Geniusz setupu tak 3 Napisano 14 godzin temu Niedługo będę bogaty jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 9 godzin temu bogaty tzn ile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 322 Napisano 4 godziny temu Co ty znów wymyśliłeś...xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Nadija* napisał: Co ty znów wymyśliłeś...xd Jakieś ziemie, mieszkania po ojcu i babci, pewnie mitoman myśli że kolejna Anastazja albo Elcia co w to uwierzą się znajdą Edytowano 4 godziny temu przez srać mi się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 3 godziny temu On to jakoś dziwnie liczy pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, bocibot napisał: On to jakoś dziwnie liczy pewnie pewnie jak wtedy kiedy miał mieć 120 tysięcy a okazało się za ma 20 tak naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 502 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Geniusz setupu tak napisał: Niedługo będę bogaty jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia huh Jaka suma ci na czysto, po podatkach wpadnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 2 godziny temu Ta Ava Max miala podobny outfit do jednego z moich koleżanka mi mówiła że hot i by mogła być homo w sensie taka biseksualna nie rozumiem tego ale lesbijek i gejów chyba pełno jest i co maja zrobić mi tam nie przeszkadzają tylko chyba żadnego pociagu nie mam już bo mi za smutno żeby roochac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, RC + napisał: Jaka suma ci na czysto, po podatkach wpadnie? on pewnie nawet nie wie że podatki są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwkа w Polonezie 0 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, bocibot napisał: Ta Ava Max miala podobny outfit do jednego z moich koleżanka mi mówiła że hot i by mogła być homo w sensie taka biseksualna nie rozumiem tego ale lesbijek i gejów chyba pełno jest i co maja zrobić mi tam nie przeszkadzają tylko chyba żadnego pociagu nie mam już bo mi za smutno żeby roochac Byku schudnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwkа w Polonezie napisał: Byku schudnij Mam mięśni trochę i nie mam bebzona ja się kazdemu nie muszę podobać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 502 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, ... mi się chce napisał: on pewnie nawet nie wie że podatki są Dlatego właśnie dopytuję, bo sprzedaż działki też jest opodatkowana, tutaj nic nikomu nikt nie podaruje, pewne w życiu są podatki i śmieerć, jak to mawiają Edytowano 2 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 2 godziny temu Rym Cym a ty twierdzisz że osoby homo udają bo to modne i powinny sobie wymodlić orientację hetero u Boga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 1 godzinę temu Hetero faceci też mają bardzo dziwne zachowania w ogóle zachowania seksualistyczne są mocno krzykliwe i dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 502 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, bocibot napisał: Rym Cym a ty twierdzisz że osoby homo udają bo to modne i powinny sobie wymodlić orientację hetero u Boga? Nie wiem czy pamiętasz, ale jak pisali tutaj dwaj homoseksualiści, znani dobrze na forum, to ja byłem dla nich bardzo uprzejmy, nigdy ich nie obrażałem, nie ignorowałem, pisałem z nimi w życzliwym tonie. To po pierwsze. Po drugie uważam i zawsze uważałem homoseksualizm za formę zaburzenia seksualnego i tego nigdy nie ukrywałem, co nie oznacza, że jestem wrogo nastawiony do każdego z osobna, przeciwnie, życzę im jak najlepiej. Krytycznie nastawiony jestem do części politycznej, zwanej LGBT, uważam ich za szkodliwych agitatorów politycznych propagujących neo-marksizm. Nie każdy homoseksualista się utożsamia ze skrajnym marksizmem, leninizmem i to też trzeba brać pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, RC + napisał: Nie wiem czy pamiętasz, ale jak pisali tutaj dwaj homoseksualiści, znani dobrze na forum, to ja byłem dla nich bardzo uprzejmy, nigdy ich nie obrażałem, nie ignorowałem, pisałem z nimi w życzliwym tonie. To po pierwsze. Po drugie uważam i zawsze uważałem homoseksualizm za formę zaburzenia seksualnego i tego nigdy nie ukrywałem, co nie oznacza, że jestem wrogo nastawiony do każdego z osobna, przeciwnie, życzę im jak najlepiej. Krytycznie nastawiony jestem do części politycznej, zwanej LGBT, uważam ich za szkodliwych agitatorów politycznych propagujących neo-marksizm. Nie każdy homoseksualista się utożsamia ze skrajnym marksizmem, leninizmem i to też trzeba brać pod uwagę. No fakt po niektórych to nie widać w ogóle i laski się w nich zako...ą, takich znałam i żeby organizacje jakieś wysławiać to zyski trzeba z tego mieć a nie być szaraczkiem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach