Spaghetti... 352 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Makaronie Link mi nie chcą osadzić Możesz więc nawet zagrać piętro niżej w moim temacie Na mnie już czas... Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) a ten krzys ktory biegal z pindolem po kafe to nie bicy to jak zwykle moon rzucal te obelgi bo wg niego szymapnsi brzuch o tym swiadczyl zapomnieli tylko ze krzys wklejal tez tu swoja glowe i to nie bicu swoja droga widmok kiedys wmawial babom na kafe ze ten krzys tylko w ubraniu jakiejs koszuli w krate to jestem ja Edytowano 5 godzin temu przez sebix libedowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Możesz więc nawet zagrać piętro niżej w moim temacie Na mnie już czas... Mają to za spam więc już nie będę walczyć… to dobranocka. a podsumowując inwalidziarz i upośledzona boża nie trzymająca moczu powinni się spiknąć. chociaż nie wiem, czy takie natężenie głupoty byłoby możliwe w zmierzeniu w amperach. Edytowano 5 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, big buu napisał: No i stąd się bierze wsciek babci bożej i tu jest pies pogrzebany. Wszyscy wszystko mają ładniejsze i co ma biedulka napisać ? To się będzie zasłaniać brakiem koorestwa bo jak wiemy przesyłanie sobie normalnych fot w ubraniu to nagle złooo wcielone Boni też jest atrakcyjną kobietą, więc nie wiem o co ma ten wściek Trzymaj się Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu Boże, co za incel. Ja jebje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Mają to za spam więc już nie będę walczyć… to dobranocka. a podsumowując inwalidziarz i upośledzona boża nie trzymająca moczu powinni się spiknąć. chociaż nie wiem, czy takie natężenie głupoty byłoby możliwe w zmierzeniu w amperach. blizej ci do elektronika niz polonisty bo rozrozniasz prawidlowo napiecie od natezenia wraz z jednostkami a to rzadkosc Edytowano 5 godzin temu przez sebix libedowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, sebix libedowski napisał: blizej ci do elektronika niz polonisty bo rozrozniasz prawidlowo napiecie od natezenia a to rzadkosc Znam się na wielu dziedzinach, o jakich ci się nie śniło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Boni też jest atrakcyjną kobietą, a widziales kiedys jakas brzydka kafeterianke ? tak z ciekawosci pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, sebix libedowski napisał: blizej ci do elektronika niz polonisty bo rozrozniasz prawidlowo napiecie od natezenia a to rzadkosc Pastucha ma, więc wie, co jom po zadzie napjerdala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Mają to za spam więc już nie będę walczyć… to dobranocka. a podsumowując inwalidziarz i upośledzona boża nie trzymająca moczu powinni się spiknąć. chociaż nie wiem, czy takie natężenie głupoty byłoby możliwe w zmierzeniu w amperach. Nie musisz z niczym walczyć, dobranoc Minnie jesteś podobno Damą tak ? więc zachowaj klasę i nie pluj żabami teraz na nie Proszę Cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 5 godzin temu Same atrakcyjne tutaj aż strach pindola wyjac jeszcze jednocześnie zacznom wszystkie ssac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Znam się na wielu dziedzinach, o jakich ci się nie śniło. na znaczeniu wyrazow i deklinacji to jednak slabo sie znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Znam się na wielu dziedzinach, o jakich ci się nie śniło. Och. Haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, sebix libedowski napisał: na znaczeniu wyrazow i deklinacji to jednak slabo sie znasz Jestem humanistką a teraz żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Pastucha ma, więc wie, co jom po zadzie napjerdala. to mozliwe albo wychowala sie z baranami w zagrodzie rzadko kiedy ktos rozroznia to jeszcze zeby wiedzial co w woltach a co w amperach naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie musisz z niczym walczyć, dobranoc Minnie jesteś podobno Damą tak ? więc zachowaj klasę i nie pluj żabami teraz na nie Proszę Cię. ️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie musisz z niczym walczyć, dobranoc Minnie jesteś podobno Damą tak ? więc zachowaj klasę i nie pluj żabami teraz na nie Proszę Cię. Weź zabierz swoją damę, bo jebje gnojem i jest tępa, a my tu dbamy o klimat. Zabieraj tego obesrańca. Raus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jestem humanistką a teraz żegnam. taka z ciebie humanistka jak i ze mnie czyli granatem od pluga oderwana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: ️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, sebix libedowski napisał: to mozliwe albo wychowala sie z baranami w zagrodzie rzadko kiedy ktos rozroznia to jeszcze zeby wiedzial co w woltach a co w amperach naprawde Bo to jest dama, która zeszła na kafeterię niczym święta z nieba i próbuje udawać plebs. Uczy się obcować wśród przeciętnego choroszczanina, ale jeszcze guwno umi. Może ją makrą podszkoli, bo jednak dłużej tu głupa rżnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 33 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, sebix libedowski napisał: a ten krzys ktory biegal z pindolem po kafe to nie bicy to jak zwykle moon rzucal te obelgi bo wg niego szymapnsi brzuch o tym swiadczyl zapomnieli tylko ze krzys wklejal tez tu swoja glowe i to nie bicu swoja droga widmok kiedys wmawial babom na kafe ze ten krzys tylko w ubraniu jakiejs koszuli w krate to jestem ja Roskosmos ma że 185 cm wzrostu i że 150 kg żywej wagi więc nie nasza liga akurat. Ciekawe co u niego. A munisko sam wrzucał nieraz te same owłosione brzuszysko, stary dziad udający młodziaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Weź zabierz swoją damę, bo jebje gnojem i jest tępa, a my tu dbamy o klimat. Zabieraj tego obesrańca. Raus Idż spać nóżki Ci zmarzną w tym wdzianku Raz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu Moi najmilsi, to nie jest wasz prywatny folwark. Tu nie ma opcji prywatności. Przypomina, bo zbiera na mdłości od waszej mi..podłości. Żegnam, gnoje i mam naboje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Och. Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Roskosmos a to nie jest ten z rakieta w awatarze rocket czy jakos tak ? to nie moje czasy ja nie widzialem tego ale widzialem zdjecia tego typa z pindolem i glowa i widac ze to nie ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 33 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Boni też jest atrakcyjną kobietą, więc nie wiem o co ma ten wściek Trzymaj się Jak ona jest atrakcyjna to każda ma szansę.. . Gratuluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Roskosmos ma że 185 cm wzrostu i że 150 kg żywej wagi więc nie nasza liga akurat. Ciekawe co u niego. A munisko sam wrzucał nieraz te same owłosione brzuszysko, stary dziad udający młodziaka. A co ma brzuszysko muna do twoich cyców większych niż u szynszyli klocowatej? Czy jego bojler zmniejsza twój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Jak ona jest atrakcyjna to każda ma szansę.. . Gratuluję nie wiem jak wyglada bandzior ale jestem przekonany ze dla makarona nie ma brzydkich kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: A co ma brzuszysko muna do twoich cyców większych niż u szynszyli klocowatej? Czy jego bojler zmniejsza twój? to ze piszesz ze biegal z siurkiem a to nie on biegal i piszesz to na podstawie brzucha jak u malpy bo i on i bicu taki wklejali ale tamten wklejal tez glowe i pindola i to nie byl bicu bo glowa sie nie zgadza tamten mial ciemniejsze wlosy i glowe jakby wsadzil ja miedzy zderzaki dwoch samochodow a bicu ma jajowata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 33 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, sebix libedowski napisał: a to nie jest ten z rakieta w awatarze rocket czy jakos tak ? to nie moje czasy ja nie widzialem tego ale widzialem zdjecia tego typa z pindolem i glowa i widac ze to nie ty Coś tam kojarzę, lecz kompletnie nie potrafię stwierdzić podobieństwa. Krzysiek jak tu był to dużo narzekał , raczej nie sądzę że tu wciąż siedzi bo byśmy wiedzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach