murb 525 Napisano 3 godziny temu jestem zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 500 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: jestem zadowolona! Z adidasów, czy wałków na głowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 525 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Z adidasów, czy wałków na głowie? Z adidasów też. Mam nadzieję, że zima nie będzie śnieżna i przechodzę w nich do wiosny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 500 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Z adidasów też. Mam nadzieję, że zima nie będzie śnieżna i przechodzę w nich do wiosny. Ale nie są ciasne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 525 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale nie są ciasne? Trochę cisną ale już przywykłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 500 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: Trochę cisną ale już przywykłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1789 Napisano 1 godzinę temu Dobra patusy, kto miał jeszcze ciężki tydzień w kolejce po zasiłek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Dobra patusy, kto miał jeszcze ciężki tydzień w kolejce po zasiłek? O, jaka Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 525 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Dobra patusy, kto miał jeszcze ciężki tydzień w kolejce po zasiłek? Najcięższy miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1789 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BаzуI napisał: O, jaka Pokraka Miałam ciężki tydzień i udam się do sklepu zakupić artykuły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 3 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Miałam ciężki tydzień i udam się do sklepu zakupić artykuły Po pokraczne artykuły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1789 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Najcięższy miałam. No nie wiem, cały tydzień wszyscy się przepychali w tej kolejce, trzeba było stać długo i ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1789 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, BаzуI napisał: Po pokraczne artykuły? Patusiarskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 525 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, Pokraka napisał: No nie wiem, cały tydzień wszyscy się przepychali w tej kolejce, trzeba było stać długo i ciężko A picie kawy! A jedzenie ciasteczek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 134 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Dnia 15.11.2025 o 22:14, salix napisał: Widziałam Wasze posty, ale nie mogłam odpowiedzieć, bo jechaliśmy na zakupy. Pokrako, a jakie to mniej więcej masz te buty, bo nie wiem, czy dobrze sobie wyobrażam? Jeśli chodzi o moje (bo Salix pytała) to botki, dość masywne (lubię masywniejsze obuwie do drobnej sylwetki, jakoś fajnie to kontrastuje według mnie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1789 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, murb napisał: A picie kawy! A jedzenie ciasteczek! A co to za picie kawy, zimnej z termosu? a ciasteczka takie jedzone z opakowania bez talerzyka to się nie liczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 525 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, Pokraka napisał: A co to za picie kawy, zimnej z termosu? a ciasteczka takie jedzone z opakowania bez talerzyka to się nie liczą. O sobie piszę. Tyle kawy trzeba było wypić. Myślisz, ze to tak łatwo? Tak o i już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1789 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Widziałam Wasze posty, ale nie mogłam odpowiedzieć, bo jechaliśmy na zakupy. Pokrako, a jakie to mniej więcej masz te buty, bo nie wiem, czy dobrze sobie wyobrażam? Jeśli chodzi o moje (bo Salix pytała) to botki, dość masywne (lubię masywniejsze obuwie do drobnej sylwetki, jakoś fajnie to kontrastuje według mnie). Kowbojki zamszowe gładkie z marszczoną cholewką do połowy łydki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1789 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: O sobie piszę. Tyle kawy trzeba było wypić. Myślisz, ze to tak łatwo? Tak o i już? No nie łatwo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 24 Napisano 49 minut temu Ja ostatnio padłam, zapisaliśmy sie z Januszem na terapie i w ramach ratowania wiezi umówiliśmy sie na cross fit. Wiecie w co sie ubrał ten pacjent? Tshirt Piwo ukształtowało to wspaniałe ciało! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 525 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Ja ostatnio padłam, zapisaliśmy sie z Januszem na terapie i w ramach ratowania wiezi umówiliśmy sie na cross fit. Wiecie w co sie ubrał ten pacjent? Tshirt Piwo ukształtowało to wspaniałe ciało! A czy napis był adekwatny do okoliczności kształtujących ciało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 525 Napisano 47 minut temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: No nie łatwo! No właśnie! I tak cały tydzień! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 24 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, murb napisał: A czy napis był adekwatny do okoliczności kształtujących ciało? No powiedzmy.. ale prawie spaliłam sie ze wstydu bo spotkałam chyba na miejscu ze 3 moich ex Sebastianów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 525 Napisano 45 minut temu 2 minuty temu, Szon patroI napisał: Ja ostatnio padłam, zapisaliśmy sie z Januszem na terapie i w ramach ratowania wiezi umówiliśmy sie na cross fit. Wiecie w co sie ubrał ten pacjent? Tshirt Piwo ukształtowało to wspaniałe ciało! Myślałam, że cross fit to coś jak cross bag ale się okazuje, że nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 525 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: No powiedzmy.. ale prawie spaliłam sie ze wstydu bo spotkałam chyba na miejscu ze 3 moich ex Sebastianów A byli bardziej wyfitowani niż Janusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 24 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, murb napisał: A byli bardziej wyfitowani niż Janusz? Kochana ja innych nie tykam. Nie po to sie zyluje, keto, zero cukru, treningi 8x w tygodniu, bieżnia podbiurkowa, żeby moje smakowitości ochronione cesarskim cięciem oddawać jakims grubasom na wózku inwalidzkim 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 323 Napisano 39 minut temu 15 minut temu, KróliczekZły napisał: Widziałam Wasze posty, ale nie mogłam odpowiedzieć, bo jechaliśmy na zakupy. Pokrako, a jakie to mniej więcej masz te buty, bo nie wiem, czy dobrze sobie wyobrażam? Jeśli chodzi o moje (bo Salix pytała) to botki, dość masywne (lubię masywniejsze obuwie do drobnej sylwetki, jakoś fajnie to kontrastuje według mnie). Drobnej sylwetki nie nam, ale lubię takie "masywniejsze" buty. Zeszłego roku kupiłam jedne do czarnego bezrękawnika i tak mi siadły, że do dwóch innych kurtek zakładam https://zapodaj.net/images/10220f4ef9c0d.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 323 Napisano 37 minut temu 2 godziny temu, murb napisał: jestem zadowolona! Ja będę, jak mi sernik na oleju wyjdzie. Pierwszy raz będą robić taki bez masła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 525 Napisano 35 minut temu 5 minut temu, Szon patroI napisał: Kochana ja innych nie tykam. Nie po to sie zyluje, keto, zero cukru, treningi 8x w tygodniu, bieżnia podbiurkowa, żeby moje smakowitości ochronione cesarskim cięciem oddawać jakims grubasom na wózku inwalidzkim Ja też nie tykam bo nawet nie ma szansy zbliżyć się do takich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 103 Napisano 32 minuty temu 9 minut temu, Szon patroI napisał: Kochana ja innych nie tykam. Nie po to sie zyluje, keto, zero cukru, treningi 8x w tygodniu, bieżnia podbiurkowa, żeby moje smakowitości ochronione cesarskim cięciem oddawać jakims grubasom na wózku inwalidzkim Kto na wózku inwalidzkim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach