tworki jukon welcome 17 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Hihi. Ale jaki obraz ich sam widzisz. Pomyślmy o czymś przyjemnym…. I już najēbåna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Czekam na te dowody od dawna. Gdzie są? Daj. Niech wszyscy obecni to zobaczą teraz. Nie masz jaj? To dziękuję i idź siwieć dalej. Mam być taki jak Ty no way ... zapytaj sto razy Leżaka może Ci przypomni czy mam rację jak ma yaya Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 6 godzin temu Mini ritardzica i miki rurek. Piękna para jak żurnala xD dwaj agenci specjalni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, sebix libedowski napisał: pisalas do mnie ja nie mam schizofrenii nie trzeba do mnie pisac w liczbie mnogiej poza tym juz ci napisalem ze nadal to jest bez sensu ale ty pewnie tego nie widzisz bo nie rozumiesz co sama piszesz Wystapilem o kartę kredytową 7k zobaczymy czy dadzom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 6 godzin temu Idę odsłuchać piosenki ważnej dla mnie papa. Wrócę za 5 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Hihi. Ale jaki obraz ich sam widzisz. Pomyślmy o czymś przyjemnym…. Widzę, woli Cię wyzywać i Madzie niż przyznać, że mam rację Tym bardziej, że miała co pokazać, więc po co ta spina ? Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Mam być taki jak Ty no way ... zapytaj sto razy Leżaka może Ci przypomni czy mam rację jak ma yaya Ty jesteś gorszy, bo ja piszę prawdę, a ty łżesz, i to na trzeźwo. Leżakiem se jaja zasłaniasz? Oj, słabiutko, rycerzu pokalanej mini myszkowicz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Mam być taki jak Ty no way ... zapytaj sto razy Leżaka może Ci przypomni czy mam rację jak ma yaya Jak bym je polozyl na dumbo to by nie mogła wstać Edytowano 6 godzin temu przez Geniusz setupu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 558 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Geniusz setupu tak napisał: Wystapilem o kartę kredytową 7k zobaczymy czy dadzom Dadzą, to wirtualna karta do allegro pay, nie platynowa karta w banku szwajcarskim. Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Ty jesteś gorszy, bo ja piszę prawdę, a ty łżesz, i to na trzeźwo. Leżakiem se jaja zasłaniasz? Oj, słabiutko, rycerzu pokalanej mini myszkowicz. Możesz mnie obrażać ile chcesz, to nie zmienia faktu, że byłaś w red ubrana Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Idę odsłuchać piosenki ważnej dla mnie papa. Wrócę za 5 minut. tu tez ci sie przypadki myla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Geniusz setupu tak napisał: Jak bym je polozyl na dumbo to by nie mogła wstać Napisałeś niezłe gabaryty więc wiesz nawet Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Możesz mnie obrażać ile chcesz, to nie zmienia faku, że byłaś w red ubrana Ty też mnie możesz obrażać robieniem ze mnie taniej kur'ewki z kafe. Wiem, że imponują ci takie ritardzice od zawsze, ale prawda leży gdzie indziej. I bynajmniej nie na dywanie. Płoń ze wstydu, szlorze. Brzydzisz mnie, kudłaty szreku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 33 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Możesz mnie obrażać ile chcesz, to nie zmienia faku, że byłaś w red ubrana Być może to ubranie uratowało nam oczy a może wręcz życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Być może to ubranie uratowało nam oczy a może wręcz życie Szyszka ma ładniejsze, ale po co się Boni sypie do mnie nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Być może to ubranie uratowało nam oczy a może wręcz życie Nie martw się. Kobiety w jotpegach to jedyne jakie ci grożą w życiu. Szkoda, że nie pomyślałeś o wzroku innych, gdy wrzucałeś obłe cielsko, sugerując, że jesteś seksowny. Ja oślepłam. Nie wiem jak inni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 6 godzin temu Haaa haha. Ritardzica to ty we własnej osobie. Makaronie, myślę że to czas najwyższy zakończyć dywagacje o upośledzeniu bożej paszkwilki, na którą nikt by w realu nie splunął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 6 godzin temu Może pora oddać się muzyce….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Dadzą, to wirtualna karta do allegro pay, nie platynowa karta w banku szwajcarskim. Raczej mierzę w fizyczny plastik byloby czym płacić za zapiekanki dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Haaa haha. Ritardzica to ty we własnej osobie. Makaronie, myślę że to czas najwyższy zakończyć dywagacje o upośledzeniu bożej paszkwilki, na którą nikt by w realu nie splunął. Co tam imputujesz, kobyło szablozębna? haa haa ihaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Haaa haha. Ritardzica to ty we własnej osobie. Makaronie, myślę że to czas najwyższy zakończyć dywagacje o upośledzeniu bożej paszkwilki, na którą nikt by w realu nie splunął. Nie napisałem, że ma gorsze, ale są lepsze, więc grajmy i kończmy imprezę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 17 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Haaa haha. Ritardzica to ty we własnej osobie. Makaronie, myślę że to czas najwyższy zakończyć dywagacje o upośledzeniu bożej paszkwilki, na którą nikt by w realu nie splunął. Ty się zacznij wysypiać i skoncz żlopać wódę skoro pozyskałaś pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Nie martw się. Kobiety w jotpegach to jedyne jakie ci grożą w życiu. Szkoda, że nie pomyślałeś o wzroku innych, gdy wrzucałeś obłe cielsko, sugerując, że jesteś seksowny. Ja oślepłam. Nie wiem jak inni. Typ jak typ mniej więcej adekwatnie zapuszczony co do wieku wejdź se na sor tam to dopiero janusze ferdynady kiepskie i wieloryby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Zamknij mordę pampersino i idź waruj w czerwonym odzieniu, lady in red dress. Jaka oryginalna...Pozyskałaś pracę przy sprzątaniu guwna swoich końskich sióstr haa haa. To waruj tam i sprzątaj, szlorofilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Ty też mnie możesz obrażać robieniem ze mnie taniej kur'ewki z kafe. Wiem, że imponują ci takie ritardzice od zawsze, ale prawda leży gdzie indziej. I bynajmniej nie na dywanie. Płoń ze wstydu, szlorze. Brzydzisz mnie, kudłaty szreku. dlaczego od razu qrewki jak bylas ubrana i za darmo wyslalas to nie spelniasz definicji chociaz pewnie udawalas ze w jakism awatarze to ty a on lyknal niczym pelikan z drugiej strony jak zna imie to kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 6 godzin temu Albo do szatni męskiej na pływalni nadal pamiętam idzie się zrzygac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 33 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Szyszka ma ładniejsze, a No i stąd się bierze wsciek babci bożej i tu jest pies pogrzebany. Wszyscy wszystko mają ładniejsze i co ma biedulka napisać ? To się będzie zasłaniać brakiem koorestwa bo jak wiemy przesyłanie sobie normalnych fot w ubraniu to nagle złooo wcielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: Typ jak typ mniej więcej adekwatnie zapuszczony co do wieku wejdź se na sor tam to dopiero janusze ferdynady kiepskie i wieloryby Nie takie okazy widziałam. Chodzi o kontekst udawania czada, gdy się jest otyłym odyńcem z urojeniami na mój temat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 6 godzin temu Makaronie Link mi nie chcą osadzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 33 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Nie takie okazy widziałam. Chodzi o kontekst udawania czada, gdy się jest otyłym odyńcem z urojeniami na mój temat. Bardzo odważne słowa jak na kobietę 2 razy większa i 3 razy szerszą ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach