Szon patrol 20 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Tankuj beemkę, a ja naciągam lajkry. Kierunek: pomorze. Januszkowi powiem, ze silka sie przedłużyła. fajny ten twój Januszek? opowiedz coś wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qazsxd 0 Napisano 6 godzin temu Lezak z wanny z domestosem zrobil bo go nie stac na zmywarke czy o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qazsxd 0 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Huldra napisał: Śmierdzisz oblechem z tira na odległość. Nie rozumiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol napisał: wszedzie mnie pelno Potwierdzam. Widziałam Cię dziś w tramwaju i hipermarket. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 20 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Potwierdzam. Widziałam Cię dziś w tramwaju i hipermarket. zaraz ci z lodówki wyskocze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol napisał: fajny ten twój Januszek? opowiedz coś wiecej Generalnie różnie z tym bywa, jak to w prawdziwym zyciu, ale przyznam ze po ostatnim meczu naszej kadry trochę sie zadziało w końcu;p zapatrzyłam sie na Lewego, potem siup do sypialni, Janusz za mną, zamknęłam oczy i jakos poszło;p podziało sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, qazsxd napisał: Lezak z wanny z domestosem zrobil bo go nie stac na zmywarke czy o co chodzi? Oszczędza wodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 20 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Generalnie różnie z tym bywa, jak to w prawdziwym zyciu, ale przyznam ze po ostatnim meczu naszej kadry trochę sie zadziało w końcu;p zapatrzyłam sie na Lewego, potem siup do sypialni, Janusz za mną, zamknęłam oczy i jakos poszło;p podziało sie zazdro 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, qazsxd napisał: Lezak z wanny z domestosem zrobil bo go nie stac na zmywarke czy o co chodzi? Myje naczynia w wodzie po kąpieli. Twierdzi też, że niektórych naczyń nie mył rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol napisał: zaraz ci z lodówki wyskocze O właśnie! Muszę wyjąć coś z zamrażalnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol napisał: zazdro Dzisiaj czekam na gapcia, żeby powtórzyć te pamięciowke później w sypialni, jak moi hejkerzy twierdzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 36 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Widmo Widzę, przeciez przez pewien czas zasrywałeś mi skrzynkę, że jestem moderatorem i mam nakaz przywrócić ci temat, bo nie masz gdzie pisać, ani z kogo się naśmiewać. I wiesz co ci jeszcze powiem bracie babskiej dópy? Pasujesz z rudą. Jak ten jej gach w końcu kopnął ją w tyłek po tym wystąpieniu, to powinieś się z nią związać. Wiesz dlaczego? Bo w pisaniu bajek i wchodzeniu za bardzo tego forum w życiu jesteście jedynymi w swoim rodzaju. Niech się rozwodzi, zabiera kałachy z Pomorza i może twoja mamusia ją zaakceptuje. W końcu Pani Doktor na urlopie dziekańskim. Nie cytuj mnie więcej irytujący głąbie. Odezwała się najwieksza bajkopisarka kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał: Myje naczynia w wodzie po kąpieli. Twierdzi też, że niektórych naczyń nie mył rok. A co w tym dziwnego? Ja wyciskarka do soku nie myłam z 10 lat. Jak stoi w szafie to po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 20 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Dzisiaj czekam na gapcia, żeby powtórzyć te pamięciowke później w sypialni, jak moi hejkerzy twierdzą a gapcio sie pojawia jeszcze w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: A co w tym dziwnego? Ja wyciskarka do soku nie myłam z 10 lat. Jak stoi w szafie to po co? On miał na myśli brudne naczynia, nie te nieużywane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 28 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Zero cukru napisał: Odsuńcie się ja to sprawdzę. Proszę bardzo;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 0 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: Sama sobie odpowiadasz na własne posty. Ludzie co z wami? Kiepski z ciebie Sherlock Holmes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, Huldra napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Szon patroI napisał: Dzisiaj czekam na gapcia, żeby powtórzyć te pamięciowke później w sypialni, jak moi hejkerzy twierdzą Gapa się stracił, po teatralnym występie, ogłaszaniu separacji i wysyłki żony do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BаzуI napisał: Kiepski z ciebie Sherlock Holmes Nikt nie powiedział, że będzie łatwo. Zdrówka życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, murb napisał: Oszczędza wodę. oszczędzaj wodę - kąp się z przyjacielem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwamiecza 0 Napisano 5 godzin temu Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Gęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgęgę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 5 godzin temu istny dom wariatow sie zrobil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 39 minut temu, qazsxd napisał: Lezak z wanny z domestosem zrobil bo go nie stac na zmywarke czy o co chodzi? Gościu napisał że pluka naczynia w wannie w wodzie po kąpieli a ja ci to powtarzam jak stara plotkara bo Monty pajton by tego nie wymyślił xD Edytowano 5 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: istny dom wariatow sie zrobil No tak ty tu jesteś jedyna normalna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: istny dom wariatow sie zrobil Ty od zawsze nim byłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał: Ty od zawsze nim byłaś. czemu mi obrazasz dedi libeda zbokolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 5 godzin temu jestes zakolakiem a stara zdradza cie z murzynem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: oszczędzaj wodę - kąp się z przyjacielem I rzadko tak wychodziliśmy na suchy ląd ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, bocibot napisał: czemu mi obrazasz dedi libeda zbokolu Trudno być normalną po znajomości z Moonem Ale bierzesz leki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach