RC + 494 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Mojemu tacie tak brakowało tego smaku z dzieciństwa, że na kaloryferze sobie suszył w okresie zimowym Albo ziemniaki jak się w ognisko wkładało i potem jadło z masłem... uch... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 450 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Smerfetek napisał: Tańczę haaa po pijaku na stole... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 52 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Pamiętacie te stare piece kaflowe? Babcia kupowała kiełbachę, wieszała nad tym piecem i ileś tam dni suszyła, a tłuszcz skapywał na blachę... najlepsza kiełbacha była. Nie, moja tego nie robiła, za to chłopski chleb piekła pyszny był ze swojej mąki.Na szerokiej blasze piec kuchenny kaflowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, RC + napisał: Dużo roboty będzie miał z wami drużynowy... oj dużo. Pruska dyscyplina. Niech drużynowy zrobi fotki lasu. Niewiele z niego zostanie po tym pojednawczym ognisku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bujała gołębie jak Balcerkowa? A Docent Furman strzelał z dubeltówki? Wez już Jagna odjedź na wózku z krnąbrnym kołem prowadzonym przez kobyle twom Haha haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: po pijaku na stole... Chciałbyś popatrzeć wiem. Ale możesz tylko przy stole zeżreć schabowego jeśli stara zrobi. Żadne tam dzikie seksy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Albo ziemniaki jak się w ognisko wkładało i potem jadło z masłem... uch... Z masłem? Tylko sól i jedliśmy aż się uszy trzęsły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 460 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Wez już Jagna odjedź na wózku z krnąbrnym kołem prowadzonym przez kobyle twom Haha haa Bujała gołębie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bujała gołębie? Twoja tesciowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 128 Napisano 2 godziny temu Napisano 3 minuty temu · Raportuj odpowiedź 7 minut temu, KróliczekZły napisał: Mam teorię, że to Madzia blokuje żeby nie odpowiedzieć na pytania o kapitał początkowy emerytury Serio mam czyste intencje. Jej milczenie jest bardzo wymowne. Wiem, że chce uchodzić za jędrną dzierlatkę (nie przeszkadza mi to), ale mammografii nie robi się w wieku 40 lat, więc zadałem to pytanie. Zrobiłam to, bo sama się staram o te rozliczenia i pisałam do konkretnego archiwum. Trochę zawaliłam sprawę. Trzeba rok czekać na odpis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 128 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 460 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Twoja tesciowa? Od lat nie żyje. Pisałam, znowu nie zapamiętałaś. Masz demencję i popraw się Balcerkowa, bo znowu kolegium będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 494 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Z masłem? Tylko sól i jedliśmy aż się uszy trzęsły. No, kij, ognisko, na kiju kiełbacha, w ognisku ziemniaki i Żywiec w źródełku chłodzony (wtedy jeszcze miał smak piwa) tak to wyglądało... a nie jakieś barbecue amerykańskie z sosami tysiąca wysp peedalskimi... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Od lat nie żyje. Pisałam, znowu nie zapamiętałaś. Masz demencję i popraw się Balcerkowa, bo znowu kolegium będzie A co mnie obchodzą przygody twojej teściowej babo. Nie fascynujesz mnie bym pamiętała twoje pierdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 450 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Smerfetek napisał: Chciałbyś popatrzeć wiem. Ale możesz tylko przy stole zeżreć schabowego jeśli stara zrobi. Żadne tam dzikie seksy. schabowym bym sie udławił jak spadniesz ze stołu w samych szpilkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 450 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Od lat nie żyje. Pisałam, znowu nie zapamiętałaś. Masz demencję i popraw się Balcerkowa, bo znowu kolegium będzie Balcerkowa boni sie skuma, ona generacja Z, nie umią w te seriale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 460 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: schabowym bym sie udławił jak spadniesz ze stołu w samych szpilkach Ale dywan chociaż jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: schabowym bym sie udławił jak spadniesz ze stołu w samych szpilkach No nie dziwie się. Na twoim miejscu też bym padła gdyby taki anioł spadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 450 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: No nie dziwie się. Na twoim miejscu też bym padła gdyby taki anioł spadal Anioł hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: Balcerkowa boni sie skuma, ona generacja Z, nie umią w te seriale Twoja bumerska generacja powinna wiedzieć ze nie ma słowa umią a nie wie. Jak widzisz życie jest pełne niespodzianek mój ty Leszku Edytowano 2 godziny temu przez Smerfetek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 460 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: Balcerkowa boni sie skuma, ona generacja Z, nie umią w te seriale Idź uspokój tego wyjca, bo znowu będę miała atak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 450 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale dywan chociaż jest Mysle ze łupneło by jej w biodrze jak starej Balcerkowej... mam pomysł na nowy nick dla boni hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: Anioł hehe Zbuntowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Idź uspokój tego wyjca, bo znowu będę miała atak Haa haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, RC + napisał: No, kij, ognisko, na kiju kiełbacha, w ognisku ziemniaki i Żywiec w źródełku chłodzony (wtedy jeszcze miał smak piwa) tak to wyglądało... a nie jakieś barbecue amerykańskie z sosami tysiąca wysp peedalskimi... Zaimponiłeś mi z tymi. Ja bardzo lubię "dopieszczone" znane potrawy. Chodzi o to, żeby było smaczne, nie przekombinowane i udziwnione. Ty wiesz, że najwiekszy problem będziemy mieli z ogniskiem? Nie chodzi o to, kto rozpali i czy w ogóle. Często przebywam na łonie natury groźnych regionach i zazwyczaj widzą tablice: zakaz rozpalania ogniska. Edytowano 2 godziny temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 460 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: Mysle ze łupneło by jej w biodrze jak starej Balcerkowej... mam pomysł na nowy nick dla boni hehe Balcerkowa i Miećka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 654 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Idź uspokój tego wyjca, bo znowu będę miała atak Umiesz taniec brzucha? Chcesz być moją Szeherezadą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 10 Napisano 2 godziny temu Ja wam dywanu nie pożyczę na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 494 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Zaimponiłeś mi z tymi. Ja bardzo lubię "dopieszczone" znane potrawy. Chodzi o to, żeby było smaczne, nie przekombinowane i udziwnione. Ty wiesz, że najwiekszy problem będziemy mieli z ogniskiem? Nie chodzi o to, kto rozpali i czy w ogóle. Często przebywam na łonie natury groźnych regionach i zazwyczaj widzą tablice: zakaz rozpalania ogniska. No, w takich rejonach się właśnie najlepiej robi ogniska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 19 Napisano 2 godziny temu O co znowu kłótnie? Madziu jak wieczór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach