Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Geniusz setupu tak

Jest już termin finalizacji ziemi

Polecane posty

1 minutę temu, Nadija* napisał:

Co ty znów wymyśliłeś...xd

Jakieś ziemie, mieszkania po ojcu i babci, pewnie mitoman myśli że kolejna Anastazja albo Elcia co w to uwierzą  się znajdą 

Edytowano przez srać mi się chce

6 minut temu, bocibot napisał:

On to jakoś dziwnie liczy pewnie 

pewnie jak wtedy kiedy miał mieć 120 tysięcy a okazało się za ma 20 tak naprawdę 

11 godzin temu, Geniusz setupu tak napisał:

Niedługo będę bogaty jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia huh

Jaka suma ci na czysto, po podatkach wpadnie? 😉

Ta Ava Max miala podobny outfit do jednego z moich koleżanka mi mówiła że hot i by mogła być homo w sensie taka biseksualna nie rozumiem tego ale lesbijek i gejów chyba pełno jest i co maja zrobić mi tam nie przeszkadzają tylko chyba żadnego pociagu nie mam już bo mi za smutno żeby roochac

4 minuty temu, bocibot napisał:

Ta Ava Max miala podobny outfit do jednego z moich koleżanka mi mówiła że hot i by mogła być homo w sensie taka biseksualna nie rozumiem tego ale lesbijek i gejów chyba pełno jest i co maja zrobić mi tam nie przeszkadzają tylko chyba żadnego pociagu nie mam już bo mi za smutno żeby roochac

Byku schudnij 😀

2 minuty temu, Śliwkа w Polonezie napisał:

Byku schudnij 😀

Mam mięśni trochę i nie mam bebzona ja się kazdemu nie muszę podobać 

5 minut temu, ... mi się chce napisał:

on pewnie nawet nie wie że podatki są 

Dlatego właśnie dopytuję, bo sprzedaż działki też jest opodatkowana, tutaj nic nikomu nikt nie podaruje, pewne w życiu są podatki i śmieerć, jak to mawiają 😉

Edytowano przez RC +

Rym Cym a ty twierdzisz że osoby homo udają bo to modne i powinny sobie wymodlić orientację hetero u Boga?

Hetero faceci też mają bardzo dziwne zachowania w ogóle zachowania seksualistyczne są mocno krzykliwe i dziwne 

1 minutę temu, bocibot napisał:

Rym Cym a ty twierdzisz że osoby homo udają bo to modne i powinny sobie wymodlić orientację hetero u Boga?

Nie wiem czy pamiętasz, ale jak pisali tutaj dwaj homoseksualiści, znani dobrze na forum, to ja byłem dla nich bardzo uprzejmy, nigdy ich nie obrażałem, nie ignorowałem, pisałem z nimi w życzliwym tonie. To po pierwsze. Po drugie uważam i zawsze uważałem homoseksualizm za formę zaburzenia seksualnego i tego nigdy nie ukrywałem, co nie oznacza, że jestem wrogo nastawiony do każdego z osobna, przeciwnie, życzę im jak najlepiej. Krytycznie nastawiony jestem do części politycznej, zwanej LGBT, uważam ich za szkodliwych agitatorów politycznych propagujących neo-marksizm. Nie każdy homoseksualista się utożsamia ze skrajnym marksizmem, leninizmem i to też trzeba brać pod uwagę.

2 minuty temu, RC + napisał:

Nie wiem czy pamiętasz, ale jak pisali tutaj dwaj homoseksualiści, znani dobrze na forum, to ja byłem dla nich bardzo uprzejmy, nigdy ich nie obrażałem, nie ignorowałem, pisałem z nimi w życzliwym tonie. To po pierwsze. Po drugie uważam i zawsze uważałem homoseksualizm za formę zaburzenia seksualnego i tego nigdy nie ukrywałem, co nie oznacza, że jestem wrogo nastawiony do każdego z osobna, przeciwnie, życzę im jak najlepiej. Krytycznie nastawiony jestem do części politycznej, zwanej LGBT, uważam ich za szkodliwych agitatorów politycznych propagujących neo-marksizm. Nie każdy homoseksualista się utożsamia ze skrajnym marksizmem, leninizmem i to też trzeba brać pod uwagę.

No fakt po niektórych to nie widać w ogóle i laski się w nich zako...ą, takich znałam i żeby organizacje jakieś wysławiać to zyski trzeba z tego mieć a nie być szaraczkiem ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się