WychodzeNaChwile 1009 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Brrrr ale zimno. U mnie 6 C. A wiesz że włączyłam klimę i zapomniałam wyłączyć i mam teraz 27 mi przy 23 robi się ciepło i się rozbieram, przy 27 to bym chyba siedział goły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wierz Elci. No itak samo by bylo gdyby mu nawet wrzucić foto tablicy w zbiorkomie z trasą i aktualną godziną. Fotoszop i zawijamy się w jukoński kokon. Ale co tablice jakiegoś rozkładu jazdy komunikacji miejskiej mi pokażesz to i ja mogę pokazać, bo w necie wszystko jest. Foto robione z okna na miasto ma być i bez żadnej obróbki żebym wiedział o której godzinie robione i z jakiego telefonu jak chcesz coś udowodnić. Obsrasz zbroje skoro nawet flagowca boisz się podać tchórzu i nie mam co do tego wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Pył na wietrze napisał: Wiem że mam rzadką osobowość i przez to ludziom ciężko mnie zrozumieć, ale żeby się wyśmiewać, nie próbować zrozumieć że może jestem inna, a niby tacy ynteligentni i światowi jesteście. To zwykłe cham.stwo. Mam was wszystkich dość. Przykro mi ale to my dziwolągi jesteśmy w mniejszości i nikt nie będzie nas po dùpach glaskal. Jak można w ogóle oczekiwać od kogoś że będzie się zagłębial w meandry twojej dziwności? Zejdź na ziemię bo nie jesteś jakaś wyjątkowa ani księżniczka do specjalnego traktowania. Chyba zes ritrad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: przeciez my beke krecimy ja juz dawno sie pogubilem w tych babach mal,owanego to jak uklad roznan z 5 niewiadomymi juz nie pamietam jak sie to rozwiazuje I jeszcze nastąpiła zamiana, więc można się pogubić. Edytowano 8 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 8 godzin temu I dlaczego to ja musze takie stare baby pouczac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: przeciez my beke krecimy ja juz dawno sie pogubilem w tych babach mal,owanego to jak uklad roznan z 5 niewiadomymi juz nie pamietam jak sie to rozwiazuje Wy może bekę ale iskra piszę do mnie na poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Malowany napisał: Jesteśmy znajomymi z neta i wystarczy, żeby mnie tak traktowała. Wtedy nie byłoby problemu o głupią fote. To nie do mje tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, dobra zmiana napisał: z mojej dedukcji wynika ze mieszkasz w miescie na K albo udajesz i tak u ciebie bylem przejazdem Nie udaję. I co ładne miasto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Brrrr ale zimno. U mnie 6 C. A wiesz że włączyłam klimę i zapomniałam wyłączyć i mam teraz 27 U mnie - 1i sypie śnieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, crazyyyy napisał: Ale to trzeba chyba mgr z określonych kierunków ? nie wiem - nigdy aż tak się w to nie zagłębiałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak był to i ty musiałeś być Taaa to musiałbym mieć ze dwóch bliźniaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: mi przy 23 robi się ciepło i się rozbieram, przy 27 to bym chyba siedział goły Mam szorty i t shirt. Otworzyłam okna. Zapomniało mi sie przez kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone. W takim razie ja zgłaszam wszystkie twoje posty do mnie. I żegnam państwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: A no bo te moje studia były nieprawdopodobne Oczywiście że pamiętam ln to logarytm naturalny o podstawie 10 . tylko sie osmieszasz logarytm naturalny zawsze jest po podstawie e dlatego sie nazywa naturalny. oznacza sie go ln a logarytm dziesietny oznacza sie log Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie udaję. I co ładne miasto? Zaraz się dowiesz że w Biedronce Cię widział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mam szorty i t shirt. Otworzyłam okna. Zapomniało mi sie przez kafe Noc się kiedyś skończy, więc chodźmy zanim znajdą nas 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: tylko sie osmieszasz logarytm naturalny zawsze jest po podstawie e dlatego sie nazywa naturalny. oznacza sie go ln a logarytm dziesietny oznacza sie log To w necie można wyczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: tylko sie osmieszasz logarytm naturalny zawsze jest po podstawie e dlatego sie nazywa naturalny. oznacza sie go ln a logarytm dziesietny oznacza sie log Nie męcz mnie już tymi logarytmami. Wiem co wiem jak szkoła średnia nawet rozszerzona a studia mówię ci przeszłam jak burza bo mialam od tego ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 8 godzin temu 28 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: chcesz fotkę mojego Bentleya? Ale to było zdjecie selfie na którym on tez był babka wygladala jak Elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Malowany napisał: Jesteśmy znajomymi z neta i wystarczy, żeby mnie tak traktowała. Wtedy nie byłoby problemu o głupią fote. I tu się mylisz. Nie jesteśmy znajomymi z neta. Znajomych to mam na publiku, na priv kogoś więcej. A jeszcze pomysl co wiesz ode mnie - to byle znajomi sobie mówią? Kto jeszcze Ci tyle o sobie mówił? A to co Ty co robiłeś na priv u mnie, to robią zwykli znajomi? No może w Twoim świecie, ja z normalnego pochodzę. Bawiłeś się ogniem i się oparzyłeś, a niby dorosły jesteś. Sam sobie jesteś winny, nie jestem zabawką. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu log(x)=ln(x) wpisz sobie to to ci jakis chat rozwiaze i tam sie pojawi "e" wynik powinien byc albo e czyli ~2,71 albo 1 tak mi to wyglada na pierwszy rzut oka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie męcz mnie już tymi logarytmami. Wiem co wiem jak szkoła średnia nawet rozszerzona a studia mówię ci przeszłam jak burza bo mialam od tego ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Zaraz się dowiesz że w Biedronce Cię widział. Naszczeście jest z 4 u nas to nie tak łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 8 godzin temu Zwykły atencjusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: log(x)=ln(x) wpisz sobie to to ci jakis chat rozwiaze i tam sie pojawi "e" wynik powinien byc albo e czyli ~2,71 albo 1 tak mi to wyglada na pierwszy rzut oka Proszę już tyle. Zlituj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Еlciаа napisał: Nie dociekaj już,Chodziło mi tylko że z malowanym mnie nic nie łączy. nie dociekam ilu masz tylko jak fizycznie to ogarnac mnie brakuej czasu na kafeterie a jakbym mial dwie baby to juz w ogole nie mialbym wolnego czasu wcale jak ty to robisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 8 godzin temu Ile ja miałam takich znajomości na priw gdzie się szambo wylewało nawzajem XD powinnam teraz nękać np bene Bożego bo gorzkie żale se wysrÿwalismy xD psychiatra potrzebny jednak iskrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A to ty jednak byłeś jakoś zaangażowany w chlupanie? cicha woda Mówię tylko że ich kłamiesz, bo prawdą jest tylko że ktoś z kimś przeszedł na telefon, a reszta to domysły głównie twoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Noc się kiedyś skończy, więc chodźmy zanim znajdą nas Potem możesz być najbardziej niecierpliwa, ja Wezmę z twoich rąk to wszystko co mi dasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 8 godzin temu A z niektórymi to nawet po nazwisku się znaliśmy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach