Samozwańczy przedstawiciel 0 Napisano piątek o 09:39 (edytowany) Edytowano piątek o 09:39 przez Samozwańczy przedstawiciel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 539 Napisano piątek o 09:46 Szkoda, że Minister Sikorski nie został Prezydentem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 5 Napisano piątek o 09:50 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Szkoda, że Minister Sikorski nie został Prezydentem Tusk do tego nie dopuścił. Podobno prywatnie nie cierpi Sikorskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 509 Napisano piątek o 09:54 Gdyby Sikorski wystartował przeciw Karolowi Nawrockiemu, różnica w wyniku byłaby grubo ponad 500 tys. głosów na korzyść Nawrockiego. Tak przewidziałem wynik tuż przed wyborami w II turze. Hantle to Karol oczywiście. https://ibb.co/kZNDBZX 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 539 Napisano piątek o 10:39 46 minut temu, BаzуI napisał: Tusk do tego nie dopuścił. Podobno prywatnie nie cierpi Sikorskiego. Prezydenta też nie lubi i unikają się. Są wywiady i mam nadzieję, że Minister Sikorski za 5 lat zostanie Prezydentem i to będzie mój Prezydent, nie gangster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 539 Napisano piątek o 10:42 44 minuty temu, RC + napisał: Gdyby Sikorski wystartował przeciw Karolowi Nawrockiemu, różnica w wyniku byłaby grubo ponad 500 tys. głosów na korzyść Nawrockiego. Tak przewidziałem wynik tuż przed wyborami w II turze. Hantle to Karol oczywiście. A ja zostanę przy swoim i szanuje Twój wybór i zdanie Ale to nigdy nie będzie mój Prezydent. Zresztą ostatnie wystąpienie Ministra Sikorskiego z dnia 19 listopada (wkleiłam link) mówi samo za sobie. Niestety temat szybko zniknął z anteny, a Śliwka jest tego świadkiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 5 Napisano piątek o 11:02 21 minut temu, 250GodzinTak napisał: Prezydenta też nie lubi i unikają się. Są wywiady i mam nadzieję, że Minister Sikorski za 5 lat zostanie Prezydentem i to będzie mój Prezydent, nie gangster Za 5 lat Nawrocki zostanie wybrany na II turę, Tusk będzie w Brukseli a Platformą będzie kierował Kierwiński. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 539 Napisano piątek o 11:14 11 minut temu, BаzуI napisał: Za 5 lat Nawrocki zostanie wybrany na II turę, Tusk będzie w Brukseli a Platformą będzie kierował Kierwiński. Za 5 lat Tusk skończy 73 lata i będzie siedział w domu w kapciach, podpierając się laseczką. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 5 Napisano piątek o 11:17 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Za 5 lat Tusk skończy 73 lata i będzie siedział w domu w kapciach, podpierając się laseczką. Nie będzie siedział w domu, będzie na emigracji w Brukseli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 539 Napisano piątek o 11:30 12 minut temu, BаzуI napisał: Nie będzie siedział w domu, będzie na emigracji w Brukseli. A świstak siedzi i zawija w sreberka. Tylko Radosław Sikorski na Prezydenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 5 Napisano piątek o 11:55 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A świstak siedzi i zawija w sreberka. Tylko Radosław Sikorski na Prezydenta Ze wszystkich nienadających się na prezydenta kandydatów, Sikorski nie nadaje się najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 539 Napisano piątek o 11:56 Przed chwilą, BаzуI napisał: Ze wszystkich nienadających się na prezydenta kandydatów, Sikorski nie nadaje się najbardziej. Jak najbardziej nadaje się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 5 Napisano piątek o 12:00 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak najbardziej nadaje się Nawet Tusk i działacze PO tak nie uważają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 539 Napisano piątek o 17:37 (edytowany) 5 godzin temu, BаzуI napisał: Nawet Tusk i działacze PO tak nie uważają. Będzie co ma być. Żal serce ściska, patrząc się w Rządzie i na Świecie wyrabia Edytowano piątek o 17:38 przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 5 Napisano piątek o 18:03 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Będzie co ma być. Żal serce ściska, patrząc się w Rządzie i na Świecie wyrabia Oj tak, nie udał się nam ten rząd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 504 Napisano piątek o 18:39 Madzia biadoli już tak, jak proste starsze babcie złapane do sondy ulicznej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 539 Napisano piątek o 19:15 1 godzinę temu, BаzуI napisał: Oj tak, nie udał się nam ten rząd. Oj tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bunia 2 Napisano piątek o 19:32 8 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Tylko Radosław Sikorski na Prezydenta Nie ma szans na szczęście to antypolski szkodnik niech se prezydentem ukrainy albo izraela zostanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 468 Napisano sobota o 15:05 (edytowany) Dnia 21.11.2025 o 10:46, 250GodzinTak napisał: Szkoda, że Minister Sikorski nie został Prezydentem to dopiero ideal politycznej poprawnosci, łajza sprzedawal polske do niemieckich kolesi, sprzedawal niemieckich kolesi do Emiratow.. i to tylko 2 fakty jakie przypadkiem wyszly. Rzeczywiscie salowa masz gust.. A Nawrockiego czepial sie ze cwiczyl box na ustawkach poza salą treningowo...Was lewaki jak posluchac to kiszki sie wywracajo Edytowano sobota o 15:05 przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach