Nemesio Cervantes 468 Napisano 5 godzin temu (edytowany) wiecej.. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC11318194/ Edytowano 5 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 468 Napisano 5 godzin temu Panowie juz nie musicie udawać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 9 Napisano 5 godzin temu Więc to pewnie jakiś rodzaj upośledzenia umysłowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 558 Napisano 5 godzin temu Ale że będziesz cytował lewacką profesorkę to się nie spodziewałam. Chociaż pewnie opacznie zrozumiałeś sens tego artykułu i dlatego się nim podpierasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 505 Napisano 4 godziny temu Nudno tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 468 Napisano 4 godziny temu 37 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale że będziesz cytował lewacką profesorkę to się nie spodziewałam. Chociaż pewnie opacznie zrozumiałeś sens tego artykułu i dlatego się nim podpierasz belkot.... gdybys jeszcze umiala riposty to bym cie podniósl w hierarchi femceli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 468 Napisano 4 godziny temu 30 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nudno tu zamień plaszcze na wieszakach będzie inba... może Balcerkowa coś przysapie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 468 Napisano 4 godziny temu 52 minuty temu, Thoosa napisał: Więc to pewnie jakiś rodzaj upośledzenia umysłowego. naturalna reakcja czlowieka myślącego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 558 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: belkot.... gdybys jeszcze umiala riposty to bym cie podniósl w hierarchi femceli Jeśli napiszesz mi o czym jest ten artykuł chętnie podyskutuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał: wiecej.. Podpisujesz się pod tym?Lex? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 9 Napisano 3 godziny temu Mnie tylko zastanawia jak tępą z najtępszych cip trzeba być by zadawać się z takimi prymitywnymi mizoginami? Co Elciu wypowiesz się? Oczywiście swoją opinię juz mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 505 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał: zamień plaszcze na wieszakach będzie inba... może Balcerkowa coś przysapie... Balcerkowa coś spokojna Buja? "Nie mamy pańskiego płaszcza i co Pan nam zrobi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, Thoosa napisał: Mnie tylko zastanawia jak tępą z najtępszych cip trzeba być by zadawać się z takimi prymitywnymi mizoginami? Co Elciu wypowiesz się? Oczywiście swoją opinię juz mam. Czyli z kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 9 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Czyli z kim? Domysł się ale zostawię podpowiedz jest autorem tego tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 31 Napisano 2 godziny temu Dzisiaj mało co szokuje , a co dopiero jakaś nienawiść pewnej grupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Thoosa napisał: Domysł się ale zostawię podpowiedz jest autorem tego tematu. Jakiś problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 9 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Jakiś problem? Nie to normalne by leźć do faceta gardzącego kobietami, prawie tak normalnie jak czarny rzucający się w obiecia ku klux klanu. Masochizm i głupota w jednym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Thoosa napisał: Nie to normalne by leźć do faceta gardzącego kobietami, prawie tak normalnie jak czarny rzucający się w obiecia ku klux klanu. Masochizm i głupota w jednym. Lubimy się nic poza tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Thoosa napisał: Nie to normalne by leźć do faceta gardzącego kobietami, prawie tak normalnie jak czarny rzucający się w obiecia ku klux klanu. Masochizm i głupota w jednym. Ona tu pisze z każdym, bo jej się nudzi w domu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ona tu pisze z każdym, bo jej się nudzi w domu. Nie nudzi mi się i piszę z jedną osobą tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie nudzi mi się i piszę z jedną osobą tylko. Chodzi o dyskutowanie na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Chodzi o dyskutowanie na forum. Nie z każdym, jest kilka osób z którymi w ogóle nie wchodzę w konwersację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 1 godzinę temu Bawcie się femcele bo nie mam juz dziś czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 39 Napisano 1 godzinę temu Wymia kilku komentarzy na publiku, to jest zadawanie się z kimś? Kogoś chyba odmóżdżylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 25 Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, Еlciаа napisał: Jakiś problem? Elcia podobno Daniel magical wolny od niedawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Elcia podobno Daniel magical wolny od niedawna To leć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 39 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ona tu pisze z każdym, bo jej się nudzi w domu. Tobie się nudzi w domu i dlatego chlejesz. Z tobą tylko łysa chce pisać przy której warujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Tobie się nudzi w domu i dlatego chlejesz. Z tobą tylko łysa chce pisać przy której warujesz. Miło że ktoś za mną obstaje, ej a może ja ci wyślę zdj ze szkoły średniej to powtórzysz wyniki? Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 39 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Miło że ktoś za mną obstaje, ej a może ja ci wyślę zdj ze szkoły średniej to powtórzysz konkurs? Tylko w takiej jakości, żeby twarz było widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Tylko w takiej jakości, żeby twarz było widać Nie ma problemu ale to jutro bo cos spać mi się chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach