Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Truchło z Jukon

Ślub Magdy Kopytko aka Bunia

Polecane posty

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Bawisz się w Leżaka? Ja mam jeden, jeden firmowy, dwa telefony i za nic więcej nie mam zamiaru płacić 😄😄

Opowiadaj, znalazłaś krakowskie przedmieście w Krakowie?

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Bawisz się w Leżaka? Ja mam jeden, jeden firmowy, dwa telefony i za nic więcej nie mam zamiaru płacić 😄😄

Leżak ma już 10, a ja ledwie trzy... nie licząc Steam Decka... także przy nim biedak jestem xD

Edytowano przez RC +

4 minuty temu, RC + napisał:

To forumowi weterani nawet swoje fejsbuki mają ponamierzane. Dobrze, że nie mam oficjalnego xD

Jej fejs jest znany gdzieś od 2014 roku i była wtedy panną. 🫠

3 minuty temu, Truchło z Jukon napisał:

Magda miała ksywkę Kobyła albo Kopytko.

Kiedyś próbowała flirtować z jednym doktorem z uniwerku i chciała się z nim spotkać na Krakowskie Przedmieście w Krakowie 😂😂😂

Hahahaahha😆

1 minutę temu, RC + napisał:

Leżak ma już 10, a ja ledwie trzy... nie licząc Steam Decka... także przy nim biedak jestem xD

Przecież to dużo prądu ciągnie i masa kurzu się osiada. Po cholerę mu tyle sprzętu i jakoś ciężko mi w to uwierzyć 😄

5 minut temu, Truchło z Jukon napisał:

Magda miała ksywkę Kobyła albo Kopytko.

Kiedyś próbowała flirtować z jednym doktorem z uniwerku i chciała się z nim spotkać na Krakowskie Przedmieście w Krakowie 😂😂😂

Tak było bo ktoś się jej spytał gdzie jest Krakowskie Przedmieście no i odpowiedź wymiotła 😄

• Haha 1

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Przecież to dużo prądu ciągnie i masa kurzu się osiada. Po cholerę mu tyle sprzętu i jakoś ciężko mi w to uwierzyć 😄

Akurat te co on kupuje mają niskonapięciowe procesory i ciągną mniej więcej tyle energii co typowy intelowski laptop z 2012-2018 roku.

Za dużo jednak kaw dziś wychlałem, bo dopiero załapałem że krakowskie jest w Warszawie 😆 

Przed chwilą, RC + napisał:

Akurat te co on kupuje mają niskonapięciowe procesory i ciągną mniej więcej tyle energii co typowy intelowski laptop z 2012-2018 roku.

Ciekawe ile płaci za prąd? Aż go zapytam. No mnie za dwa miesiące przyszło bardzo mało, bo mało jesteśmy w domu 😅😄

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ciekawe ile płaci za prąd? Aż go zapytam. No mnie za dwa miesiące przyszło bardzo mało, bo mało jesteśmy w domu 😅😄

Ja się rozliczam z Tauronem raz w miesiącu (bo wiem, że niektórzy co dwa miechy płacą, a niektórzy jak ja miesięcznie) i płacę na przemian 98 zł i 91 zł, także jestem bardzo energooszczędny biorąc jeszcze pod uwagę, że gram na prądożernym PC, gdy mam czas. 😉

1 minutę temu, RC + napisał:

Ja się rozliczam z Tauronem raz w miesiącu (bo wiem, że niektórzy co dwa miechy płacą, a niektórzy jak ja miesięcznie) i płacę na przemian 98 zł i 91 zł, także jestem bardzo energooszczędny biorąc jeszcze pod uwagę, że gram na prądożernym PC, gdy mam czas. 😉

Ja co 2 miesiące podaje stan licznika i w tym miesiącu przyszło mi mniej, niż w lecie. 

Za gaz place więcej, bo jakoś grzać w domu trzeba, chociaż łza się w oku kręci, bo nie ma to jak węglem zapalić w piecu, a gazem to już nie to samo 🙃

Oczywiście koty muszą leżeć rozwalone na kaloryferze 😅

Potwierdzam, Madzia chwaliła się ślubem na ero późno, nie pamiętam dokładnie kiedy. Była kilkanaście lat konkubiną Buni. Wkrótce po ślubie Bunia się z nią jednak rozwiódł. Także projektowała na innych swoją długoletnią sytuację w hejtach - na przykład, że ktoś nie ma ślubu (jakby to był obowiązek). 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się