BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, sebix libedowski napisał: to ze piszesz ze biegal z siurkiem a to nie on biegal i piszesz to na podstawie brzucha jak u malpy bo i on i bicu taki wklejali ale tamten wklejal tez glowe i pindola i to nie byl bicu bo glowa sie nie zgadza tamten mial ciemniejsze wlosy i glowe jakby wsadzil ja miedzy zderzaki dwoch samochodow a bicu ma jajowata haha ja jebje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 3 Napisano 5 godzin temu Idę spać bo muszę wstać za 5h elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 33 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: A co ma brzuszysko muna do twoich cyców większych niż u szynszyli klocowatej? Czy jego bojler zmniejsza twój? Tyle co twoje włosy na plecach czyli jajco. Elo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu Od razu feszer zawitało. Jak poszły gnujska haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, big buu napisał: Coś tam kojarzę, lecz kompletnie nie potrafię stwierdzić podobieństwa. Krzysiek jak tu był to dużo narzekał , raczej nie sądzę że tu wciąż siedzi bo byśmy wiedzieli. to moze ten swiniopas kaspej on codziennie narzeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, sebix libedowski napisał: to moze ten swiniopas kaspej on codziennie narzeka taki obraz wasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Ostatnie podrygi …. Małża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Emotikon małż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu W końcu. Haa haa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu Przegrzebka ciebie swendzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu ha haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Idź na leczenie. Na cito. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Krnąbrna pannico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu Zabieraj świstaka i paszoł won za pastucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Sassy whale - impertynencki wieloryb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu Chcesz zagrać w niebieskiego? haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Nie jestem za samobójstwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Ptaszyny ćwierkają….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu Wolisz zabójstwo. Rozumię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Świt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Kolega gej mnie namawiał na film i przytulanie a ja powiedziałam Nie, Nie, Nie, haa haaa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Ale jutro mu zrobię mejkap….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu No jak mu płacisz za towarzystwo to i gnoju zeżre ze smakjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu Ja nie z płacących haaa haaa a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu Chory człowiek gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Zamykam temat, który był zz przymróżeniem oka. Edytowano 5 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 5 godzin temu Z przymróżeniem odbytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach