salix 482 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Minnie Moskowitz napisał: Słyszeliście o romansie Katarzyny Zillman i Janji Lesar? O romansie nie słyszałam, ale spodobała mi się w sumie oklepana już i banalna wypowiedz zillman o tym, że kobiecość zaczyna się w kobiecie, a nie w oczekiwaniach innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Seven napisał: No nie wiem. A masz na stopach kapcie z jednorożcem? Plus tron? Może to być wygodny fotel made in Ikea. Zimno przyszło, raptem 2 stopnie. mam Marcusa kapciów z herbem Szkocji nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 486 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: ooo i to jeszcze podwójny sprzeciw! a właśnie, że mogę idę po ...enkę Ogoliłeś nogi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 486 Napisano 5 godzin temu 51 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: wyszytkiego najlepszego kafe księzniczki na ziarnku grochu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Ogoliłeś nogi? a po co? jeżeli nie podobam Ci się kiedy jestem najbardziej kudłaty, to nie zasługujesz na mnie kiedy jestem ogolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: mam Marcusa kapciów z herbem Szkocji nie mam No to w takim razie Marcus szczęściarz, skoro ogrzewa ci stopy przy... ilu stopniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 486 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a po co? jeżeli nie podobam Ci się kiedy jestem najbardziej kudłaty, to nie zasługujesz na mnie kiedy jestem ogolony Byłabym bardzo zawiedziona gdyby Twoje nogi okazały się gładsze od moich. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: a po co? jeżeli nie podobam Ci się kiedy jestem najbardziej kudłaty, to nie zasługujesz na mnie kiedy jestem ogolony Z zarostem czy bez, dziś jesteś królewski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 188 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, crazyyyy napisał: Heja Marianna Hej Krejzola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 486 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, salix napisał: O romansie nie słyszałam, ale spodobała mi się w sumie oklepana już i banalna wypowiedz zillman o tym, że kobiecość zaczyna się w kobiecie, a nie w oczekiwaniach innych. Mam taką realną koleżankę, lekką marudę, która w słoneczny dzień mówi - za gorąco, w zimowy - śnieg jest za biały, w kawiarni - za dużo ludzi w autobusie, no i po co się zatrzymuje na tym przystanku, przecież nikt nie wysiada. Bardzo mi ją przypominasz. Może to Ty???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 34 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, crazyyyy napisał: Heja Marianna Heja Krejzola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 34 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ooo i to jeszcze podwójny sprzeciw! a właśnie, że mogę idę po ...enkę Tylko nie pokazuj! Księżniczka miała być, a nie drag queen, chłopcze. Widzisz? Nie mozesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona non grata 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Maryyyś_+ napisał: Heja Krejzola Hej wszystkie dеbilki i dеbilе na Kafe. Edytowano 4 godziny temu przez Persona non grata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Seven napisał: No to w takim razie Marcus szczęściarz, skoro ogrzewa ci stopy przy... ilu stopniach? Marcus to fotel z Ikei a teraz na zewnątrz aż 3 ale rano był lód na drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Seven napisał: Z zarostem czy bez, dziś jesteś królewski. zarost ogolony bardziej nóżki jak sarenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Maryyyś_+ napisał: Tylko nie pokazuj! Księżniczka miała być, a nie drag queen, chłopcze. Widzisz? Nie mozesz no dobra to zostaję w spodniach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Marcus to fotel z Ikei a teraz na zewnątrz aż 3 ale rano był lód na drodze A, to zmienia postać rzeczy. ;] U mnie szron na zielonej trawie i mgła. Chciał czy nie piec odpalony od kilku dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: zarost ogolony bardziej nóżki jak sarenka Chudzinki? Uda też? Nie chcę tego wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Let_me_touch_you 60 Napisano 4 godziny temu Przechodzilem bokiem i pomyslalem ze , zajde zobacze i spytam co nowego . Widze ze nic sie nie zmienilo , to chyba z jednej strony dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Chudzinki? Uda też? Nie chcę tego wiedzieć. jak sarenka - takie owłosione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: jak sarenka - takie owłosione U mężczyzn to żadna nowość ani powód do dumy. A pachy jak tam się mają? Widujesz w Polsce kobiety z zarostem na nogach? Pod pachami? Albo z zarostem? Czy jeszcze nie czas na takie ekstremum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Let_me_touch_you napisał: Przechodzilem bokiem i pomyslalem ze , zajde zobacze i spytam co nowego . Widze ze nic sie nie zmienilo , to chyba z jednej strony dobrze. Kot, który aktualnie jest u mnie czasem chodzi bokiem. U zwierząt jest to naturalne, ale ty? Nic się znacząco nie zmienia, jedynie daty w kalendarzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: U mężczyzn to żadna nowość ani powód do dumy. A pachy jak tam się mają? Widujesz w Polsce kobiety z zarostem na nogach? Pod pachami? Albo z zarostem? Czy jeszcze nie czas na takie ekstremum? albo nie widuję albo po prostu nie zwracam na to uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Let_me_touch_you 60 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Kot, który aktualnie jest u mnie czasem chodzi bokiem. U zwierząt jest to naturalne, ale ty? Nic się znacząco nie zmienia, jedynie daty w kalendarzu. Seven ludzie sie zmieniaja , nawyki sie zmieniaja, ambicje i wiele roznych... Skoro kot chodzi bokiem , to musisz go denerwowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 470 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Seven napisał: Kot, który aktualnie jest u mnie czasem chodzi bokiem. U zwierząt jest to naturalne, ale ty? Nic się znacząco nie zmienia, jedynie daty w kalendarzu. Kocham czarne koty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Let_me_touch_you napisał: Seven ludzie sie zmieniaja , nawyki sie zmieniaja, ambicje i wiele roznych... Skoro kot chodzi bokiem , to musisz go denerwowac. Ano zmieniają. Z wiekiem, doświadczeniem, świadomością i tak dalej. Jednak natura człowieka pozostaje stała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: albo nie widuję albo po prostu nie zwracam na to uwagi Nie patrzysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Kocham czarne koty Kićka jest czarna i jest to miniaturka kota. Waży zaledwie 2 kilogramy. Piękna jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 34 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: no dobra to zostaję w spodniach Ufff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 470 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Kićka jest czarna i jest to miniaturka kota. Waży zaledwie 2 kilogramy. Piękna jest. Młoda kotka to smukła. Moja ma ponad 11 lat, a jej córka 4.. Bandziorek 5, Puchatek 6 i taki jeden młody przychodzi na michę, ale jeż go wyprzeda i wyjada wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach