bocibot 71 Napisano 4 godziny temu O wy roochadla leśne już lepiej śpiewać na katechezie tylko by mogli punk albo metal puścić ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Monty napisał: No dawaj ten nick, blefowałas słabo i mówię sprawdzam. Dawaj Nie dziś. Bo jestem zmęczona i to nie jest dobry dzień. Przyjdz jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchaczi 1 Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, bocibot napisał: Hm no to się szanuje bo jak babie się nudzi i nie ma roboty albo bolca to widać po forum co robi właśnie Mówisz o sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1268 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Brumka się chyba speszyła to robimy okrążenie i powrót do pierwszego wykonawcy Nad rzeką wspomnień Nie ma przejść, nie ma miejsc Gdzie został choćby ślad A ja dam coś innego bo wolę te peszące Jak to dobrze, że skończył się już Ten podły dzień, co mi cię zabrał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 99 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale nie widzę, żebyś ty jej picie wytykała. Trzymasz jadaczkę na kłódekę, bo to jedyny twój sojusznik Nie wiem co robiłaś za plecami męża, ale wiem co pisałaś boniemu na privie a ty co robiłaś u mnie na privie i całej reszcie, gdzie nikt się tobą nie zainteresował? Nikt nie poleciał na jędrną pupcie i wysportowaną sylwetkę? Bo osobowością nie jesteś w stanie nikogo do siebie przyciągnąć A ty jakich sojusznikow masz? Niezrównoważoną iskrę chyba tylko. A moje grono z dnia na dzień się powiększa. Dam ci krótką radę - 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Puchaczi napisał: Mówisz o sobie? Wolne chwile miałam już mi się nie będzie nudziło a co tam u Klaudii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 17 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Czarodziejka gorzałka tańczyła w nim. Bo im tylko o to chodzi, abyś sam sobie szkodził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Latawica, ladacznica i nie dało się tak żyć Zanim kaktus uschnie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 17 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie dziś. Bo jestem zmęczona i to nie jest dobry dzień. Przyjdz jutro Tak i niby jutro to będziesz mądrzejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: Ale nie widzę, żebyś ty jej picie wytykała. Trzymasz jadaczkę na kłódekę, bo to jedyny twój sojusznik Nie wiem co robiłaś za plecami męża, ale wiem co pisałaś boniemu na privie a ty co robiłaś u mnie na privie i całej reszcie, gdzie nikt się tobą nie zainteresował? Nikt nie poleciał na jędrną pupcie i wysportowaną sylwetkę? Bo osobowością nie jesteś w stanie nikogo do siebie przyciągnąć Ale kto ma na mnie lecieć, jak ja nie jestem do wzięcia? Człowieku dorośnij, umyj się, skończ pić i odbij, bo żal mi ciebie (dyspozytor przyjął ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Zanim kaktus uschnie mi Kochanie jestem w niebie Oni nie wierzyli oni nie wierzą! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 36 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: A ty jakich sojusznikow masz? Niezrównoważoną iskrę chyba tylko. A moje grono z dnia na dzień się powiększa. Dam ci krótką radę - No widzisz, ja nikogo nie potrzebuję do pomocy. Jestem samotnym wilkiem. Ja też ci dam radę. Nie pij tyle, bo wstyd doprowadzać się do takiego stanu jako kobieta. Waruj tam przy salowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: A ja dam coś innego bo wolę te peszące Jak to dobrze, że skończył się już Ten podły dzień, co mi cię zabrał Od słów najpiękniejszych bezsenność piękniejsza, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Monty napisał: Tak i niby jutro to będziesz mądrzejsza Nowy dzień, nowa ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 99 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: No widzisz, ja nikogo nie potrzebuję do pomocy. Jestem samotnym wilkiem. Ja też ci dam radę. Nie pij tyle, bo wstyd doprowadzać się do takiego stanu jako kobieta. Waruj tam przy salowej. Warować to możesz w swoim barłogu i porozrzucanych pustych puszek i butelek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Monty napisał: Bo im tylko o to chodzi, abyś sam sobie szkodził Mówisz, że Cię miłość mierzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Kochanie jestem w niebie Oni nie wierzyli oni nie wierzą! Jakie śniadanie, taki cały dzień, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 36 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale kto ma na mnie lecieć, jak ja nie jestem do wzięcia? Człowieku dorośnij, umyj się, skończ pić i odbij, bo żal mi ciebie (dyspozytor przyjął ) To co szukalas u innych na priv? Kiedy poświęcasz czas mężowi, jak pracujesz na półtora etatu, a resztę czasu spędzasz tutaj? Ty się zachowujesz jak dziecko, a masz 50 lat. Masz problem, że ktoś nie pracuje i wyganiasz do pracy. Masz problem ze swoim wiekiem i mówisz , że baba jest on wiele starsza od ciebie, a to jest zaledwie kilka lat trzy razy w tygodniu pytasz, kiedy Ewke zostawi mąż. Zgaszona jak kiep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Jakie śniadanie, taki cały dzień, Pić, jeść, spać, jak Tamagotchi, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Jakie śniadanie, taki cały dzień, Jaki dzień, taka noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 36 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Mówisz, że Cię miłość mierzi A pamiętasz ostatnio jak pisałas, powiedz ile wypiłeś, to ja ci też powiem? Jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Zero cukru napisał: To co szukalas u innych na priv? Kiedy poświęcasz czas mężowi, jak pracujesz na półtora etatu, a resztę czasu spędzasz tutaj? Ty się zachowujesz jak dziecko, a masz 50 lat. Masz problem, że ktoś nie pracuje i wyganiasz do pracy. Masz problem ze swoim wiekiem i mówisz , że baba jest on wiele starsza od ciebie, a to jest zaledwie kilka lat trzy razy w tygodniu pytasz, kiedy Ewke zostawi mąż. Zgaszona jak kiep. Już są w Gorzowie. Zaraz będą.. Oddychaj i wpuść ich, może się uspokoisz Mam prawie 60 lat. A ty ile razy byłeś u Elki? Pogadamy o tym? Nie interesuj się cudzym życiem, tylko zajmij sobą i swoimi klopotami Nie cytuj, bo to ujma pisać z kimś takim jak ty. Ble Edytowano 4 godziny temu przez 250GodzinTak Dopisek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Mówisz, że Cię miłość mierzi Miłość, jak to łatwo powiedzieć ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1268 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Jakie śniadanie, taki cały dzień, A jak ktoś nie jada śniadań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A jak ktoś nie jada śniadań Będzie żył wiecznie bo mu dni nie umykają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 36 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Już są w Gorzowie. Zaraz będą.. Oddychaj i wpuść ich, może się uspokoisz Jestem spokojny. Widzę, że już nie masz nic do powiedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 17 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Mówisz, że Cię miłość mierzi nie warto mieć niczego, tylko karmić zmysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Pić, jeść, spać, jak Tamagotchi, Pisałem do ciebie niewinne DM'y, to jeszcze nie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1268 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Od słów najpiękniejszych bezsenność piękniejsza, Kiedy to pisze to mam dreszcze wiesz, w tym bałaganie w końcu widać sens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Warować to możesz w swoim barłogu i porozrzucanych pustych puszek i butelek. Co mu zrobiłaś, że wyładowuje się na całym forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach