The Circle's gone 0 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Pamietam jak mi kilka lat temu pisal, ze mam niezly gust muzyczny i zebym olal internet i zajal sie muzyka. Madry chlopak to byl, bo mi dobrze poradzil, utknelo mi to w pamieci. Ostatnio wlasnie zaczalem sobie robic czas bez smartfonow i internetow, i slucham wiecej muzyki, poznaje nowe zespoly, muzykow i trenuje duzo gre na perkusji ;P. I fajnie jest xD. Dzieki Bennie za madra rade xD Edytowano 7 godzin temu przez The Circle's gone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Circle's gone 0 Napisano 7 godzin temu Albo pisalem dawno temu z jakims gosciem stad, jeszcze chyba na starej skorce kafe, i pisalem, ze wole muzyke niz dziewczyny, a on ze dlatego zostane gwiazda xD. A Wam utknely w pamieci jakies rozmowy z kims na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 21 Napisano 7 godzin temu Do tego był gejem jak ty dlatego go lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 7 godzin temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Circle's gone 0 Napisano 7 godzin temu No i co ze geje? Sean Reinhert i Paul Masvidal z zespolu Cynic tez sa geejami, a jaka muzyke tworzyli. Nawet z Chuckiem Schuldinerem album nagrali. Jaki talent, a ty bicus jaki masz talent? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 6 godzin temu Pamiętam go jeszcze wcześniej z innego forumka : ) lubię ludzi którzy motywują innych do działania, inspirują... czasem ktoś taki jest potrzebny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 648 Napisano 6 godzin temu Salowa pamięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1243 Napisano 6 godzin temu To chyba dawno było bo nie pamiętam takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 33 Napisano 6 godzin temu Synuś. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 3 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, The Circle's gone napisał: Pamietam jak mi kilka lat temu pisal, ze mam niezly gust muzyczny i zebym olal internet i zajal sie muzyka. Madry chlopak to byl, bo mi dobrze poradzil, utknelo mi to w pamieci. Ostatnio wlasnie zaczalem sobie robic czas bez smartfonow i internetow, i slucham wiecej muzyki, poznaje nowe zespoly, muzykow i trenuje duzo gre na perkusji ;P. I fajnie jest xD. Dzieki Bennie za madra rade xD czujesz rytm i masz talent do tego to trzeba przyznac, albo sie tego tak wyuczyles. co do czasu bez smartfona i internetu tez planuje to zrobic od jutra, zauwazylem ze obniza mi to testosteron chyba i wprowadza w jakas chec zycia w stadzie, a ja wole byc zimnym samotnikiem, asceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach