Nerwica91 3 Napisano 15 godzin temu Partnera. Czy jest taka opcja według was ? Mieliśmy razem spędzić swieta, jesteśmy ponad rok razem a on nagle stwierdził, że zostaję w pracy na ten czas. Co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 64 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Nerwica91 napisał: zostaję Ja zostaję, ty zostajesz, on zostaje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 426 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Nerwica91 napisał: Partnera. Czy jest taka opcja według was ? Mieliśmy razem spędzić swieta, jesteśmy ponad rok razem a on nagle stwierdził, że zostaję w pracy na ten czas. Co robić? Też idź do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EIżbieta 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Też idź do pracy a ty kiedy pojdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 91 Napisano 2 godziny temu Dnia 12.11.2025 o 09:53, Nerwica91 napisał: Partnera. Czy jest taka opcja według was ? Mieliśmy razem spędzić swieta, jesteśmy ponad rok razem a on nagle stwierdził, że zostaję w pracy na ten czas. Co robić? Wyjedź do ciepłego kraju? Spędź czas z rodziną? Samotnie? Potraktuj dzień jak co dzień? Wyborów masz kilkanaście. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 426 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Seven napisał: Wyjedź do ciepłego kraju? Spędź czas z rodziną? Samotnie? Potraktuj dzień jak co dzień? Wyborów masz kilkanaście. W styczniu tani jest Egipt i nie jest tak gorąco jak w lipcu 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EIżbieta 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: W styczniu tani jest Egipt i nie jest tak gorąco jak w lipcu 🥰 a skąd wiesz przeciez tam nie byłaś Edytowano 2 godziny temu przez EIżbieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 91 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, 250GodzinTak napisał: W styczniu tani jest Egipt i nie jest tak gorąco jak w lipcu 🥰 Kraje gorące jedynie w porze jesiennej, zimowej. Jak ja nie mogę upałów to ci Magda mówię. Wolę marznąć niż się przegrzać. Opalanie odpada, kąpiele w skwarze to samo. Majorka czeka w grudniu, więc może to dobry pomysł. Egipt mnie nie zachwyca. Masz już choinkę? Kurczę, w sklepach świątecznie i tylko czekać na kolędy w radio. :// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 426 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Kraje gorące jedynie w porze jesiennej, zimowej. Jak ja nie mogę upałów to ci Magda mówię. Wolę marznąć niż się przegrzać. Opalanie odpada, kąpiele w skwarze to samo. Majorka czeka w grudniu, więc może to dobry pomysł. Egipt mnie nie zachwyca. Masz już choinkę? Kurczę, w sklepach świątecznie i tylko czekać na kolędy w radio. :// Mam małą choinkę, bo zawsze był świeży chochoł i zawsze się sypało igliwie. Poza tym moje koty kiedyś choinkę przewróciły i było grubo w domu. Uprzedzając - Nie krzyczałam na nie, bo jak możesz wrzeszczeć, kiedy patrzą na ciebie tymi wielkimi oczami i tulą się, bo wiedzą, że coś złego zrobiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 91 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Mam małą choinkę, bo zawsze był świeży chochoł i zawsze się sypało igliwie. Poza tym moje koty kiedyś choinkę przewróciły i było grubo w domu. Uprzedzając - Nie krzyczałam na nie, bo jak możesz wrzeszczeć, kiedy patrzą na ciebie tymi wielkimi oczami i tulą się, bo wiedzą, że coś złego zrobiły Hehehe, przypomniałaś mi dawne czasy, za dziecka! Kot był i rozpędzał się do choinki i w bombkę główką, łańcuchy szarpał i się wspinał. Teraz, wiesz że ten, który jest u mnie miał 12 ząbków usuniętych? Nie 4 jak było mówione? Jest okej, antybiotyk ma raz dziennie i lekarstwo na sraczkę. Chodzi, je, biega nawet czyli nic się nie dzieje złego. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 426 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Hehehe, przypomniałaś mi dawne czasy, za dziecka! Kot był i rozpędzał się do choinki i w bombkę główką, łańcuchy szarpał i się wspinał. Teraz, wiesz że ten, który jest u mnie miał 12 ząbków usuniętych? Nie 4 jak było mówione? Jest okej, antybiotyk ma raz dziennie i lekarstwo na sraczkę. Chodzi, je, biega nawet czyli nic się nie dzieje złego. :] Lucyfer przewróciła choinkę, bo jak weszłam do salonu, to od razu uciekła Oczywiście zawsze dziwne rzeczy dzieją się, kiedy nikogo nie ma w domu Dziki też się w ogródku rządzą, a tu kałach w domu i nic sobie z tego nie robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 646 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Lucyfer przewróciła choinkę, bo jak weszłam do salonu, to od razu uciekła Oczywiście zawsze dziwne rzeczy dzieją się, kiedy nikogo nie ma w domu Dziki też się w ogródku rządzą, a tu kałach w domu i nic sobie z tego nie robią napisalas kiedyś komentarz bez emotki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 91 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Lucyfer przewróciła choinkę, bo jak weszłam do salonu, to od razu uciekła Oczywiście zawsze dziwne rzeczy dzieją się, kiedy nikogo nie ma w domu Dziki też się w ogródku rządzą, a tu kałach w domu i nic sobie z tego nie robią Lucyfer! Pamiętam. :] Koty działają po cichu. Niby nie buszują po stołach, blatach a jak nikt nie widzi to myszkują. Raz zostawiłam uchyloną maselniczkę a ten wyżarł pół masła i zadowolony. ;] 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 426 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Seven napisał: Lucyfer! Pamiętam. :] Koty działają po cichu. Niby nie buszują po stołach, blatach a jak nikt nie widzi to myszkują. Raz zostawiłam uchyloną maselniczkę a ten wyżarł pół masła i zadowolony. ;] U mnie w nocy chodzą po blatach, ale staram się wszystko chować. Kiedyś robiłam obiad i chyba sałata lodowa była wyciągnięta, wyszłam wysuszyć włosy, wracam, a liście sałaty leżą na panelach, a Lucyfer udaje, że śpi w siedzisku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwica91 3 Napisano 1 godzinę temu Nigdzie nie jadę. Kończę ten związek Swieta to czas z bliskimi a jak widać ja mu bliska nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 426 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nerwica91 napisał: Nigdzie nie jadę. Kończę ten związek Swieta to czas z bliskimi a jak widać ja mu bliska nie jestem. Więc powiedz mu o tym A bycie singlem ma wiele pozytywnych stron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach