Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Jest Widmo aka Get Out?

Polecane posty

6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Makaronie Link mi nie chcą osadzić 

Możesz więc nawet zagrać piętro niżej w moim temacie :classic_cool:

Na mnie już czas... 

Edytowano przez Spaghetti...

a ten krzys ktory biegal z pindolem po kafe to nie bicy to jak zwykle moon rzucal te obelgi bo wg niego szymapnsi brzuch o tym swiadczyl zapomnieli tylko ze krzys wklejal tez tu swoja glowe i to nie bicu

swoja droga widmok kiedys wmawial babom na kafe ze ten krzys  tylko w ubraniu jakiejs koszuli w krate to jestem ja 😄 

Edytowano przez sebix libedowski

3 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Możesz więc nawet zagrać piętro niżej w moim temacie :classic_cool:

Na mnie już czas... 

Mają to za spam więc już nie będę walczyć… to dobranocka. 🌙 a podsumowując inwalidziarz i upośledzona boża nie trzymająca moczu powinni się spiknąć. 👌🏻 chociaż nie wiem, czy takie natężenie głupoty byłoby możliwe w zmierzeniu w amperach. 

Edytowano przez Minnie Moskowitz

10 minut temu, big buu napisał:

No i stąd się bierze wsciek babci bożej i tu jest pies pogrzebany. Wszyscy wszystko mają ładniejsze i co ma biedulka napisać ? To się będzie zasłaniać brakiem koorestwa bo jak wiemy przesyłanie sobie normalnych fot w ubraniu to nagle złooo wcielone  😉

Boni też jest atrakcyjną kobietą, więc nie wiem o co ma ten wściek :classic_cool:

Trzymaj się 😉 

Edytowano przez Spaghetti...

2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Mają to za spam więc już nie będę walczyć… to dobranocka. 🌙 a podsumowując inwalidziarz i upośledzona boża nie trzymająca moczu powinni się spiknąć. 👌🏻 chociaż nie wiem, czy takie natężenie głupoty byłoby możliwe w zmierzeniu w amperach. 

blizej ci do elektronika niz polonisty bo rozrozniasz prawidlowo napiecie od natezenia wraz z jednostkami a to rzadkosc 😄

Edytowano przez sebix libedowski

Przed chwilą, sebix libedowski napisał:

blizej ci do elektronika niz polonisty bo rozrozniasz prawidlowo napiecie od natezenia a to rzadkosc 😄

Znam się na wielu dziedzinach, o jakich ci się nie śniło. 

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Boni też jest atrakcyjną kobietą,

a widziales kiedys jakas brzydka kafeterianke ? tak z ciekawosci pytam 😄

blizej ci do elektronika niz polonisty bo rozrozniasz prawidlowo napiecie od natezenia a to rzadkosc 😄

Pastucha ma, więc wie, co jom po zadzie napjerdala.

2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Nie musisz z niczym walczyć, dobranoc 😉 Minnie jesteś podobno Damą tak ? więc zachowaj klasę i nie pluj żabami teraz na nie :classic_cool:

Proszę Cię.

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Znam się na wielu dziedzinach, o jakich ci się nie śniło. 

na znaczeniu wyrazow i deklinacji to jednak slabo sie znasz

na znaczeniu wyrazow i deklinacji to jednak slabo sie znasz

Jestem humanistką a teraz żegnam. 

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

Pastucha ma, więc wie, co jom po zadzie napjerdala.

to mozliwe albo wychowala sie z baranami w zagrodzie 😄

rzadko kiedy ktos rozroznia to jeszcze zeby wiedzial co w woltach a co w amperach naprawde

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Nie musisz z niczym walczyć, dobranoc 😉 Minnie jesteś podobno Damą tak ? więc zachowaj klasę i nie pluj żabami teraz na nie :classic_cool:

Proszę Cię.

⭐💜🌹

Przed chwilą, Spaghetti... napisał:

Proszę Cię.

Weź zabierz swoją damę, bo jebje gnojem i jest tępa, a my tu dbamy o klimat. Zabieraj tego obesrańca. Raus

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Jestem humanistką a teraz żegnam. 

taka z ciebie humanistka jak i ze mnie czyli granatem od pluga oderwana 😄

1 minutę temu, sebix libedowski napisał:

to mozliwe albo wychowala sie z baranami w zagrodzie 😄

rzadko kiedy ktos rozroznia to jeszcze zeby wiedzial co w woltach a co w amperach naprawde

Bo to jest dama, która zeszła na kafeterię niczym święta z nieba i próbuje udawać plebs. Uczy się obcować wśród przeciętnego choroszczanina, ale jeszcze guwno umi. Może ją makrą podszkoli, bo jednak dłużej tu głupa rżnie.

8 minut temu, sebix libedowski napisał:

a ten krzys ktory biegal z pindolem po kafe to nie bicy to jak zwykle moon rzucal te obelgi bo wg niego szymapnsi brzuch o tym swiadczyl zapomnieli tylko ze krzys wklejal tez tu swoja glowe i to nie bicu

swoja droga widmok kiedys wmawial babom na kafe ze ten krzys  tylko w ubraniu jakiejs koszuli w krate to jestem ja 😄 

Roskosmos ma że 185 cm wzrostu i że 150 kg żywej wagi więc nie nasza liga akurat. Ciekawe co u niego. 

A munisko sam wrzucał nieraz te same owłosione  brzuszysko, stary dziad udający  młodziaka. 

2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

Weź zabierz swoją damę, bo jebje gnojem i jest tępa, a my tu dbamy o klimat. Zabieraj tego obesrańca. Raus

Idż spać nóżki Ci zmarzną w tym wdzianku :classic_cool: Raz!

Moi najmilsi, to nie jest wasz prywatny folwark. Tu nie ma opcji prywatności. Przypomina, bo zbiera na mdłości od waszej mi..podłości. Żegnam, gnoje i mam naboje. 

Przed chwilą, big buu napisał:

Roskosmos

a to nie jest ten z rakieta w awatarze rocket czy jakos tak ? to nie moje czasy ja nie widzialem tego ale widzialem zdjecia tego typa z pindolem i glowa i widac ze to nie ty

8 minut temu, Spaghetti... napisał:

Boni też jest atrakcyjną kobietą, więc nie wiem o co ma ten wściek :classic_cool:

Trzymaj się 😉 

Jak ona jest atrakcyjna to każda ma szansę.. . Gratuluję 🤝

1 minutę temu, big buu napisał:

Roskosmos ma że 185 cm wzrostu i że 150 kg żywej wagi więc nie nasza liga akurat. Ciekawe co u niego. 

A munisko sam wrzucał nieraz te same owłosione  brzuszysko, stary dziad udający  młodziaka. 

A co ma brzuszysko muna do twoich cyców większych niż u szynszyli klocowatej? Czy jego bojler zmniejsza twój?

Przed chwilą, big buu napisał:

Jak ona jest atrakcyjna to każda ma szansę.. . Gratuluję 🤝

nie wiem jak wyglada bandzior ale jestem przekonany ze dla makarona nie ma brzydkich kobiet 😄

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

A co ma brzuszysko muna do twoich cyców większych niż u szynszyli klocowatej? Czy jego bojler zmniejsza twój?

to ze piszesz ze biegal z siurkiem a to nie on biegal i piszesz to na podstawie brzucha jak u malpy bo i on i bicu taki wklejali ale tamten wklejal tez glowe i pindola i to nie byl bicu bo glowa sie nie zgadza tamten mial ciemniejsze wlosy i glowe jakby wsadzil ja miedzy zderzaki dwoch samochodow a bicu ma jajowata 

2 minuty temu, sebix libedowski napisał:

a to nie jest ten z rakieta w awatarze rocket czy jakos tak ? to nie moje czasy ja nie widzialem tego ale widzialem zdjecia tego typa z pindolem i glowa i widac ze to nie ty

Coś tam kojarzę, lecz kompletnie nie potrafię stwierdzić podobieństwa. Krzysiek jak tu był to dużo narzekał , raczej nie sądzę że tu wciąż siedzi bo byśmy wiedzieli. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się