dobra zmiana 7 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Brawo jestem pod wrażeniem pamiętam jak twierdziłeś że oboje w odniesieniu do 2 facetów jest poprawne i to ja nie znam polskiego. tak ja tak mowie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: pewnie nie wie ze istnieje wyraz denna i napisala daremna Doszedłeś już? Bo piszesz jakbyś dochodził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jak chodzi do liceum, to ile ty masz lat? 44? A po innych starych tu cisną 🫣Życie jest niesprawiedliwe. przecież mogłaby sama mieć 23 i być studentką i dawać komuś korepetycje do matury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 9 godzin temu o boy-e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: mnie dobrze pokazuje musisz miec dwie sesje otwarte zamknij montego czy jak ten nick brzmi to ci moze dobrz epokaze Aa tak, pisałeś kogo ci Monty przypomina. Pudło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Doszedłeś już? Bo piszesz jakbyś dochodził z widmokiem sobie pogadaj o dochodzeniu a on ci powie o mimowolnych wzwodach skoro tak was litery podniecaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, salix napisał: Tak jakieś 2 strony wstecz napisałeś do kogoś wyrwia w kontekscie wyrywania bab. On może tak pisać bo nie chodzi by było dobrze napisane ale o jego wene twórczą jak Gombrowicz Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu na Nastroiku niektórzy nie piszą? Werbowali tam ludzi i co? Brokułów nie można wstawiać i wyzywać? Salowa, po co się tak wprost przyznajesz do obrywania liści w krzakach. Może za Sparrowem się stęskniłaś i go tam podczytujesz? Wysłałaś mu w końcu tę obiecaną waginę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, dobra zmiana napisał: jak ja sie niczego nie nauczylem to nie ja kiepski tylko ci ktorzy mnie uczyli kiepscy moge ci udowodnic ze tak bedzie jak elce sie nie chce bo ciagle psujesz tematy tymi zgloszeniami. wraz z wrobelkiem moonem i widmokiem jestescie zglaszajacymi zakalami tego forum Dzięki tej pani miałam czwartego bana w ciągu miesiąca. Edytowano 8 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Gеt Out napisał: I tak nie doceni twojego spermienia bo był dla ciebie naziolskim napletem A co to za frazeologizm widmokowski? Może sugeruje, że on ma coś w spodniach w przeciwieństwie do ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, dobra zmiana napisał: pewnie nie wie ze istnieje wyraz denna i napisala daremna Jeśli chodzi o nią, to nic mnie nie zdziwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu na Nastroiku niektórzy nie piszą? Werbowali tam ludzi i co? Brokułów nie można wstawiać i wyzywać? To przecież oczywiste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Gеt Out napisał: No i pomału się nauczysz kłamać , to konieczne żeby nie zatonąć Ale pisząc dla śmiechu umiem kłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Dzięki tej pani miałam czwartego bana w ciągu miesiąca. mysle ze to w polowie jej zasluga a w polowie swira wrobelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: A co to za frazeologizm widmokowski? Może sugeruje, że on ma coś w spodniach w przeciwieństwie do ciebie. To twoje słowa że naplet nazioli jak cie wyzywał od katoli i gnoił za wiarę ongiś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Doszedłeś już? Bo piszesz jakbyś dochodził A ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Gеt Out napisał: Obawiam się że 20h to ty spędzasz, bo gdzie ty pójdziesz Typie, ty tu jakieś 100 000 godzin spędziłeś żyjąc w urojonym Jukonie. Ja prdl, co za wystawiający się na strzała przyglup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: To przecież oczywiste. pilnujesz malowanego niczym owczarek niemiecki dzisiaj nie bedzie podrywow gina juz pewnie spi pijana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale pisząc dla śmiechu umiem kłamać Właśnie tym torem trzeba lecieć i tu pełno królików doświadczalnych więc możesz trenować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, dobra zmiana napisał: mysle ze to w polowie jej zasluga a w polowie swira wrobelka Tamten też jakiś świr, cytuje mnie codziennie z 15 różnych kont i pali glupa że nie wie o co chodzi. Edytowano 8 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Gеt Out napisał: Jak zobaczę dowody tego wychodzenia z domu to już nie będzie mi tak do śmiechu i uwierzę że niepełnosprawny ćpuński bełkot samodzielnie podróżuje. Oczywiście że każdy ma bekę, bo rzekomo był wszędzie , tylko nie każdy chce mieszać kijem w tym gie Zobaczyłeś dowody bo o nie wrzeszczałeś to wtedy zacząłeś twierdzić ze to fota z internetu mimo ze było tam napisane ‚ widmok to idjota’. Czego jeszcze chcesz? Wyjesz o foty i je dostajesz to wymyślasz kolejna śpiewke. Sam sobie radź z kompleksami i bieda, może do roboty idz bo coś oststnio mi sie wydaje ze znów gnijesz tu w godzinach jak to robiłeś na wiecznym 20letnim bezrobociu. nie nie kazdy ma bekę bo dla ludzi nie są takim szokiem wyjazdy wiec ne projektuj swojego zdziwienia i biedy na innych. No ale o czym my rozmawiamy podróże samolotem jak ty masz dziurawy dach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Typie, ty tu jakieś 100 000 godzin spędziłeś żyjąc w urojonym Jukonie. Ja prdl, co za wystawiający się na strzała przyglup Jak to obliczyłeś , bo warowałeś cały czas przy mnie tylko ja się odbiłem bo w dzień mnie nie ma , a ty czekasz aż się wpisze żeby się zameldować jak bity frajerzyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: teraz studia są dla każdego a im mniej studentów 'na rynku' tym uczelnie są mniej wybredne Coraz mniej idzie na studia. Dużo kończy na technikum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tamten też nie wiem o co mu chodzi, cytuje mnie codziennie z 15 różnych kont i pali glupa że nie wie o co chodzi. chory psychciznie sadzi ze jak sie wyprze to bedziezz sadzila ze jest ich 15 a nie jeden schizofrenik zreszta zapytaj moona on tez tak lubi to moze cie lepiej wyjasni co sie za tym kryje w koncu podobno odnowiliscie kontakty to niech sie na cos przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: pilnujesz malowanego niczym owczarek niemiecki dzisiaj nie bedzie podrywow gina juz pewnie spi pijana Dlatego że Salowej piszę, że niektórzy mają zbyt mało emocji w realu, aby sobie to gufnoforum odstawić na rzecz zacniekszego forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A ty? Jeszcze nie dojechałam do domu. Nie zdążę do Żabki po szampana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Coraz mniej idzie na studia. Dużo kończy na technikum. tak podobno od kiedy widmok wymyslil taki zyciorys to ludzie tak robia bo statystyki mowia co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, dobra zmiana napisał: pilnujesz malowanego niczym owczarek niemiecki dzisiaj nie bedzie podrywow gina juz pewnie spi pijana Po co pilnować malowanego? Sam sie sie upilnuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Dlatego że Salowej piszę, że niektórzy mają zbyt mało emocji w realu, aby sobie to gufnoforum odstawić na rzecz zacniekszego forum? Oj tam nie dramatyzuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Po co pilnować malowanego? Sam sie sie upilnuje bo jest nieodpowiedzialny i oglada obce baby na fotografiach grzeszy mysla i uczynkiem a iskra dba o jego zbawienie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach