Śliwka w Polonezie 529 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Widocznie miałem inne dochody skoro żyłem. Zresztą jesteś obcy dla mnie , a interesujesz się moim prywatnym życiem jak jakiś wujek idiоto. Miałeś dochody ze zmyślania Jukonu dzień w dzień Tak, tak interesuję się twoim życiem, czekam tylko na ciebie i w ogóle jesteś celebrytą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Po prostu nie umie rozpoznać, że ktoś jej wciska ciemnotę. Tulipan też długo działał, chociaż dla kogoś ogarniętego to bez sensu. Ale ty nie masz pojęcia co się dzieje poza kurtyną i o czym się rozmawia oraz czy swoje życie się pokazuje wzajemnie więc pozostają ci hejterskie domysły i pieczenie anusa jak jesteś bezradny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Miałeś dochody ze zmyślania Jukonu dzień w dzień Tak, tak interesuję się twoim życiem, czekam tylko na ciebie i w ogóle jesteś celebrytą No fakty są takie że latasz jak pies za mną i aż cię piecze żeby czegoś się dowiedzieć ale jesteś tak tępy że niczego się nie dowiesz . Na logikę skoro miałem za co żyć to znaczy że musiałem mieć jakieś dochody i jesteś upośledzonym że tego nie czaisz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 529 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ale ty nie masz pojęcia co się dzieje poza kurtyną i o czym się rozmawia oraz czy swoje życie się pokazuje wzajemnie więc pozostają ci hejterskie domysły i pieczenie anusa jak jesteś bezradny Oczywiście kiepsko zmyślałeś życie w Kanadzie bez śmierdzenia groszem bo byłeś zarobionym biznesmenem bez żadnych deficytów umysłowych. Tylko po co się dziwisz że ludzie zapamiętują taką forumową bekę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Oczywiście kiepsko zmyślałeś życie w Kanadzie bez śmierdzenia groszem bo byłeś zarobionym biznesmenem bez żadnych deficytów umysłowych. Tylko po co się dziwisz że ludzie zapamiętują taką forumową bekę? Przynudzasz niemiecka świnio jak zdarta płyta 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: No ok, ale co z tego, jeśli dwie osoby chcą być razem to są pomimo statystyk i regół wykutych na blachę, bo może się nie uda nic by razem nie stworzyli. Gdyby wszyscy mysleli jak Ty nie było by związków Bo mało jest związków wieloletnich i to też kwestia czasów, bo teraz się stawia na krótkotrwałe i płytkie relacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 529 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBombalina napisał: Kiedyś napisze o was ksiazke i zgarnę grube hajsy za ten cyrk. Nikt w to nie uwierzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu 30 minut temu, Spaghetti... napisał: W związkach jedno i drugie tak, ale oddzienie to co innego i chyba nie kumasz do końca czaczy Zapytaj kobiet czy możliwa jest przyjaźń między facetem a kobietą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBombalina napisał: Kiedyś napisze o was ksiazke i zgarnę grube hajsy za ten cyrk. Koniecznie o zmartwychwstałym synu śliwki i o jego uzbeckich korzeniach to się sprzeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, G. Swenson napisał: Ty głupiutka jesteś pamiętam. A widziałaś kiedyś niemiecką świnie mądrą no właśnie . Dokarmiasz i jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBombalina napisał: Na pewno nie pominę twoich wesolych przygód w ambulansie przemierzającym Kanadę. To będzie się działo w ramach choroszczy ogólnie. Tylko żył sobie nie otwórz dla mnie i zdrowia żeby nie zabrakło, bo w tym stanie jak jesteś ja nie widzę tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 332 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Get Out napisał: Zapytaj kobiet czy możliwa jest przyjaźń między facetem a kobietą. Ty zapytaj siebie czego chcesz, bo mnie wychowały same kobiety, więc możesz sobie swoje mądrości wsadzić z tyłu Nie odpisuj, bo się nie dogadamy. Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1226 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Get Out napisał: Zapytaj kobiet czy możliwa jest przyjaźń między facetem a kobietą. Jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBombalina napisał: Na pewno nie pominę twoich wesolych przygód w ambulansie przemierzającym Kanadę. To będzie się działo w ramach choroszczy ogólnie. O mnie nie zapomnij wspomnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ty zapytaj siebie czego chcesz, bo mnie wychowały same kobiety, więc możesz sobie swoje mądrości wsadzić z tyłu Nie odpisuj, bo się nie dogadamy. Ale ja tu nie jestem żeby się z Tobą dogadywać, tylko odpisuje na poruszany wątek. A jak nie chcesz to nie odpisuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBombalina napisał: Pominę tylko ludzi nijakich Wiadomo tylko o wyrazistych jak ja. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Jest To będą białe kruki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu Pomiot ubecki będzie warował dopóki będę pisał . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1226 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: To będą białe kruki. Czyli jestem białym krukiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1226 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, BabkaBożaBombalina napisał: A gdzie był ojciec? To dlatego oglądasz Mode na sukces. A co cie ojciec obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Get Out napisał: Zapytaj kobiet czy możliwa jest przyjaźń między facetem a kobietą. Koleżeństwo tak, przyjaźń to już ciut głębsza relacja... : ) niezaleznie od płci i też chyba nie każdy się do takich relacji międzyludzkich nadaje... koleżeńskie są mniej absorbujące. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli jestem białym krukiem Między innymi tak to wygląda. Jakieś pytania bo kładę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 7 godzin temu Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nikt w to nie uwierzy. ludzie uwierzyli w chlopa ktory chodzil po wodzie to i w patologie uwierza z kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Wiadomo tylko o wyrazistych jak ja. I ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 332 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, BabkaBożaBombalina napisał: A gdzie był ojciec? To dlatego oglądasz Mode na sukces. Ojciec był i się zbył. Ulica i dzielnica mnie wychowała jeśli o facetów chodzi. Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 393 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał: I ja. Nie widzę przeciwwskazań 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1226 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Między innymi tak to wygląda. Jakieś pytania bo kładę się Tak mnóstwo co będziesz robił w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 332 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Get Out napisał: Ale ja tu nie jestem żeby się z Tobą dogadywać, tylko odpisuje na poruszany wątek. A jak nie chcesz to nie odpisuj. Więc odpiszę Ci jeszcze raz. Potrafię oddzielić przyjażń od miłości, ale Ty nie porafisz zrozumieć, że związek to nie tylko wypalajaca się chemia i korzyści to tyle Przyjażn to przyjażń, ale miłość to coś czego nie pojmujesz. Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie widzę przeciwwskazań Ja też nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach