Pokraka 1805 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Według radaru pogodowego właśnie idzie do Ciebie Na telefonie mam powiadomienie ze ale jeszcze ich nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 568 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Gеt Out napisał: Na letnich też możesz jeździć w zimę tylko problemy się zaczynają w przypadku stłuczki, bo wtedy zawsze z Twojej winy będzie , a wielosezonowe pozwalają tego uniknąć. Te, mechanik, pomyliłeś jeżdżenie na letnich z jeżdżeniem po alkoholu. Jak ci ktoś wjedzie w tył, a będziesz miał letnie to nadal będzie wina wjeżdżającego w tył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, Pokraka napisał: My jednak tradycyjnie zmieniamy na zimówki. Odwykłam od komunikacji miejskiej, cieszę się że mieszkam i pracuje w takim miejscu że mam dobry dojazd bez korków. Ostatni na szkoleniu przeżyłam szok jak musiałm dojechać do centrum, pół godziny się spóźniłam nie wiedziałam że takie korki są i dojazd zajmie mi godzinę 🫣 U mnie korki to chleb powszedni. Dziwnie mi kiedy ich nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jak ci ktoś wjedzie w tył, a będziesz miał letnie to nadal będzie wina wjeżdżającego w tył. Wtedy wina po obu stronach , ale zwykle wina jest tego na letnich i powinieneś to wiedzieć jeżeli jeździsz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, Baba napisał: Taki sam przepis jak na sernik? Wpisałam w neta skyrnik i coś wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 568 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Wtedy wina po obu stronach , ale zwykle wina jest tego na letnich i powinieneś to wiedzieć jeżeli jeździsz. Bzdury klepiesz jak zazwyczaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Uwaga, uwaga! RC dostał bana za temat o zimie. Poproszę więc abyście pisali coś o miłości. Może to uchroni mnie od banika. Edytowano 5 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Te, mechanik, pomyliłeś jeżdżenie na letnich z jeżdżeniem po alkoholu. Jak ci ktoś wjedzie w tył, a będziesz miał letnie to nadal będzie wina wjeżdżającego w tył. Wtedy wjechałam w przód. Ten ktoś zaparkował pechowo przodem do ulicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 568 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Uwaga, uwaga! RC dostał bana za temat o zimie. Poproszę więc abyście pisali coś o miłości. Może to uchroni mnie od banika. Może zejdzie na opony, bo zaraz będzie brnięcie w palniętą bzdurę. Temat pogody się rozmyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Bzdury klepiesz jak zazwyczaj. To ty nic nie wiesz, bo z góry zakłada się winę kierującego na letnich w przypadku kolizji nawet jeżeli poruszał się przepisowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 568 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, murb napisał: Wtedy wjechałam w przód. Ten ktoś zaparkował pechowo przodem do ulicy. Tak, czy inaczej, u nas nie ma obowiązku zmiany opon. Chociaż ja tam bym się nie odważyła jeździć po mieście na letnich przy warstwie śniegu Edytowano 5 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 332 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Wpisałam w neta skyrnik i coś wyszło. Sprawdziłam pierwszy z brzegu z morelami. Powiem ci, coś dla mnie. Dużo szybciej się robi, niż ten który mi się już kończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 568 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: To ty nic nie wiesz, bo z góry zakłada się winę kierującego na letnich w przypadku kolizji nawet jeżeli poruszał się przepisowo. Oddaj prawo jazdy człowieku, jeśli w ogole je posiadasz, bo pewnie po polach jeździsz i nie potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Oddaj prawo jazdy człowieku, jeśli w ogole je posiadasz, bo pewnie po polach jeździsz i nie potrzebujesz. To pokaż przepis który definiuje twoje bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 332 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Uwaga, uwaga! RC dostał bana za temat o zimie. Poproszę więc abyście pisali coś o miłości. Może to uchroni mnie od banika. Kocham lato!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Tak, czy inaczej, u nas nie ma obowiązku zmiany opon. Chociaż ja tam bym się nie odważyła jeździć po mieście na letnich przy warstwie śniegu Rozmyje się jak twoje kompromy i syn z przeszłości krętaczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Tak, czy inaczej, u nas nie ma obowiązku zmiany opon. Chociaż ja tam bym się nie odważyła jeździć po mieście w letnich przy warstwie śniegu Ja jestem człowiekiem małej wiary i nie wierzę w skuteczność opon zimowych. Jeżdżę na jakichś oponach. W sklepie powiedzieli, że można cały rok to będę jeździła przez cały rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 568 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: To pokaż przepis który definiuje twoje bzdury Co za typ no właśnie nie ma takiego przepisu że trzeba jeździć na zimowych, kumasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Sprawdziłam pierwszy z brzegu z morelami. Powiem ci, coś dla mnie. Dużo szybciej się robi, niż ten który mi się już kończy Może Ci podejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Kocham lato!!!!! Kocham cały rok! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Co za typ no właśnie nie ma takiego przepisu że trzeba jeździć na zimowych, kumasz? A pisałem że jest durniu , no nie ma tylko problemy się zaczynają w przypadku kolizji. Naucz się czytać tępaku bez szkoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 568 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Ja jestem człowiekiem małej wiary i nie wierzę w skuteczność opon zimowych. Jeżdżę na jakichś oponach. W sklepie powiedzieli, że można cały rok to będę jeździła przez cały rok. Ja tam w ogóle ograniczam jeżdżenie gdy jest dużo śniegu. Ale przy naszych ostatnich zimach to rzadkie sytuacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 568 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: A pisałem że jest durniu , no nie ma tylko problemy się zaczynają w przypadku kolizji. Naucz się czytać tępaku bez szkoły. Jak nie ma przepisu, to na jakiej podstawie mają kogoś niewinnego ukarać? Ty naprawdę nie masz pojęcia o przepisach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 332 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Może Ci podejdzie. Ostatnio kupiłam skyr truskawkowy i mango/marakuja. Może z tego coś innego wymodzę. Zawsze muszę każdy przepis przekręcić po swojemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ja tam w ogóle ograniczam jeżdżenie gdy jest dużo śniegu. Ale przy naszych ostatnich zimach to rzadkie sytuacje Ha też ograniczam ale zwykle jest tak, że biorę samochód, zaczyna padać, mam stresa i wracam już komunikacją. Dziś też tak było. Rano nie padało. A teraz uparcie nie przestaje sypać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 568 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Ha też ograniczam ale zwykle jest tak, że biorę samochód, zaczyna padać, mam stresa i wracam już komunikacją. Dziś też tak było. Rano nie padało. A teraz uparcie nie przestaje sypać. I ma padać do wieczora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 332 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Kocham cały rok! Mi za kłamstwo powinni dać bana Kocham zimę. Nie cierpię lata! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ja tam w ogóle ograniczam jeżdżenie gdy jest dużo śniegu. Ale przy naszych ostatnich zimach to rzadkie sytuacje Jeździsz ale po forum 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jak nie ma przepisu, to na jakiej podstawie mają kogoś niewinnego ukarać? Ty naprawdę nie masz pojęcia o przepisach. W przypadku kolizji stwarzanie zagrożenia i podchodzi to pod zły stan techniczny opon. Czytać nie potrafisz ze zrozumieniem, a chcesz o przepisach dyskutować tępaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 568 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Jeździsz ale po forum W przypadku kolizji stwarzanie zagrożenia i podchodzi to pod zły stan techniczny opon. Czytać nie potrafisz ze zrozumieniem, a chcesz o przepisach dyskutować tępaku. Zły stan opon to jak masz zajechane i bez bieżnika. Jeśli ktoś spowoduje kolizję, a ty będziesz na dobrych letnich to nigdy z automatu nie zostaniesz uznany winnym. W Polsce nie ma obowiązku zmiany opon. Przestań brnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: I ma padać do wieczora Czyli - trzeba założyć bazę zimową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach