Janek Chrystman 0 Napisano Listopad 15, 2025 - jak często sracie ? Czy nie macie z tym problemów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 82 Napisano Listopad 15, 2025 Ja raz dziennie rano po kawie, czasami po śniadaniu przed kawą. Czasami zdarzy się dwa razy w ciągu jednego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Chrystman 0 Napisano Listopad 15, 2025 Ja grzmocę okrutnego patola zaraz po przebudzeniu. W ciągu dnia rozganiam go pierdnięciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Chrystman 0 Napisano Listopad 29, 2025 Co to, nikt nie sra ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKA 228 Napisano Listopad 29, 2025 Temat napewno nie poleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Chrystman 0 Napisano piątek o 03:21 dobre sranie to podstawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darko2356 1 Napisano 14 godzin temu Ja ostatnio mam inny rytm wypróżnień. Tzn. w Nowy Rok zrobiłem dwie duże kupy - jedną rano, drugą wieczorem. 2 stycznia - zero. Wczoraj - defekacja wieczorem. Dzisiaj - póki co nic. Choć teraz troszkę mi się chce.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach