crazyyyy 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: I już mi się typiaro na priv nie dobijaj i trzymaj się wczorajszego " spier..." Jak ty mowisz do dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Ja tutaj nudesow nikomu nie wysyłałem, żeby mnie ktoś rozliczał z nic nieznaczącej fotki. Wczoraj podobno też nie dostałeś nudesa, tylko jakieś normalne foto sprzed x lat. Inna trochę o nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No właśnie. To trochę nie fair nie.sądzisz? Ty to się w ogóle nie udzielaj. Coś ci pisałem rano, a ty później klepiesz ją po plecach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, Onaaaa napisał: On może tak pisać bo nie chodzi by było dobrze napisane ale o jego wene twórczą jak Gombrowicz to już mój ulubieniec tak kaleczył nasz język: Stójmy! — Jak cicho! — Słyszę ciągnące żurawie, Których by nie dościgły źrenice sokoła; Słyszę, kędy się motyl kołysa na trawie, ale się chociaż wytłumaczył: grzech gramatyczny popełniony z namysłem i nieprędko chyba skruchę uczuję. Odwykłem od dźwięków mowy ojczystej, kołysa i kląska milsze dla mnie aniżeli sze i szcze. Może się potem poprawię, ale dotąd muszę się swojego ucha radzić i jemu zaufać także drogą do zostania wieszczem jest twórcze języka kaleczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 122 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ja tutaj nudesow nikomu nie wysyłałem, żeby mnie ktoś rozliczał z nic nieznaczącej fotki. Nie z fotki, a ze studni atencji bez dna. Nie wystarczał Ci kontakt ze mną, nie wystarczał z kumpelą Elą, trzeba było nawet sięgnąć po wrogiego lachona. Z muzą wczorajszą było tak samo. Trudno w tym wszystkim nadal myśleć że ma się dla Ciebie znaczenie jakieś, a nie tylko atencja jaką się Tobie daje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 18 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, dobra zmiana napisał: aha ale na wszelki wypadek mozesz sie poswiecic ja moge tylko stare ponowic zeby mu tylek pekł a ty go dobij jutro No moze. Napisze coś wyraźniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jesteś człowiekiem słabej wiary mozemu sprawdzic empirycznie skoro jestes mistrzem z matematyki a ja pamietam jeszcze logarytmy i inne rzeczy jaką podstawe ma logarytm naturalny ? jak nie wiesz co chat ci nie pomoze bo nie zrozumiesz o co chodzi z tym e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Jak ty mowisz do dziewczyny Tak jak ona do mnie. Typie, chłopie, weź spier.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: juz jej nieduzo brakuje do kanadyjskiego zycia widmoka To zaraz pewnie będzie pikselowane zdjęcie z netu kina w stolicy Jukonu z dopisem wczoraj tu przechodziłam i cyknęłam fotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Nie z fotki, a ze studni atencji bez dna. Nie wystarczał Ci kontakt ze mną, nie wystarczał z kumpelą Elą, trzeba było nawet sięgnąć po wrogiego lachona. Z muzą wczorajszą było tak samo. Trudno w tym wszystkim nadal myśleć że ma się dla Ciebie znaczenie jakieś, a nie tylko atencja jaką się Tobie daje. Wrogi lachon a która to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 122 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, dobra zmiana napisał: mozna pilnowac nie swojej wlasnosci np. ciecie w firmach pilnuja mimo ze nie ich ty jestes wlasnie takim cieciem albo owczarkiem malowanego Nawet całkiem sensowne co piszesz, coś w tym jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Nie z fotki, a ze studni atencji bez dna. Nie wystarczał Ci kontakt ze mną, nie wystarczał z kumpelą Elą, trzeba było nawet sięgnąć po wrogiego lachona. Z muzą wczorajszą było tak samo. Trudno w tym wszystkim nadal myśleć że ma się dla Ciebie znaczenie jakieś, a nie tylko atencja jaką się Tobie daje. Jesteś jego kolezanka czy kobieta że rościsz sobie jakieś prawo do wybierania mu znajomych i sposobu okazywania im atencji? On moze lubić zarówno ciebie i zbierać nudesy od innych kobiet. Jedno drugiego nie wyklucza a wy nie jesteście para wiec twoje pretensje są śmieszne i bynajmniej nie świadczą że jesteś dojrzała. A jednak w tym wieku taki poziom infantylizmu jest żałosny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wczoraj podobno też nie dostałeś nudesa, tylko jakieś normalne foto sprzed x lat. Inna trochę o nic. Zwykle zdjęcie. Nie piszę z nią i nie bajeruje, bo nie jest w moim stylu. Ale najmądrzejsza wie wszystko lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ty to się w ogóle nie udzielaj. Coś ci pisałem rano, a ty później klepiesz ją po plecach. Kogo klepie? Żartowałam z tym że nie fair. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Еlciаа napisał: Nie zdążysz bo wlasnie.zamykają większość, ja mam taką aplikację żabka jush i można zamawiać zakupy do domu do 1 w nocy. A nie sorry, zapomnialam że ty mieszkasz w.miejscu gdzie psy dupami szczekają. 🫢 a żabki nano 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Obliczyłam zaniżając ci sieroto. 24x 10 x3 x 10 miesięcy razy pi razy drzwi 15 lat. A ty nawet dłużej udawałeś cwaniaka z kanadyjskiej chatki cały czas klepiąc z Polski i nie próbuj swojej thebilnej metody że jak ty kłamałeś tyle czasu, a ktoś sie z tego śmiał, to poświęcił tyle samo czasu na twoje kłamstwa. Czytam tez innych, rozmawiam.z nimi, tylko ty jesteś ułomem do beki niezmiennie A co ty w tym czasie robiłeś warowałeś przy mnie jak pies , a mnie chcesz rozliczać jak naziol. A jak czytałeś też innych i rozmawiałeś z nimi , to jeszcze więcej czasu spędziłeś w necie niż ja i nikt cię z tego nie rozlicza a czepiasz się kogoś hipokryto . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: Nie zdążysz jak będziesz dochodzić idź szybko może po Kubusia z Kubusiem szybciej dojdzie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: Jesteś jego kolezanka czy kobieta że rościsz sobie jakieś prawo do wybierania mu znajomych i sposobu okazywania im atencji? On moze lubić zarówno ciebie i zbierać nudesy od innych kobiet. Jedno drugiego nie wyklucza a wy nie jesteście para wiec twoje pretensje są śmieszne i bynajmniej nie świadczą że jesteś dojrzała. A jednak w tym wieku taki poziom infantylizmu jest żałosny. Coś się jej chyba poprzestawiało i za bardzo się wczuła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a żabki nano 24/7 W żabce nano mój drogi nie kupi ona szampana, no chyba że picollo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Nie z fotki, a ze studni atencji bez dna. Nie wystarczał Ci kontakt ze mną, nie wystarczał z kumpelą Elą, trzeba było nawet sięgnąć po wrogiego lachona. Z muzą wczorajszą było tak samo. Trudno w tym wszystkim nadal myśleć że ma się dla Ciebie znaczenie jakieś, a nie tylko atencja jaką się Tobie daje. mowisz ze z elka jakos byscie sie podzielily malowanym a czworokat to juz za duzo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 5 Napisano 1 godzinę temu Nie szanujesz siebie w ogóle jako osoby. Nie masz honoru i w związku z tym zaden mężczyzna nie będzie cie traktował poważnie. To nie ty powinnaś latać za chłopem a robisz z siebie pośmiewisko. On cie butem po ryju a ty nadal się płaszczysz. Podobno lubisz innym pomagać ale to ty pomocy potrzebujesz bo chyba masz jakieś mylne wyobrażenia o znajomościach damsko meskich 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 122 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: Jesteś jego kolezanka czy kobieta że rościsz sobie jakieś prawo do wybierania mu znajomych i sposobu okazywania im atencji? On moze lubić zarówno ciebie i zbierać nudesy od innych kobiet. Jedno drugiego nie wyklucza a wy nie jesteście para wiec twoje pretensje są śmieszne i bynajmniej nie świadczą że jesteś dojrzała. A jednak w tym wieku taki poziom infantylizmu jest żałosny. No właśnie nie wiem czym jestem. Bo skoro lata jak z pęcherzem za fotą laski z którą drze koty, to jestem na równi z nią, to nie wiem wobec tego kim jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) W sobotę piszemy pół nocy na privie i poruszamy poważne tematy, a później piszę do mnie na publiku weź spier.. i tłumaczy to tym, że na kafe tak się ludzie odzywają do siebie. Edytowano 1 godzinę temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1254 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, dobra zmiana napisał: mozemu sprawdzic empirycznie skoro jestes mistrzem z matematyki a ja pamietam jeszcze logarytmy i inne rzeczy jaką podstawe ma logarytm naturalny ? jak nie wiesz co chat ci nie pomoze bo nie zrozumiesz o co chodzi z tym e Nie wiem o co ci chodzi pierwsze słyszę naturalny. Jak nie jest napisana podstawa to wtedy postawa jest 10. Nie znam takiego naturalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, crazyyyy napisał: No moze. Napisze coś wyraźniej to jest wyrazne jak piszesz na piasku to litery sa mniej wyrazne niz ten piasek obok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 8 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, dobra zmiana napisał: wiem bo bylem w biedronce to mnie zarzucali klamstwo wtedy Przecież w aplikacji biedronki są godziny otwarcia wszystkich sklepów w polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: To zaraz pewnie będzie pikselowane zdjęcie z netu kina w stolicy Jukonu z dopisem wczoraj tu przechodziłam i cyknęłam fotę powiem ci ze liczylem na takei z pragi ale nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: nie no przecież jak drzewo się przewróci na dach to się odbija bo dachy są z gumy tylko tak wyglądają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Nawet całkiem sensowne co piszesz, coś w tym jest. no widzisz nadajemy na podobnych falach to moze sie nudesami wymienimy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1254 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: z Kubusiem szybciej dojdzie? Tak a co nie wiedziałeś Kubusia trzeba mieć zawsze blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach