RC + 494 Napisano 2 godziny temu (edytowany) pieśń zgody, pojednania i przebaczenia Edytowano 2 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RC + napisał: pieśń zgody, pojednania i przebaczenia Piłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu A możemy za kiełbasy się potrzymać? Ja kolo kleksa siadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu I upieczemy Magdę na kiju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 494 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: A możemy za kiełbasy się potrzymać? Ja kolo kleksa siadam. Ja cię za kiełbasę łapać nie będę, bo przy ognisku to się piecze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 494 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Piłeś? Spokojnie... kluczyki schowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RC + napisał: Spokojnie... kluczyki schowane Internet jeszcze odłącz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Spokojnie... kluczyki schowane Tak sobie strzeliłam po tym "apelu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 47 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Smerfetek napisał: A możemy za kiełbasy się potrzymać? Ja kolo kleksa siadam. Masz kiełbasę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 494 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Internet jeszcze odłącz. Nie mogę, bo serwer potrzebuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 494 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Masz kiełbasę? W Niemczech siedzi. Usiądę obok niej przy ognisku, by się nie przypiekła nazbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Masz kiełbasę? Mogę mieć. Inni tu mają przeróżne rzeczy to i ja mogę mieć pęto wiejskiej założone na szyi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 460 Napisano 2 godziny temu Płonie ognisko i szumią knieje. Drużynowy jest wśród nas... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 19 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, RC + napisał: Ja cię za kiełbasę łapać nie będę, bo przy ognisku to się piecze. Ha haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu Magdalena i ogary ido w las... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu Jedna się smieje jak dżoker ritard a druga rzy jak kobyla u drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu Haha haaaa i jeszcze dziąsła pokaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 494 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Płonie ognisko i szumią knieje. Drużynowy jest wśród nas... Dużo roboty będzie miał z wami drużynowy... oj dużo. Pruska dyscyplina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 52 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Smerfetek napisał: Mogę mieć. Inni tu mają przeróżne rzeczy to i ja mogę mieć pęto wiejskiej założone na szyi Na ognisko to zwyczajna ma być żadne tam luksusy ze swojskom Chleb chłopski jak najbardziej. Edytowano 2 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu Tańczę haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 494 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Margherite napisał: Na ognisko to zwyczajna ma być żadne tam luksusy ze swojskom Pamiętacie te stare piece kaflowe? Babcia kupowała kiełbachę, wieszała nad tym piecem i ileś tam dni suszyła, a tłuszcz skapywał na blachę... najlepsza kiełbacha była. Edytowano 2 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 460 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Na ognisko to zwyczajna ma być żadne tam luksusy ze swojskom I pieczony chleb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 47 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Na ognisko to zwyczajna ma być żadne tam luksusy ze swojskom Ona chyba inną kiełbasę miala na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Na ognisko to zwyczajna ma być żadne tam luksusy ze swojskom Mogo byc i kabanosy sponsorowane baj podatki salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 460 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, RC + napisał: Dużo roboty będzie miał z wami drużynowy... oj dużo. Pruska dyscyplina. To znaczy z kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu Ej kobyla kup mi przekonske w tym markecie. Ino raus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 494 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: To znaczy z kim? Wszystkimi babami na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Pamiętacie te stare piece kaflowe? Babcia kupowała kiełbachę, wieszała nad tym piecem i ileś tam dni suszyła, a tłuszcz skapywał na blachę... najlepsza kiełbacha była. Mojemu tacie tak brakowało tego smaku z dzieciństwa, że na kaloryferze sobie suszył w okresie zimowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 460 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Mogo byc i kabanosy sponsorowane baj podatki salowej Bujała gołębie jak Balcerkowa? A Docent Furman strzelał z dubeltówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 460 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RC + napisał: Wszystkimi babami na forum. I tak jestem dziś wyjątkowa grzeczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach