobowiązuje… Odchudzająca czy zdrowotna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 45 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Z różą dobre. A z bitą śmietaną najlepsze, takie nieprzesłodzone. Palce lizać... Edytowano 3 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 455 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Z różą dobre .A ze śmietaną najlepsze takie nieprzesłodzone. Palce lizać... Najlepsze są te paczki, których nie zjemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 66 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Z różą dobre. A z bitą śmietaną najlepsze, takie nieprzesłodzone. Palce lizać... Z bitą śmietaną w środku? A takich to nie jadłam jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 45 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Najlepsze są te paczki, których nie zjemy. Może w przyszłości? Jadłam takie co napisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Z bitą śmietaną w środku? A takich to nie jadłam jeszcze. Nie w środku, są przełożone śmietaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 14 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, G. Swenson napisał: Sam na sam z 0,5l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 479 Napisano 3 godziny temu Z nadzieniem pistacjowym i z wedla czekoladowe spoko są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 66 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, a910f222607748 napisał: Jestem upośledzonym głąbem kapuścianym. Wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, a910f222607748 napisał: I co cię tak dziwi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 66 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, RC + napisał: Z nadzieniem pistacjowym i z wedla czekoladowe spoko są. I muffiny Wedla czekoladowe są przepyszne. Mocno słodkie, ale nie do odparcia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 45 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, a910f222607748 napisał: Jestem upośledzonym głąbem kapuścianym. A nie pustą makówką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 479 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: I muffiny Wedla czekoladowe są przepyszne. Mocno słodkie, ale nie do odparcia.. Ktoś z was też to ma? Czekolada Goplana mleczna... ta najzwyczajniesza... w jasno fioletowym opakowaniu. Mam pie...olca na jej punkcie. Smakuje jak żadna inna czekolada mleczna, ma bardzo unikalny smak, nawet lepszy niż czekolada od Kindera IMO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 48 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Margherite napisał: A z bitą śmietaną najlepsze, takie nieprzesłodzone. Palce lizać... W środku bita śmietana, a na wierzchu oblane czekoladą? Jeśli tak, to też moje ulubione pączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 455 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Margherite napisał: Nie w środku, są przełożone śmietaną. Z bitą śmietaną to najlepsze są ptysie. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 66 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, RC + napisał: Ktoś z was też to ma? Czekolada Goplana mleczna... ta najzwyczajniesza... w jasno fioletowym opakowaniu. Mam pie...olca na jej punkcie. Smakuje jak żadna inna czekolada mleczna, ma bardzo unikalny smak, nawet lepszy niż czekolada od Kindera IMO. Będąc w gimnazjum przepadałam za nią. Była w miarę tania ale jakościowo super. Nie zepsuła się na przestrzeni lat, jak np wspomniany Wedel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Huldra napisał: W środku bita śmietana, a na wierzchu oblane czekoladą? Jeśli tak, to też moje ulubione pączki. Różne, śmietana z dodatkiem nadzienia i oblane czekoladą są za słodkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 637 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Ktoś z was też to ma? Czekolada Goplana mleczna... ta najzwyczajniesza... w jasno fioletowym opakowaniu. Mam pie...olca na jej punkcie. Smakuje jak żadna inna czekolada mleczna, ma bardzo unikalny smak, nawet lepszy niż czekolada od Kindera IMO. Tak. Ma taki delikatny chemiczny smak. Nie kupuję goplany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 479 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Będąc w gimnazjum przepadałam za nią. Była w miarę tania ale jakościowo super. Nie zepsuła się na przestrzeni lat, jak np wspomniany Wedel? Od lat ma ten sam specyficzny smak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 404 Napisano 3 godziny temu Słodko się tutaj zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 455 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, RC + napisał: Ktoś z was też to ma? Czekolada Goplana mleczna... ta najzwyczajniesza... w jasno fioletowym opakowaniu. Mam pie...olca na jej punkcie. Smakuje jak żadna inna czekolada mleczna, ma bardzo unikalny smak, nawet lepszy niż czekolada od Kindera IMO. Nie jadłam mlecznej Goplany ani Kindera. Uwielbiam czekoladę Nussbeisser oraz każdą inną byle z nadzieniem marcepanowy. Edytowano 3 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 48 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Różne, śmietana z dodatkiem nadzienia i oblane czekoladą są za słodkie. To ja uwielbiam takie, w których to bita śmietana jest nadzieniem, a polane właśnie czekoladą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 404 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Od lat ma ten sam specyficzny smak. Co 5 lat podobno smak i gust się zmieniają Nie wiem jak u facetów to działa, ale u mnie w pewnych kryteriach się zmieniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 455 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Słodko się tutaj zrobiło Za oknem ciemno i ponuro, że trzeba sobie poprawić nastrój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 479 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Co 5 lat podobno smak i gust się zmieniają Nie wiem jak u facetów to działa, ale u mnie w pewnych kryteriach się zmieniło Od dziecka smakowała mi czekolada kindera i goplany i tak pozostało. Mają taki inny, swój smak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 479 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie jadłam mlecznej Goplany ani Kindera. Uwielbiam czekoladę Nussbeisser oraz każdą inną byle z nadzieniem marcepanowy. Mleczne merci też są bardzo dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 455 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Mleczne merci też są bardzo dobre. Do przyjęcia. Zaczynam oczywiście od marcepanowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach