250GodzinTak 467 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: W ogole mnie nie znasz, zresztą on podobnie skoro nic nie rozumie. Prywatnie sobie wyjaśnicie i zamknijcie w końcu szopkę, bo to jest śmiech na sali Przedszkolaki mają więcej rozumu, bo są bardziej szczere. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 122 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Próbuje ich pogodzić jakbyś nie zauważyła. Sama się z nim pogódź pasujecie do siebie pod różnymi względami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 19 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Nie bardziej niż ty. Nie cytuj mnie. Nie próbuj na priv. Trzymaj się ode mnie z daleka. Dotarło do zakutego łba? Wczoraj taka mądra byłaś, gdzie ja nie miałem ochoty się kłócić. Myślałaś, że ci odpuszczę? Zacznij dziewczyno wyciągać wnioski ze swojego zachowania. Za dużo szans ci dawałem, ale nic się nie uczysz. Wolisz się ponieść emocją za byle co. Trzymaj się. Ale too już bylooooo dosłownie te same teksty o tych privach itd. Za 2 tyg znowu będzie milosc i ślub a za 4 znowu inba jak jakaś patuska zechce dzielić sie fotami w sumie jednak słaba inba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, BabkaBożaBelial napisał: On za niczym nie latał. Nawet nie naciskał żeby mu pokazala. Szlora zapytała tylko czy chce a on potwierdził. Fajnie wyolbrzymiasz. Jak typowa histeryczka ktora naiwnie wierzy ze będzie pepkiem swiata dla mężczyzny. Aż lajkne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ej, a skąd wiesz z jakiego telefonu piszę teraz? Dobra, nie kompromituj się. Jeszcze żadnych foto dowodów nie przyjąłeś do wiadomości i brniesz w krętactwa o fotomontażach. Już nie pajacuj No nie wiem , ale jak wrzucisz tutaj fotę to będzie wiadomo i to będzie dowód, że fota nie jest z jakiegoś kadru ty mały krętaczu. Widziałeś Wawe jak świnia niebo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: W ogole mnie nie znasz, zresztą on podobnie skoro nic nie rozumie. No nie znam cie i to chyba normalne bo nic nas nie łączy to jak mam cie znać? Ale to żadna odpowiedź na Twoje zachowanie. Po prostu ludzie widzą więcej czasami z boku stojąc a ciebie zaślepiają emocje i zaburzają racjonalne myslenie a co za tym idzie i logiczne wnioski. Tyle o narcyzach zawsze pieprzysz a on wychodzi z ciebie czego nie widzisz. I to jest niepokojące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Inba ale tylko dla ciebie i tam wtórowałeś sobie z kilku nicków naprzemiennie , bo można było pisać z wyloga. Skriny gdzie masz tego , bo ty lubisz sobie dopowiadać jak ci wygodnie . Nie gadaj że to ty byłeś Jacentym? Bo coś emocjonalnie podchodzisz i umniejszasz sporej bece w tamtym czasie. Albo może pani chlupiąca była ci bliska i zabolało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Ale too już bylooooo dosłownie te same teksty o tych privach itd. Za 2 tyg znowu będzie milosc i ślub a za 4 znowu inba jak jakaś patuska zechce dzielić sie fotami w sumie jednak słaba inba Więc już kończę się powtarzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: I nawet nie trzeba Pudełka, tylko 50 procent wywalają na żywo. Drugie 50 to dopiero musi sie tam dziać Kiedyś był tu taki Jacenty, nie sprawiał.wrażenia zbyt ostrego ołówka w piórniku, ale jak wywalił że jedna gwiazda kafe mu chłupala do telefonu i już nie chce inba była nieziemska Tu to chyba jednak nie ta skala. a co znaczy chlupala ? i co to za gwiazda byla ? mysle ze mozesz jej zrobci reklame jak jeszcze zyje to moze jakied lezaki i lexy do niej uderza i dwie strony beda zadowolone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: No nie wiem , ale jak wrzucisz tutaj fotę to będzie wiadomo i to będzie dowód, że fota nie jest z jakiegoś kadru ty mały krętaczu. Widziałeś Wawe jak świnia niebo To spytaj Elci, ostatnio wrzucałam zdjęcia z Bródna i dla leżaka pańskiej skórki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Aż lajkne No nie będę się solidaryzować tylko dlatego ze jest kobieta skoro byłam i widziałam. Może po prostu napisz jej wprost że nic z tego nie będzie to sobie da spokój. Bo wy czasami też chcecie za lile trzymać i nie jednocześnie a potem się dziwicie ze baba oszalala jak jej robicie sråke z mózgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: chcesz fotkę mojego Bentleya? jak bedzie z twoja twarza to wrzucaj poza tym to byla laska z gatunku tych ze jakby nie byla twoja to bys sie nia nie chwalil. Edytowano 1 godzinę temu przez dobra zmiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 19 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) To jest już nudne bo wiadomo ze w momencie jak spijają sobie z dziobków i niewazne czy to iskra czy Elcia, to zaraz nastąpi akt 2 z pseudo klotnia o jakies gowno po to by sie zaraz pogodzic. I tylko dziewczynki zmieniaja pozycje jak pionki na planszy. Trochę nuda trochę patologia smierdzi jak mawia znienawidzona przeze mnie Magda Gessler Edytowano 1 godzinę temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 122 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Prywatnie sobie wyjaśnicie i zamknijcie w końcu szopkę, bo to jest śmiech na sali Przedszkolaki mają więcej rozumu, bo są bardziej szczere. Nie ma co wyjaśniać, wszystko tu wyjaśniłam, jak czegoś nadal nie rozumie tzn że mnie przez te 1.5 roku w ogóle nie poznał. Nie wiem co bym jeszcze miała robić na priv żeby mnie lepiej zrozumiał i lepiej poznał, już się nic więcej nie da zrobić, nikt tyle nie robił. Mamy duży rozrzut postrzegania relacji międzyludzkich i gestów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: To jest już nudne bo wiadomo ze w momencie jak spijają sobie z dziobków i niewazne czy to iskra czy Elcia m, to zaraz nastąpi akt 2 z pseudo klotnia o jakies gowno po to by sie zaraz pogodzic. I tylko dziewczynki zmieniaja pozycje jak pionki na planszy. Trochę nuda trochę patologia smierdzi jak mawia znienawidzona przeze mnie Magda Gessler A ja jom kocham i jak smierdzi patologia i knurem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: No nie będę się solidaryzować tylko dlatego ze jest kobieta skoro byłam i widziałam. Może po prostu napisz jej wprost że nic z tego nie będzie to sobie da spokój. Bo wy czasami też chcecie za lile trzymać i nie jednocześnie a potem się dziwicie ze baba oszalala jak jej robicie sråke z mózgu Już chyba nie muszę nic więcej pisać. Według niej latałem za foto, jak z pełnym pęcherzem jprdl Edytowano 1 godzinę temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 122 Napisano 1 godzinę temu Nie cytuj bo Cię nie czytam. Uczę się od Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, dobra zmiana napisał: czlowiek nawet jak sciaga to siedzi na zajeciach i jak z 3 przedmiotow mowia o tym e i ln to jednak mimo wszystko wie co to jest poza tym za moich czasow byl egzamin ustny z matematyki a pisemny tylko z cwiczen z zadan Jakby ci to powiedzieć mało co chodziłam na studia. Na wyklady wcale a na ćwiczenia też mało co. Miałam chłopaka wtedy on za mnie dużo robił. Ale nie pamiętam kompletnie tego logarytmu. A ty skąd to pamiętasz ze studiów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: To spytaj Elci, ostatnio wrzucałam zdjęcia z Bródna i dla leżaka pańskiej skórki Nom. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: a co znaczy chlupala ? i co to za gwiazda byla ? mysle ze mozesz jej zrobci reklame jak jeszcze zyje to moze jakied lezaki i lexy do niej uderza i dwie strony beda zadowolone Już nie pamiętam jej nicka. A co tam u niej chlupało do słuchawki gdy jacenty strzelał po ścianach wc ( sorry za cytat z orginału) to już każdy się musiał domyślać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 19 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: No nie będę się solidaryzować tylko dlatego ze jest kobieta skoro byłam i widziałam. Może po prostu napisz jej wprost że nic z tego nie będzie to sobie da spokój. Bo wy czasami też chcecie za lile trzymać i nie jednocześnie a potem się dziwicie ze baba oszalala jak jej robicie sråke z mózgu Pisali o sobie jak o parze wiec nikt nie będzie wnikał czy to jaja czy nie bo skad maja wiedzieć. Jakby byli para to jednak jego zachowanie było chójowe. Jak nie są to może robić co chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: To spytaj Elci, ostatnio wrzucałam zdjęcia z Bródna i dla leżaka pańskiej skórki Wierzę na słowo typowi który ukrywa się jak pdf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Już chyba nie muszę nic więcej pisać. No mnie na pewno nie bo za stara I zbyt mądra jestem ale są kobiety którym naṣ̌rasz pod nosem a one i tak nie uwierzo. Więc może jednak za mało stanowczy jesteś przy jej zaangażowaniu ewidentnym. Tak tylko sugeruje jako widz w Koloseum waszej sråki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, crazyyyy napisał: Elcia zacierasz raczki ze znowu wychodzisz na prowadzenie w rankingu Kafe kobiet malowanego? ostatnio chyba jakos w odstawkę poszłaś a teraz możecie sie zamienic miejscami wysylamy smsy na elke zeby przeszla do finalu tej randki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie ma co wyjaśniać, wszystko tu wyjaśniłam, jak czegoś nadal nie rozumie tzn że mnie przez te 1.5 roku w ogóle nie poznał. Nie wiem co bym jeszcze miała robić na priv żeby mnie lepiej zrozumiał i lepiej poznał, już się nic więcej nie da zrobić, nikt tyle nie robił. Mamy duży rozrzut postrzegania relacji międzyludzkich i gestów. Zakochałaś się w nim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 9 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Sama się z nim pogódź pasujecie do siebie pod różnymi względami. Pisałam już wielokrotnie że z kimś innym teraz piszę i jest to dla mnie temat zamknięty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Pisali o sobie jak o parze wiec nikt nie będzie wnikał czy to jaja czy nie bo skad maja wiedzieć. Jakby byli para to jednak jego zachowanie było chójowe. Jak nie są to może robić co chce Jak mają być para skoro to znajomość internetowa? Czy my na pewno piszemy o 40 latkach? Może są para tylko w jej umyśle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 122 Napisano 1 godzinę temu Wiem że mam rzadką osobowość i przez to ludziom ciężko mnie zrozumieć, ale żeby się wyśmiewać, nie próbować zrozumieć że może jestem inna, a niby tacy ynteligentni i światowi jesteście. To zwykłe cham.stwo. Mam was wszystkich dość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 122 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pisałam już wielokrotnie że z kimś innym teraz piszę i jest to dla mnie temat zamknięty. Możesz i z nim, co za problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: No mnie na pewno nie bo za stara I zbyt mądra jestem ale są kobiety którym naṣ̌rasz pod nosem a one i tak nie uwierzo. Więc może jednak za mało stanowczy jesteś przy jej zaangażowaniu ewidentnym. Tak tylko sugeruje jako widz w Koloseum waszej sråki Jesteśmy znajomymi z neta i wystarczy, żeby mnie tak traktowała. Wtedy nie byłoby problemu o głupią fote. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach