Pieprz w moździerzu 87 Napisano 10 godzin temu 28 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Typ uciekł nie dlatego, że jest niewinny, tylko wie co odwalał. Drugi z kolei. Już chociaż takich skrajnych przypadków tchórzy byście nie bronili, ja prdl. Dał nam przykład Roman Giertych jak uciekać mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: pewnie niefart...co prawda kamienice są wysokie to plusik jest. Plus bo można zrobić np mini sypialnie na antresoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 3 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: A ty mnie nie znasz i oceniasz więc jesteś tępą strzałą, jak nie potrafisz tego zrozumieć to chociaż przyjmij do wiadomości. Koleżanko od 6 lat siedzisz tu prawie 24 godziny na dobe z krótkimi przerwami np jak urodziłaś Kewina. Mieliśmy wystarczająco dużo czasu żeby cię poznać. Edytowano 9 godzin temu przez Dirty Sanchez 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 50 Napisano 9 godzin temu 37 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Typ uciekł nie dlatego, że jest niewinny, tylko wie co odwalał. Drugi z kolei. Już chociaż takich skrajnych przypadków tchórzy byście nie bronili, ja prdl. Wie, że na uczciwy proces nie może liczyć. Jeszcze przed procesem chcą aresztować Ziobrę na podstawie opinii biegłego, który nie zbadał Ziobry osobiście – oparł się na fragmentach dokumentacji medycznej przekazanej przez prokuraturę. A to tylko jeden z licznych absurdów tej sprawy. Sprawy motywowanej politycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Wie, że na uczciwy proces nie może liczyć. Jeszcze przed procesem chcą aresztować Ziobrę na podstawie opinii biegłego, który nie zbadał Ziobry osobiście – oparł się na fragmentach dokumentacji medycznej przekazanej przez prokuraturę. A to tylko jeden z licznych absurdów tej sprawy. Sprawy motywowanej politycznie. Przez dwa lata nie mataczył, teraz go muszą odseparować od mafii Areszt dla silniczków = wyrok. Wiadomo, że w sądzie zarzuty rozniosą w pył. A nawet jeśli wyznaczony sędzia wyda wyrok, to jest szansa na ułaskawienie. Dlatego Ziobro musi za wszelką cenę gnić miesiącami w areszcie ku uciesze POyebów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Typ uciekł nie dlatego, że jest niewinny, tylko wie co odwalał. Drugi z kolei. Już chociaż takich skrajnych przypadków tchórzy byście nie bronili, ja prdl. Prawda najpierw udał, ze zemdlał, potem sie poszczał a potem uciekł za granice....ciekawe dlaczego zwą go koń? koń to silne zwierze Edytowano 9 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 50 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: Prawda najpierw udał, ze zemdlał, potem sie poszczał a potem uciekł za granice....ciekawe dlaczego zwą go koń? koń to silne zwierze Pomógł sobie pigułką gwałtu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 9 godzin temu 24 minuty temu, Dirty Sanchez napisał: Koleżanko od 6 lat siedzisz tu prawie 24 godziny na dobe z krótkimi przerwami np jak urodziłaś Kewina. Mieliśmy wystarczająco dużo czasu żeby cię poznać. Pravol nie jestem twoją kolezanką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 3 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Pravol nie jestem twoją kolezanką. Masz rację, jesteś moją przyjaciółką a nie koleżanką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dirty Sanchez napisał: Masz rację, jesteś moją przyjaciółką a nie koleżanką ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach