Onaaaa 1264 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Wolno, ale brzuszek już Cię bolał, więc co jest prawdą co iluzją Dobranoc Magda Chyba nie bolał od jedzenia ale nie pamiętam już Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: A no pełno creepow sobie może tak gadać tylko potem ich zamykają jak se za dużo pozwalają To nie podlega negocjacji ale kuchnie możesz i łazienkę se po swojemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: I już byś mial u mnie pałę na języku polskim i byś kiblował. Schowaj się w cień, gdzie twoje miejsce. tylko zapominasz ze ja nie jestem uczniem i pracuje a ty sama nie masz pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: To nie podlega negocjacji ale kuchnie możesz i łazienkę se po swojemu Nudzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: Nudzisz Mówiłem już kiedyś byłem z nudziarom na piwie i mnie tak zirytowala tym że jest swoja że drugiej nie chciałem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, sebix libedowski napisał: tylko zapominasz ze ja nie jestem uczniem i pracuje a ty sama nie masz pracy Pozyskałam pracę, jesteś nie na czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: Mówiłem już kiedyś byłem z nudziarom na piwie i mnie tak zirytowala tym że jest swoja że drugiej nie chciałem huh No i fajnie lepiej iść tam gdzie jest się mile widzianym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Chyba nie bolał od jedzenia ale nie pamiętam już Ale prawdą jest, że bolał, więc nie zaprzeczaj samej sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: No i fajnie lepiej iść tam gdzie jest się mile widzianym Nie kazdom da się uratować niektóre pochowajom z kotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Geniusz setupu tak napisał: Nie kazdom da się uratować niektóre pochowajom z kotem Nie twoja sprawa z czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Pozyskałam pracę, jesteś nie na czasie. tak ? to jak chodzisz do pracy jak pijesz na kafeterii nocami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, sebix libedowski napisał: tak ? to jak chodzisz do pracy jak pijesz na kafeterii nocami ? A kiedy ostatni raz pisałam, że coś piłam? No zagnij mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 33 Napisano 3 godziny temu Detektyw libedowski znowu na tropie jest tu większy przegryw? Serio 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: A kiedy ostatni raz pisałam, że coś piłam? No zagnij mnie. pare dni temu jak wszedlem to bylas narabana ok 2 w nocy jakas afera zdjeciowa byla nie pamietam kiedy to bylo tak a propos to dlaczego wyrywalas malowanego na zdjecie sprzed 17 lat bo nie kumam tego ? sadzisz ze on leci na nastolatki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: Detektyw libedowski znowu na tropie jest tu większy przegryw? Serio tak ty gruby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, sebix libedowski napisał: pare dni temu jak wszedlem to bylas narabana ok 2 w nocy jakas afera zdjeciowa byla nie pamietam kiedy to bylo tak a propos to dlaczego wyrywalas malowanego na zdjecie sprzed 17 lat bo nie kumam tego ? sadzisz ze on leci na nastolatki ? Nikogo nie wyrywałam, napisałam że znalazłam zdjęcie z 1 gim. Chciał to zobaczył, nie było w tym kontekstu żadnego. I nie byłam nawalona wsiurze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, bocibot napisał: Nie twoja sprawa z czym Wątpię żebys chciała wracać do kota ale zawsze możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nikogo nie wyrywałam, napisałam że znalazłam zdjęcie z 1 gim. Chciał to zobaczył, nie było w tym kontekstu żadnego. I nie byłam nawalona wsiurze. Nie byłaś to prawda, więc nie tłumacz się mu nie ma sensu i tak Ci nie uwierzy Smerf ważniak Dobrej nocy Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie byłaś to prawda, więc nie tłumacz się mu nie ma sensu i tak Ci nie uwierzy Smerf ważniak Dobrej nocy Dobranoc ️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 33 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, sebix libedowski napisał: tak ty gruby Rozumiem że czasem komuś przygadać jest zabawne, sam nie jestem bez grzechu ale żeby dzień w dzień bez przerwy się interesować co obca osoba z forum robi ze swoim życiem, prowadzić jakieś 'sledztwa' na temat czy pije, czy nie pije, ile razy dziennie robiła kupę czy siku itp to już trzeba być prawdziwym kripem bez własnego życia albo jakimś psychopatą. Nie zdziwłbym się gdyby seryjni zabojcy dzialali na podobnej zasadzie, może przesadzam ale jak dla mnie takie zainteresowanie to już niezdrowa obsesja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Jako naczelny świadek oznajmiam, że szlora sama wyskoczyła do malowanego ze zdjęciem. On nie zaczął. A pijana była, a przynajmniej tak twierdziła, z 2 doby temu. Większej jełopy tu nie było już dawno. Pewnie dekiel myśli, że jak będzie udawać, że moczy ryja to będzie taki dekadencki. Ogólnie kloaka i gardzę szczerze. Żegnam ozięble. Edytowano 2 godziny temu przez BabkaBożaBeware 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Nikogo nie wyrywałam, napisałam że znalazłam zdjęcie z 1 gim. Chciał to zobaczył, nie było w tym kontekstu żadnego. I nie byłam nawalona wsiurze. aha ok nie wiem jaki byl kontekst ale nawalona bylas czytalem pod koniec ten temat i pozniej jakies jeszcze inne pijackie dogrywki w innym temacie Edytowano 2 godziny temu przez sebix libedowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 17 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie byłaś to prawda, więc nie tłumacz się mu nie ma sensu i tak Ci nie uwierzy Smerf ważniak Dobrej nocy Jak nie była jak sama pisała, że się najebała miętówką i kilkoma piwami 10 razy nie umiała własnego maila poprawnie podać Skończ białorycerzyć wlochaczu bo i tak nie zarūchasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Dobranoc ️ Zabraklo mi reakcji. Dobranoc Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Jako naczelny świadek oznajmiam, że szlora sama wyskoczyła do malowanego ze zdjęciem. On nie zaczął. A pijana była, a przynajmniej tak twierdziła, z 2 doby temu. Większej jełopy tu nie było już dawno. Pewnie dekiel myśli, że jak będzie udawać, że moczy ryja to będzie taki dekadencki. Ogólnie kloaka i gardzę szczerze. Żegnam ozięble. Tak szczerze to kogo to obchodzi chyba tylko iskre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Jako naczelny świadek oznajmiam, że szlora sama wyskoczyła do malowanego ze zdjęciem. On nie zaczął. A pijana była, a przynajmniej tak twierdziła, z 2 doby temu. Większej jełopy tu nie było już dawno. Pewnie dekiel myśli, że jak będzie udawać, że moczy ryja to będzie taki dekadencki. Ogólnie kloaka i gardzę szczerze. Żegnam ozięble. Zamknij otwór, bo halitozą trąci. To się zastanów w końcu, czy byłam nawalona, czy udawałam, bo ja ci zarzekam, że nie byłam. Nudne masz swoje perypetie więc schowaj się w cień jak nie masz nic sensownego do napisania, obwiędła szamboniero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: Tak szczerze to kogo to obchodzi chyba tylko iskre Wszystkich nas, bo to sprawa ogólnokafeteryjna. A tak serio to nikogo, bo kogo prócz incela białorycerza czy innego bezbeka może obchodzić 30 letni dzban z mentalem galerianki Milenki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Jak nie była jak sama pisała, że się najebała miętówką i kilkoma piwami 10 razy nie umiała własnego maila poprawnie podać Skończ białorycerzyć wlochaczu bo i tak nie zarūchasz Nie szukam tego co Ty lecz się typie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Zamknij otwór, bo halitozą trąci. To się zastanów w końcu, czy byłam nawalona, czy udawałam, bo ja ci zarzekam, że nie byłam. Nudne masz swoje perypetie więc schowaj się w cień jak nie masz nic sensownego do napisania, obwiędła szamboniero. klap klap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 33 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Jako naczelny świadek oznajmiam, że szlora sama wyskoczyła do malowanego ze zdjęciem. On nie zaczął. A pijana była, a przynajmniej tak twierdziła, z 2 doby temu. Większej jełopy tu nie było już dawno. Pewnie dekiel myśli, że jak będzie udawać, że moczy ryja to będzie taki dekadencki. Ogólnie kloaka i gardzę szczerze. Żegnam ozięble. I znowu wychodzi jak cię boli że inne mają co wysyłać a ty nie. Jakie to niskie czasem i małostkowe... Edytowano 2 godziny temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach